Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

St.Maarten repülőtere. Ezek a fotók a St. Maarten szigetén levő “Princess Juliana Airport”-ról készültek Itt már megtörtént, hogy a gyanútlan strandoló.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "St.Maarten repülőtere. Ezek a fotók a St. Maarten szigetén levő “Princess Juliana Airport”-ról készültek Itt már megtörtént, hogy a gyanútlan strandoló."— Előadás másolata:

1 St.Maarten repülőtere

2 Ezek a fotók a St. Maarten szigetén levő “Princess Juliana Airport”-ról készültek Itt már megtörtént, hogy a gyanútlan strandoló feje felett csupán nehány méterrel suhant át egy leszálláshoz készülődő Boeing 747-es a 09-es kifutópálya irányában. Ugyanakkor ez egy igazi paradicsoma a strand és a repülés szerelmeseinek. Sokan órákat töltenek azzal, hogy az igen alacsonyan szálló óriásokat nézzék …

3 12 Boeing 747-es száll le naponta. St Maarten repülőterén. A hatalmas Jumbo felejthetetlen élményt nyújt...

4

5

6

7

8

9 Ezen a fotón egy Air France 747-es pilótakabinjából szerezhetünk benyomást arról, hogy a kis strandrészlet után mennyire hamar már a “Princess Juliana Airport” leszállópályája következik.

10

11 A 747-es olyan alacsonyan repül, hogy a törzse visszatükröződik St. Maarten azúrkék tengerében.

12 Vége

13 További pps-ppt letöltése: http://www.ppsvilag.extra.hu


Letölteni ppt "St.Maarten repülőtere. Ezek a fotók a St. Maarten szigetén levő “Princess Juliana Airport”-ról készültek Itt már megtörtént, hogy a gyanútlan strandoló."

Hasonló előadás


Google Hirdetések