Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri."— Előadás másolata:

1 Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri

2 Iskolánk története 1971. május 1-jén nyitotta meg kapuit településünk új iskolája. Iskolánk 1992. április 8-án kapta a Széchenyi István nevet, el ő tte Alsónémedi Általános Iskola volt. 1991-ben Szalkai Lászlóné nyugdíjba vonulása után Zsin Géza lett iskolánk igazgatója. 1999-t ő l iskolánkat Mayer Istvánné irányítja.

3 Az iskola élete Minden évben különböző táborokat szervez az iskola, és lehetőség nyílik Angliába és Németországba menni. Az oktatás keretein belül logopédus, fejlesztő pedagógus, pszichológus foglalkozik a részképesség-zavarral, magatartási problémákkal küzdő tanulókkal. Délutánonként szakkörökön vehetnek részt a gyerekek. Pl.:labdarúgás,élővilágszakkör, gitár stb.

4 Iskolánk épülete

5 Versenyek A megyei versenyen sikerrel szerepelnek tanulóink, de országos helyezés kapcsán Ausztriába, Franciaországba is eljuthatnak diákjaink. Iskolánknak különböző korcsoportú focicsapatai vannak. Nagyon jó helyezéseket érnek el, 4 éve például Franciaországba is kijutottak a 95-96- osok.

6 Farsang 2009. február 20. Idén iskolánk jelmondata „ Otthonunk a Föld”, ezért az idei fels ő s farsangon a diákoknak hulladékokból kellett készíteni a jelmezeiket. Az els ő helyezettek a 8. c-sek lettek, a másodikak a 6. c-sek, a harmadikak a 8. b-sek. Nagyon ötletes jelmezek készültek, a zs ű rinek nagyon nehéz volt a döntés. Az idei farsangot is, mint ahogy iskolánkban szokás, a 7.-esek rendezték.

7 Képek a farsangról

8 Széchenyi Napok 2009 Mint minden évben, idén is megrendezték iskolánkban a Széchenyi Napokat. A nyitó műsort a 6. évfolyam rendezte, a záróműsort a 8. évfolyam adta. Idén Erdélyből a nagyajtaiak jöttek hozzánk vendégségbe. A Széchenyi napok idén is 3 napig tartott. Hétfőn különféle akadályversenyek voltak, kedden pedig az állatkertbe látogattunk el.

9 Íme pár kép

10 Iskolánk udvara Iskolánkban nem csak salakpálya, de m ű füves pálya is van ami kevesebb mint 5 éve épült. Az alsós diákoknak csúszda és mászóka is van. Röplabdázni is lehet, de kosárpálya sajnos nincs, de ha minden igaz jöv ő re az is épül. Az udvar mindig nagyon tiszta és rendezett, a tanulók élvezik a „kinti életet” is.

11 A jövő Iskolánk egy részét májusban elkezdik lebontani, és helyére egy 3 szintes épületet és egy sportcsarnokot építenek. Ha minden igaz, decemberre el is készülnek. Több mint 20 éve tervben van, hogy iskolánkhoz hozzáépítenek, mert sok diák jár ide és így legalább a Kossuth utcai iskolából jövőre a másodikosok is ide járhatnak. Sajnos mi már jövőre nem itt élvezhetjük az iskolai életet.

12 Véleményem az iskoláról Nagyon szeretem ezt az iskolát, mert magas szint ű az oktatás, kedvesek a tanárok, barátságos a környezet és a diákok is kedvesek. Nagyon örülök, hogy ide járhatok, és ha tehetném még maradnék 1-2 évet… : )

13 8.B OSZTÁLYOM AZ IDEI FARSANGON


Letölteni ppt "Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri."

Hasonló előadás


Google Hirdetések