Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bemutatkozás A Hálózat TV országos csatorna, mely a helyi televíziók összefogásából született 2002-ben. Kezdetben a helyi tévék saját adásában látható.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bemutatkozás A Hálózat TV országos csatorna, mely a helyi televíziók összefogásából született 2002-ben. Kezdetben a helyi tévék saját adásában látható."— Előadás másolata:

1

2 Bemutatkozás A Hálózat TV országos csatorna, mely a helyi televíziók összefogásából született 2002-ben. Kezdetben a helyi tévék saját adásában látható központi műsorral jelentkezett, majd a kábelszolgáltatókkal megkötött szerződések nyomán egyre több településen a nap 24 órájában, önálló csatornaként szerepel. A tematikus csatornák között a Hálózat TV a középmezőnyben helyezkedik el a lefedettség tekintetében. Műsorai láthatóak Magyarországon kívül Romániában is a kábelszolgáltatók kínálatában. Jelenleg itthon már mintegy 6,5 millió néző láthatja a Hálózat TV népszerű műsorait, részben az összefogáshoz csatlakozott helyi televíziók törzsprogramjában és teljességgel az önálló 24 órás csatornáján is. A csatorna kínálatában szerepelnek közkedvelt sorozatok, igényes filmek, valamint országos napi hírműsor és számos népszerű saját gyártású műsor.

3 Média: Hálózat TV országos műsorszolgáltató
Hálózat TV tag- és partner televíziói: - 31 helyi sugárzó TV, - 11 helyi kábel TV. A 31 helyi vidéki sugárzó televízió vételkörzete lehetővé teszi, hogy a Hálózat TV műsora azokra a kis településekre is eljuthasson, ahol csak az M1, RTL klub, TV2 műsora látható. A Hálózat TV technikai foghatósága: 65,2 % A csatorna műsora februárjától kódolt lesz.

4 Hálózat TV lefedettségi adatai
az AGB Nilsen 2008-es alapozó felmérése alapján Forrás AGB Nielsen

5 2009. áprilisi kummulált reach %, Célcsoport: 18+
Forrás AGB Nielsen

6 Heti GRP felvevőképesség
2009. április

7 PROGRAMKÍNÁLATUNK A legjobb akciófilmek SOROZATOK Lisa csak egy van!
Minden este 21 és 23 órai kezdettel, izgalmas és szórakoztató filmek várják a Hálózat nézőit! Találkozhatnak amerikai és európai sztárokkal, lélegzetelállító hollywoodi krimikkel, sci-fikkel, történelmi-, kosztümös és akciófilmekkel. SOROZATOK Sorozatok, melyek rabul ejtik a nézőt: titkok és rejtélyek, üzlet és barátság, szerelem és hűtlenség, akció és kaland, ármányok és intrikák. Izgalmas szórakozás minden nap! Lisa csak egy van! Lisa Plenske a sorozat főhőse, egy kiváló képességekkel rendelkező kedves, szerény, ámde túlságosan is átlagos kinézetű lány aki szerencsét próbál a gyakran hideg és felületes divatvilágban. Mindenki meglepetésére ő lesz a „Kerima” divat cég igazgatójának, David Seidel-nek a személyi asszisztense…

8 Mentőhelikopter Pacific Blue
A katonai mentőhelikopteres egység tagjai mind olyan fiatalok, akik a veszélyt és a különleges feladatok teljesítését választották életük céljául. Munkájuk során éppen ezért higgadtan és gyorsan kell dönteniük, hiszen emberéleteket mentenek. Pacific Blue Santa Monica homokos partján a szokványos rendőri erőket segíti egy meglehetősen lebecsült alakulat, a biciklis rendőrök csapata. Egyiküknek, T.C.-nek nemcsak a rendőrök között kell megküzdenie az előítéletekkel, mert barátnője is döntés elé állítja: vagy ő vagy a biciklis alakulat. Mindemellett T.C. még egy újonc rendőrnőt is kap társnak...

9 HÍRHÁLÓ Hírek az ország minden tájáról: a legrészletesebb híreket tőlünk kapja meg! Behálózzuk az országot: a Hírháló összekapcsolja az ország, a régiók, a térségek és a települések világát. A Hálózat TV és tagtelevíziói által gyártott hírműsor a településeken élők szemszögéből mutatja be a hazai történéseket. Itt olyan információkat is megtalál, amelyek kiszorulnak az országos televíziók híradásaiból. Színes és érdekes híranyagokkal, különlegességekkel várjuk a Hírháló nézőit, minden nap, kor!

10 Dokumentumfilmek Igényes kultfilmek
Itthoni és külföldi tájak, emberek, események… A legtöbb rövidfilm városainkról, építészeti-, történelmi és kulturális emlékeinkről, természeti szépségeinkről. Hírességek, érdekes emberek portréi. Izgalmas történetek, páratlan események, eredeti feldolgozásban. Igényes kultfilmek A legkiválóbb európai és hollywoodi alkotások, kultuszfilmek a Hálózat TV műsorán, szeptembertől minden vasárnap este kilenc órakor. Fesztiváldíjas színészek, rendezők, operatőrök játékfilmjei: Joel Coen, Jim Jarmusch, Aki Kaurismäki, Pedro Almódovar, Costa-Gavras, Scarlett Johansson, Billy Bob Thornton, Roberto Begnini, Steve Buscemi, Alfred Molina, Cate Blanchett, Tom Waits, Halle Berry, Heath Ledger, P. Diddy, stb.

11 EURÓRA Irány a munka világa!
Általános tapasztalat - nemcsak Magyarországon -, hogy az Európai Unió működése, szervezete, intézkedései, döntései csak kevesek számára ismertek. Sokan nincsenek tudatában mi jelent Európai Uniós tagságunk, és hogyan befolyásolja ez a mindennapi életüket. Ezért indította útjára újra a Hálózat TV az EURÓRA című magazinműsort. Az EURÓRA legújabb sorozata 10 részen keresztül tart majd. A tíz rész mindegyikéhez négy helyi tagtelevízió kapcsolódik, helyben folytatva a központi adásban bemutatott témát. Irány a munka világa! Ma Magyarországon mintegy 300 ezer embernek nincs munkája, ugyanakkor több tízezer betöltetlen álláshelyet tart nyilván az Országos Foglalkoztatási Hivatal. Vajon milyen szakképzettségekre van leginkább szükség ma hazánkban? Hogyan lehet növelni a foglalkoztatottságot és melyek az ehhez szükséges legfontosabb intézkedések? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az Irány a munka világa.

12 Jogalap Nyitott egyetem
Kifejezetten közszolgálati jellegű sorozatunk célja, hogy az alapvető jogi ismereteket, a magyar jogrend legfontosabb elemeit és az aktuális változásokat bemutassuk. Huszonhat fő téma mellett, 20 aktuális témát is feldolgoz a műsor, melynek interaktivitását - és levélcímünkre érkezett kérdések megválaszolása biztosította. A kérdések egy részére a műsor keretein belül adunk választ, másoknak levélben válaszolunk. Nyitott egyetem A NYITOTT EGYETEM egy olyan oktatási-ismeretterjesztő sorozat, amely az egyetemen oktató tanárok széles körben érdeklődésre számot tartó kutatásainak, kísérleteinek bemutatását, izgalmas témájú, közérthető formában megtartott előadásait rögzíti. Egy-egy műsor időtartama 25 perc.

13 A jövő záloga Kábelvilág
Az unió felmérése szerint Európa keleti felén kevésbé érdeklődnek a tudomány iránt, mint a nyugatiak. Az európaiak szerint a média több figyelmet szentel az Európán kívüli tudományos híreknek, mint a hazai vagy európai kutatásnak. Amikor a tudományágakat elemezték, kiderült: az embereket elsősorban a biológiai, orvostudományi, valamint a műszaki tudományok foglalkoztatják. A Hálózat TV ezért indítja útjára szeptembertől az innovációval foglalkozó tudományos-ismeretterjesztő sorozatát. Kábelvilág A Hálózat Televízió havonta jelentkező Kábelvilág című műsora a „kábeles” világot (televízió, internet, telefon) szakmai-üzleti bemutatását tűzte ki célul. Számos hasznos információval szolgál a műholdas, a földi analóg- és digitális sugárzás tudnivalóiról, szabályairól, műszaki-technikai érdekességeiről.

14 Köszönjük a figyelmet! Hálózatos TV Zrt Budapest, Bartók Béla út 152/L Levelezési cím: 1660 Budapest, Pf Telefon: Fax:


Letölteni ppt "Bemutatkozás A Hálózat TV országos csatorna, mely a helyi televíziók összefogásából született 2002-ben. Kezdetben a helyi tévék saját adásában látható."

Hasonló előadás


Google Hirdetések