Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője”"— Előadás másolata:

1 „A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője”
(Professzor Khavinson)

2 „létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására”
Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, amelyek a szervezet belső környezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezetnek. A kutatók kiemelt figyelmet fordítanak az öregedési folyamat során előforduló változásokra szervezetünk főbb rendszereiben (az immun-, szív- és ér-, központi ideg - és endokrin rendszerben) Megállapítható, hogy az öregedő szervezet ösztönzéséhez használt élettani eszközök alkalmazása tudományosan alá van támasztva az öregedési folyamatokról alkotott korszerű elképzelésekkel, ami azt jelenti, hogy létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására. Nem más állítja ezt, mint a Szentpétervári Intézet professzora, Dr. Khavinson, a világszerte méltán elismert gerontológus. Dr. Khavinson több évtizede kutatja az öregedés folyamatát. E témában több száz tanulmányt publikált és több könyvet jelentett meg, 26 monográfia és 165 szabadalom tulajdonosa. Az ő megközelítése a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információcsere az immun-, ideg-, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során. A szervezet patológiai állapotában az információcsere folyamata megbomlik. Ennek következtében a torzított információkat szállító peptidek szintézise és felhalmozása gátolja a szervezet rendszereinek harmonikus működését. Az élettanilag aktív rövid peptideket bármilyen korban célszerű használni az anyagcsere folyamatok normális szinten tartásához, a megelőzéshez és különböző betegségek gyógyításához, a súlyos betegségek, sérülések, műtétek utáni rehabilitációnál, a szervezet öregedési folyamatának lassítása érdekében.

3 Komoly tudományos háttér
Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezésért november 28-án Nobel díjra jelölték. Az általunk forgalmazott bioregulátor termékek az ő munkájának gyümölcsei. (Nobel Prize Laureates Robert Huber, Yuan Lee, Ivar Giaever and Associate Member of the Russian Academy of Sciences Prof. V.Kh. Khavinson at the St. Petersburg Meeting of Nobel Laureates «Science and Progress of Mankind», 2003)

4 A peptidek jelentősége
A peptid bioregulátorok szerepe, a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás szabályozása. Hogyan dolgoznak a peptidek? A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

5 Fontos… A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely a fiatal állatok (borjak) szervezetéből és szövetéből nyeri ki a kis molekulatömegű peptid frakciót, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által, a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, a mesotel termékcsalád, és sejtkozmetika termékcsalád. A termékeknek nincs mellékhatásuk, és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen, igazi értéket képviselnek, és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva, egész egyszerűen utánozhatatlanok. Dr. Khavinson egyedülálló munkája cégünkön keresztül jut el az emberekhez. (A képen Dr. Khavinson a NPCRIZ megnyitó ünnepségén)

6 Fontos megjegyeznünk:
A tudósok munkáját segítő fiatal borjak nem kísérleti állatok, és semmilyen körülmények között nem okoznak nekik fájdalmat. Egy állatot egyszer műtenek meg, mégpedig altatásban. A rövid műtét természetesen nem egy egész szervet érint, hanem egy nagyon apró, mikro-nagyságú szövetet. A műtét után az állatokat számukra a legmegfelelőbb, humánus körülmények között, nyugodt, steril környezetben tartják.

7 Mezotel termékek

8 mezotel termékek BELSŐ HASZNÁLATRA
A belső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok, azaz bioregulátorok közé tartoznak. Eddig 3 termékkel rendelkezünk. Az első a MEZOTEL, amely tartalmaz kolint, kolloid ezüstöt-, valamint gotu kola-t és Gojit. A második – MEZOTEL BEAUTY, amely a fentieken kívül tartalmaz még nagy tartalomban cinket és vitaminokat. A harmadik, a MEZOTEL NEO, amely a cinken kívül tartalmazza az összes fenti összetevőt és még resveratrolt is. A mezothelium szó jelentése: sejthártya. A Mesotel termékcsalád olyan ritka összetevőket tartalmaz, amelyek erőteljesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, a szervezet méregtelenítéséhez, az ideg- és immunrendszer működésének erőteljes javításához, és a fizikai szellemi teljesítmény fokozásához, erős antioxidáns és revitalizációs hatással bírnak.

9 Mezotel A Mesotel egy sor alapkomponenst tartalmaz, többek között - az Oroszországban egyedüliként hivatalosan bejegyzett, belső használatra szánt - az acetilkolin elődjének tartott és a revitalizációhoz elengedhetetlen kolin-bitartarátot, amely a Mesotel termékek fő aktív összetevője. A MEZOTEL összetevői a peptidek mellett, a kolin, az ezüst kolloid, a gotu cola és a goji. Használat: naponta 1 teáskanál, étkezés előtt vagy közben. Kiszerelés: 120 ml, másfél hónapig elegendő.

10 kolin 1.Normalizálja és erőteljesen növeli az idegsejtek energia potenciálját, így optimalizálja az agyi tevékenységet. 2.Javítja a memóriát, koncentrációt és fokozza a kognitív funkciókat az agyban 3.Növeli az ellenállást a túlterheltséggel, stresszel, kimerültséggel szemben 4.Erőteljesen fokozza a szellemi és fizikai aktivitást 5.Lassítja az öregedés folyamatát A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt. Foszfatidil-kolinként megőrzi a sejthártya épségét, és olyan alapvető élettani működésekben működik közre, mint a sejtek információ-átadása, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikáció. Nem megfelelő kolin bevitele ezeket a folyamatokat hátrányosan érintheti. A kolin ezenkívül részt vesz a sejtstruktúrák és funkciók megőrzésében is. Figyelemre méltó, hogy a kolin hiány a sejtkultúrában apoptosishoz (a sejthalál egy formája) vagy programozott sejthalálhoz vezet. Ha ugyanis a sejthártya kolin tartalma a szükségesnél alacsonyabbá válik, ez fokozza a ceramid kibocsátást, és úgy tűnik, a ceramid felgyülemlése aktivál egy enzimet, a kaszpázt, ami apoptosist indukál.

11 Erőteljes sejtszintű fiatalító hatás, kisimítja a ráncokat, eltünteti a pigmentfoltokat.
A pigmentfoltok a lizoszomális táplálkozás (főként nagy zsírtartalmú) következtében kialakult, az emésztés zsírtartalmú maradványának tartott barna foltok. Ezek az ún. öregedési vagy ,,elhasználódási" pigmentek, amelyek megtalálhatók a bőrön, májban, vesében, szívizomban, mellékvesében és ganglionsejtekben. Minél több a pigment folt, annál gyorsabb az öregedési folyamat is. A kolin képes eltávolítani a sejtekből a lipofuscint, az öregedési pigmentet, amely felgyülemlése a sejtekben gyorsítja a szervezet elöregedési folyamatát. Ezáltal jelentős mértékben sejtfiatalító hatást gyakorol a szervezetre, és jelentős mértékben meghosszabbíthatja az életet. A már több mint 35 éve tartó, az acetilkolin elődjeinek hatékonyságát rendszeresen vizsgáló kutatások arra engednek következtetni, hogy az acetilkolin életkori hiányának visszaállítása lehetővé teszi az átlagéletkor %-os növelését. Ezen kívül a kolin a szabadgyökök gátlószere, ráadásul a mezotelek összetételében az antioxidációs aktivitása többszörösére nő az ezüstkolloiddal történő együtthatás következtében.

12 A kolloid ezüst Minden kórokozót elpusztít. Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, és szaporodásra képtelenné teszi őket. A vastagbélben lévő bélflórát nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben kerül felszívódásra. A Science Digest magazin közlése szerint (1978 .márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani.

13 A kolloid ezüst a leghatásosabb méregtelenítő
A kolloid ezüst  tiszta, természetes formáját használjuk, amely egy millimikron nagyságú részecskékből álló rendszer. A kolloid oldat, ellentétben az ezüst sóval, nem halmozódik fel a szervezetben, és ezért teljesen ártalmatlan még a rendszeres alkalmazása mellett is. A kolloid ezüst nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel, és nem befolyásolja azok hatását. 1.Legbiztonságosabb és leghatékonyabb természetes fertőtlenítő 2.Több mint 650 fajta kórokozót képes elpusztítani 6 perc alatt 3.Elpusztítja és gátolja a baktériumok, vírusok, gombák, paraziták szaporodását.

14 A kolloid ezüst szinte mindenre jó
A kolloid ezüst oldat gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések, gyulladások esetén használható. Alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártya gyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Használatával kivédhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését. Beszámolók szerint hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmulasztja. Felülfertőződés nélkül orvosolja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus. A jó minőségű kolloid ezüstnek - betartva az ajánlásokat - nincsenek káros mellékhatásai, mivel testazonos részecskékről van szó.

15 Gotu kola Gotu Kola, az egyik legerősebb fiatalító növény. Bár a jógik arra használták, hogy meditációjuk során a koncentrációjuk még jobb legyen, ezzel összefüggő hatásai folytán eredményesen javítható a mentális visszamaradottság és az IQ szint is növelhető. A Gotu Kola bizonyítottan növeli az intelligenciát, javítja a memóriát, kiiktatja a fizikai kimerültséget, mentális fáradtságot és a depressziót. Megsokszorozza az életerőt, felturbózza az immunrendszert, és ezáltal jelentősen növeli az élettartamot. Ez az indián növény, az ajurvédikus orvoslás legfontosabb eszköze arra, hogy ösztönözze és erősítse az ideg- és agysejtek működését.

16 A gotu kola hatása a bőrre
A gotu kola fiatalító hatása az összetételében megtalálható biopolimereknek, a szövetvisszaállitás erős ösztönzőinek köszönhető. Azon ritka növények közé tartozik, amelyek jelentős mértékben tartalmaznak kollagént, így képes erőteljesen javítani a kötőszövetek állapotán és a bőr rugalmasságán még idősebb korban is. Nemcsak a kötőszövetet, a bőrt is jelentős mértékben erősíti és még képes regenerálni, helyrehozni a károsodott szöveteket is. Ez egyedülálló asiaticosid tartalmának köszönhető, amely feloldja a lapra a kórokozók viaszos borítórétegét, lehetővé téve az immunrendszer számára, hogy elpusztítsa azokat. Így megszünteti még a krónikus és kezelhetetlen bőrbetegségeket is, beleértve a leprát, szifiliszt, ekcémát és pikkelysömört, különböző bőrkiütéseket, égési sérüléseket, sebeket, hegeket, belső és külső fekélyeket, gyulladásokat. Egy francia kutatás során, 1966-ban kimutatták, hogy császármetszés után alkalmazva igen hatékonyan segíti elő a gyógyulást. A seb jóval gyorsabban gyógyult, mint hagyományos kezelés esetén. A hajhullást (bőrbetegség eredetű) képes leállítani, sőt, fokozni a haj és a körmök „erejét”

17 Nagyon erős méregtelenítő
Erős vértisztító, segít eltávolítani az agyból a lerakódott toxikus anyagokat, valamint szervezetünkből a nehézfémeket és a különféle drogokat is.

18 goji Nagyon erős természetes antioxidáns. Erősíti az erek szerkezetét, javítja a vérellátást, megelőzve ezáltal a trombózist. Elősegíti az újrahasznosítás folyamatát, és növeli a bevitt vagy újrahasznosított anyagok hatékonyságát. Hatalmas mennyiségű hatóanyagot tartalmaz: poliszacharidok, fenolsavak, vitaminok (Bl, B2, C, E, karotin, riboflavin, nikotin), xanthines, leucin, fitoszterol - daukosterin (β-sitosteril-β-D-glükozid), betain, fizalin, alkaloidok, fehérjék, taurin, 19 aminosav, ásványi anyagok és nyomelemek (kalcium, magnézium, vas, réz, mangán, cink). A béta-karotin koncentráció a goji bogyóban nagyobb, mint a sárgarépában, és a kollagén, illetve fehérje tartalma magasabb, mint a méhpempőé. Ezért nagymértékben képes erősíteni az immunrendszert, lassítani az öregedési folyamatot. Szerotonin aktiváló hatásánál fogva javítja a hangulatot, segíti az alvást, enyhíti a fáradtságot és kirobbanó energiát ad. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a goji erősíti a sejtfalat, amely hozzájárul növekedésükhöz és a regenerációjukhoz.

19 Mezotel beauty A fent már megemlített összetevőkön (Kolin, Kolloid ezüst, Gotu Cola, Goji) kívül, nagy mennyiségben tartalmaz cinket. Használat: naponta 1 teáskanál, étkezés előtt vagy közben. Kiszerelés: 120 ml, másfél hónapig elegendő.

20 cink Ha van nyomelem, amely létfontosságú és emellett igazi fiatalítónak lehet nevezni, akkor az a cink. A legfőbb hormonok testünkben, mint pl. a tesztoszteron, növekedési hormon, inzulin és az inzulin-szerű növekedési faktor 1 (IGF-1) - nem léteznek nélküle. E hormonok a cinket, mint fő enzimforrásukat használják a legfontosabb funkcióink betöltésére. A cink összesen 200 ilyen enzimet aktivizál, és az egyik legfontosabb antioxidáns szerepét tölti be. Növeli a szervezet ellenálló képességét Optimalizálja a spermium termelést és a tesztoszteron-szintézist Vitaminok tekintetében: biztosítja a megfelelő anyagcserét Szabályozza a peptidek működését, a DNS szintézist,ezáltal pedig a sejtosztódási folyamatokat Segíthet a meddőség gyógyításában. Segít a prosztatapanaszok elhárításában. Meggyorsítja a belső és külső sebek gyógyulását. Eltünteti a körmökről a fehér foltokat. Megkönnyíti az izérzésbeli zavarok rendeződését. Fokozza a növekedést és a szellemi frissességet Csökkenti a koleszterinlerakódásokat. Hozzájárul a mentális zavarok kezeléséhez.

21 Mit tud a cink? A cink úgy működik a szervezetben, mint egy közlekedési rendőr. Ellenőrzi és irányítja az anyagcsere folyamatokat, az enzimrendszereket, fenntartja a sejtek épségét. Nélkülözhetetlen a fehérje szintézishez, a sav-bázis egyensúlyhoz, az inzulinképződéshez, az izmok összehúzó képességéhez, az agyműködéshez (skizofréniában pozitív hatását tapasztalták). Szükséges a DNS szintézishez, sebgyógyuláshoz. Alkoholistáknak és cukorbetegeknek nagyobb cink adagra van szükségük. A cinkhiány a prosztata megnagyobbodását okozhatja, hiánya érelmeszesedést, és a körmökön fehér csíkokat okozhat. A cink segítséget jelent ízlelés-zavaroknál, meddőségnél, prosztatabántalmaknál, növekedészavarnál, impotenciánál, szabálytalan menstruációnál, szenilitásnál. Fokozza a szellemi frissességet, segít a mentális zavarok kezelésében. A javasolt napi felvétele 15 mg felnőttek számára, de a terhes és szoptató nők többet igényelnek. Fontos szerepe van a szaporodási szervek kialakulásában. Erős izzadással naponta akár 3 mg cinket is veszíthet a szervezet, ez különösen igaz a sportolók esetében. Az ételek elkészítése során a cink nagy része elvész vagy felhasználhatatlanná válik a szervezet számára. A cinkszegény talajú vidékeken fontos a cinkpótlás. A cink központi szerepet tölt be az anyagcsere folyamatokban, összehangolja az egyes enzimek működését, megőrzi a sejtek épségét. Alapvető szerepe van a vér PH-értékének beállításában, így segít fenntartani a szervezet belső egyensúlyát. Bizonyos védelmet nyújt a környezetszennyezéssel szemben is, mivel megakadályozza az ólom és a kadmium beépülését a szervezetbe. Meggyorsítja a belső és külső sebek gyógyulását.

22 Mezotel neo A kolin, kolloid ezüst, gotu kola, goji összetevők mellett a ma ismert legjobb zsíranyagcsere-szabályozót a resveratrolt is tartalmazza nagy mennyiségben. Használat: naponta 1 teáskanál, étkezés előtt vagy közben. Kiszerelés: 120 ml, másfél hónapig elegendő.

23 resveratrol 1.Erős antioxidáns 2.Csökkenti a vér koleszterinszintjét
A resveratrol legfontosabb tulajdonságai: 1.Erős antioxidáns 2.Csökkenti a vér koleszterinszintjét 3.Megakadályozza az érelmeszesedést 4.Szabályozza, optimalizálja a zsíranyagcserét 5.Jótékony hatással van a bőrre, serkenti a kollagén szintézist 6.A női hormonok funkcióit javítja 7.Csökkenti a csontritkulás veszélyét A resveratrol (trans-3,5,4'-trihydroxystilbene), egy, a vörös szőlőfajták héjában megtalálható anyag. Néhány éve került a tudományos érdeklődés középpontjába, a „francia paradoxon” egyik lehetséges magyarázataként, más szavakkal, hogy miért olyan alacsony a szív-és érrendszeri megbetegedések száma az egyébként magas zsírtartalmú étrendet követő franciák között. Ma már hatékony antioxidánsként, rák megelőzőként, és fitoösztrogénként tekintenek rá a tudósok. Úgy is hirdetik: „az üvegbe zárt francia paradoxon”.

24 A resveratrol szív- és érrendszeri hatásai
Sok kutatás sugallja, hogy az alkoholfogyasztás (különösen a vörösbor) csökkentheti a szív koszorúér megbetegedéseket. Néhány kutatás azt is bebizonyította, hogy a resveratrol hatékony antioxidáns. Megakadályozza az alacsony sűrűségű lipoproteinek (LDL, low-density lipoprotein) peroxidációját, és megvédi a sejteket az oxidálódott LDL káros hatásaitól, valamint a lipidek peroxidációjától. Azt gyanítják, hogy mivel hidrofilikus és lipofilikus tulajdonságokkal rendelkezik, így sokkal hatékonyabb lehet, mint a már régóta antioxidánsként is ismert C vagy E vitamin. Ugyancsak bebizonyították, hogy csökkenti a trombociták felhalmozódásának veszélyét is, így csökkentve az érelmeszesedés kockázatát.

25 A resveratrol hatása a rákra
A rák megelőzése tekintetében kimutatták, hogy antioxidáns hatása miatt gátolja a szabadgyökök kialakulását, valamint antimutagén hatása is van. A jelek szerint a resveratrol csökkenti a tumor fejlődését a ciklooxigenáz-1 enzim gátlásán keresztül – ez egy olyan enzim, amely az arachidonsavat olyan gyulladást okozó anyagokká alakítja, amelyek serkentik a tumor növekedését. Egyes kutatások szerint a resveratrol az emberi promileukotikus leukémia sejtek differenciálódását okozza, valamint gátolja a ribonukleotid reduktáz enzim működését – ez az enzim szükséges a burjánzó sejtek DNS-szintéziséhez.

26 A resveratrol ösztrogén hatása
A resveratrol és a dietil-stilbestrol (egy szintetikus ösztrogén) szerkezeti hasonlósága indította el a resveratrol esetleges fitoösztrogén hatását célzó kutatásokat (olyan növényi összetevő, amelynek ösztrogénszerű hatásai vannak). Ezek a hormonok a sejtek ösztrogén receptoraihoz kapcsolódnak. Az ösztrogénreceptor komplex a DNS bizonyos szakaszaival lép kölcsönhatásba, hogy így stimulálja az ösztrogén-érzékeny géneket. Ha egy anyag az ösztrogénreceptorokhoz kapcsolódik, és válaszreakciót vált ki az endogén ösztrogénekre, akkor az ösztrogén agonistának, ha megakadályozza az endogén ösztrogén által kiváltott válaszreakciókat, akkor azonban ösztrogén antagonista anyagnak nevezzük. A resveratrol kémiai szerkezete nagyon hasonlít egy szintetikus ösztrogén agonistáéra, a dietil-stilbestrolra, ami azt sugallja, hogy a resveratrol szintén ösztrogén agonistaként működik.

27 mezotel termékek KÜLSŐ HASZNÁLATRA
A külső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok közé tartoznak. Tagjai az arcra és nyakra, az egész testre, valamint a hajra és fejbőrre használt készítmények, amelyek teljes korrekciós kezelést végeznek el, közvetlenül a problémás területeken. E kezelések hatékonysága ezért is kiemelkedő, mert a hatóanyagok teljes mértékben felszívódnak, képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe majd a bőrsejtekbe is, így pont oda kerülnek, ahol szükség van arra, hogy szövetregeneráló folyamatokat indítsanak be. E készítmények használata, összetételüket, hatásmechanizmusukat, és kifejtett hatásukat tekintve, jóval célravezetőbb, mintha mezoterápiás kezelésen vennénk részt. A különbség, már az első kezelés előtt és után, szemmel látható.

28 Fordulópont a kozmetikában
Az antiaging kozmetikában eddig alapkomponensként használt deanolt  (TNRE) kicseréltük egy jóval hatékonyabb összetevővel, amelyet Neovitollal egészítettünk ki, annak érdekében, hogy fokozzuk eredményességét. Jellegénél fogva az NRE-4, a deanol kettős molekulája, egy nagy hatékonyságú többfunkciós vegyület, amelynek hatóereje az eredetinél négyszer nagyobb. Ez az anyag nem mérgező, nem okoz érzékenységet vagy allergiát, biztonságosan használható a szem környékén is. Az NRE-4 és Neovitin együttesen komplex bőrfiatalító hatást fejt ki, korrigálja a bőrhibákat, kisimítja a ráncokat, visszaállítja a bőr nedvességtartalmát, valamint a bőrszövet sejt-anyagcseréjét, és a mikrocirkulációt. Stimulálja a kollagén, elasztin és fibroblaszt termelést (e három komponens a bőr rugalmasságáért felelős kötőszövet fő alkotóelemei).

29 A készítmények által kifejtett hatások fokozzák az olyan
Bőr impedancia A készítmények által kifejtett hatások fokozzák az olyan folyamatokat is, mint például a bőr impedancia. Bőr impedancia: A szervek kölcsönösen cserélnek elektromos impulzusokat , hogy szabályozzák és szinkronizálják működésüket az optimális eredményesség érdekében. A bőr is egy szerv, amely össze van kapcsolva az összes többi szervvel és részt vesz a hőmérséklet szabályozásában. Az elektromos impedancia, amit a bőr felületén mérünk, az érzőideg-információ-átadás hatékonyságát, a szerveket összekötő neurális hálózat elektromos aktivitását méri.

30 Mezotel az arc és a nyak területére
Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét. Stimulálja a kollagén, elasztin és fibroblaszt-termelést, ezáltal helyreállítja bőr rugalmasságát. Visszaállítja a bőr nedvesség tartalmát, hatékonyan hidratálja, kisimítja, megfiatalítja az arc és nyak bőrét. Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejt-anyagcserét HASZNÁLAT: Vigyen fel a megtisztított bőrre 2-3 ml mezotelt,és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig  Alkalmazza naponta, 3 hónapon át. KISZERELÉS: 50ml, egy -másfél hónapra elegendő

31 Mezotel body az egész testre
Korrigálja a bőrhibákat, újjáépíti a bőr szerkezetét. Stimulálja a kollagén, elasztin és fibroblaszt-termelést, ezáltal helyreállítja bőr rugalmasságát. Visszaállítja a bőr nedvesség tartalmát, hatékonyan hidratálja, kisimítja, megfiatalítja a bőrt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejt-anyagcserét. HASZNÁLAT: Vigyen fel a megtisztított bőrre 4-6 ml mezotelt,és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig  Alkalmazza naponta, 3 hónapon át. KISZERELÉS: 50ml, egy -másfél hónapra elegendő

32 Mezotel a hajra és fejbőrre
Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejtanyagcserét, helyreállítja a nedvesség egyensúlyt. Újjáépíti a fejbőr szerkezetét, ezáltal optimális feltételeket biztosít a haj növekedéséhez. Megakadályozza a korpásodást, erősíti hajhagymákat, megakadályozza a korai őszülést és a hajhullást, serkenti a haj növekedését. Megerősíti és rugalmassá teszi a haj szerkezetét HASZNÁLAT: Masszírozzon a fejbőrbe 2-3 ml mezotelt, és hagyja hatni 30 percig. KISZERELÉS: 50ml, egy-másfél hónapra elegendő


Letölteni ppt "„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések