Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Projekt 9.B. Remondis  A hétf ő i napon meglátogattuk a helyi szeméttelepet, ahol megnézhettük, hogyan szelektálják és tárolják a hulladékokat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Projekt 9.B. Remondis  A hétf ő i napon meglátogattuk a helyi szeméttelepet, ahol megnézhettük, hogyan szelektálják és tárolják a hulladékokat."— Előadás másolata:

1 Projekt 9.B

2 Remondis  A hétf ő i napon meglátogattuk a helyi szeméttelepet, ahol megnézhettük, hogyan szelektálják és tárolják a hulladékokat.

3 Poroszló  Kedden meglátogattuk a poroszlói ökocentrumot, ahol az egész délel ő ttöt eltöltöttük és megismerhettük a Tisza- tó él ő világát. Délután pedig csónakáztunk a tavon.

4 NEFAG Zrt. 1. nap  Szerdán reggel a NEFAG-hoz indultunk, ahol két csoportra osztottak minket. El ő ször Béla bácsival madarakat gy ű r ű ztünk, majd a vízi bolhákat vizsgáltuk meg. Azután mindenki nagy örömére megtekinthettük a vadasparkot.

5 NEFAG Zrt. 2. nap  Csütörtökön úgyszintén két csoportra osztottak. Az egyik csapat biciklivel, a másik gyalog túrázott a környez ő erd ő ben.

6 Laborgyakorlat  Péntek reggel az iskola laborjában kezdtünk. Egy érdekes kísérletet végezhettünk el a C- vitaminnal.

7

8

9 Készítette: Székely Krisztina Molnár Szabina Négyesi Melani Medgyes Réka Szalai Adrienn Sárkány Kincs ő

10 Köszönjük a kirándulást!


Letölteni ppt "Projekt 9.B. Remondis  A hétf ő i napon meglátogattuk a helyi szeméttelepet, ahol megnézhettük, hogyan szelektálják és tárolják a hulladékokat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések