Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZERECSENY falu TV A Faluházban lehetőség van elhasználódott fényforrások tárolókban történő elhelyezésére. Az így keletkezett hulladékok olyan hulladékkezelő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZERECSENY falu TV A Faluházban lehetőség van elhasználódott fényforrások tárolókban történő elhelyezésére. Az így keletkezett hulladékok olyan hulladékkezelő."— Előadás másolata:

1 SZERECSENY falu TV A Faluházban lehetőség van elhasználódott fényforrások tárolókban történő elhelyezésére. Az így keletkezett hulladékok olyan hulladékkezelő telephelyekre kerülnek, ahol gondoskodnak arról, hogy azok feldolgozásra kerüljenek és a még újrahasznosítható részek visszajussanak a gyártási folyamatokba. Kérjük Önöket, hogy elhasznált fényforrásaikat ne dobják el, hozzák be a Faluházba!

2 SZERECSENY falu TV Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az évi egyszeri lomtalanítás 2009. 05. 28-án lesz településünkön. Kérünk mindenkit, hogy használják ki az alkalmat, most szabaduljanak meg felesleges lomjaiktól.

3 SZERECSENY falu TV Az a szerecsenyi lakos, aki kivitte az elromlott tv készülékét a sorompóval lezárt területre, nem tudta kivárni ezt a rövid időt a lomtalanításig. Bizonyára ő nem vett részt április 4-én a szeméttelep megtisztítására szervezett lakossági munkában. A sorompó elhelyezése óta ezen a tv készüléken kívül más szeméttel nem szennyezték, csúfították környeze- tünket. A sorompó elhelyezése meghozta a kívánt eredményt. Viszont valaki az elmúlt napokban szétverte a lakatot a so- rompón. Miért???

4 SZERECSENY falu TV Május 25-től változik a háziorvos rendelési ideje! SzerecsenyGecse Hétfő8-11- Kedd-8-11 Szerda8-11- Csütörtök-8-11 Péntek8-11- A betegek bármely község rendelését igénybe vehetik. Minden hónap első hétfő délutánján kizárólag munkából érkezőknek és csak előjegyzés alapján rendelést tartanak rugalmas munkaidőben (16-17-ig).

5 SZERECSENY falu TV „Gyűr Menti Óvodák Játékfesztiválja” 2009. 05. 16.

6 SZERECSENY falu TV „Gyűr Menti Óvodák Játékfesztiválja” Szerecseny

7 SZERECSENY falu TV „Gyűr Menti Óvodák Játékfesztiválja” Tornaterem-Faluház

8 SZERECSENY falu TV „Gyűr Menti Óvodák Játékfesztiválja”


Letölteni ppt "SZERECSENY falu TV A Faluházban lehetőség van elhasználódott fényforrások tárolókban történő elhelyezésére. Az így keletkezett hulladékok olyan hulladékkezelő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések