Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN"— Előadás másolata:

1 3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN
Mikor vagy kész az első háromvonalasra? Hol kezded el a jelöltjeidet keresni? Hogyan kezdeményezd a kontaktust? Mennyi információt fogsz adni? Mit fogsz mondani? Keresd meg a profit / Mit fogsz tőle kérdezni? Mit fogsz mondani a profinak magadról?

2 HOL KEZD EL A JELÖLTJEIDET KERESNI?
MEG KELL ÍRNOD ! A legfontosabb tőkéd a listád, A „meleg” kapcsolataiddal kell kezdjed. Ebben a környezetben mozogsz otthonosan. Ezeket a kapcsolatokat gyorsan el tudod érni. Kisebb hibákat jobban elnéznek, mivel van múltad velük. Ez a Te bizalmi szférád. Itt tudod tökéletesíteni amit majd a „hideg”kapcsolatoknál alkalmazol. Kategorikusan dolgozd fel a listádat. Fókuszálj RÁJUK ne MAGADRA. Ne felejtsd el ŐK éreznek irántad valamit ( érzelmek,baráti,üzleti)pl: megbeszéltek egy időpontot és azt gondolja, hogy te úgyse……

3 HOGYAN KEZDEMÉNYEZD A KONTAKTUST?
Amikor találkozol velük ( - milyen formában?-),lehet szándékos,véletlen, vagy felhívod telefonon, SMS-t küldesz neki. Video-mailt küldesz , - ha még nem vagy „ kameraképes” akkor küldj bármilyen videót a Youtube- ról, vagy akár egy régi felvételedet. FONTOS !!! Minden nap legalább 5 video-mailt küldj ki valakinek érdeklődés felkeltésére. NE KEZD AZ ÜZLETTEL. Először csak érdeklődj, hogy mi a helyzet velük. Próbáld megérezni, hogy az időzítés megfelelő-e? Ha nem akkor ne beszélj az üzletről. Később 1 hét…, 1 hónap múlva ha úgy érzed hogy jó,akkor is csak érdeklődés felkeltés szintjén maximum. Nem lehet több!!! Az érdeklődés felkeltést röviden, határozottan lelkesen csináld ! Képzeld magad az Ő helyébe. Neked mikor és hogyan hangzana jól és felkeltené-e az érdeklődésedet attól a személytől. Ha olyan személyt keresel meg, akit már sokat kerestél üzleti lehetőséggel akkor neki csak annyit mondj, hogy. „ Van valami amibe nem akartam, hogy belépj annyit javaslok neked, hogy tartsd rajtam a szemed, és majd meglátod.” Maximum csak ennyit mondasz. Ez vagy elég, vagy nem.

4 MENNYI INFORMÁCIÓT FOGSZ ADNI ?
Attól függ, hogy kivel beszélsz !!! Ha a partnered sikeres üzletet vezet akkor kizárólag csak az eszközökről beszélhetsz. Csak keveset Pld : Van egy új internetes video kommunikációs marketing program , amivel komoly időt és pénzt tudnál megtakarítani. Muszáj ismerned az üzletét. Hozzál egy-két példát neki, hogyan tudná ő ezt alkalmazni. (24/7 marketinges csatornád). A hatékonyságról és a trendről kell főleg tájékoztatni. Kizárólag csak azt éreztesd vele, hogy az ő üzletéről van szó!!! ( Később majd ő látja, hogy pénzt is lehet ezzel keresni . Ő fogja ezt felhozni, neked nem kell. Technikai prezentációt javaslok nekik.

5 VALAKINEK … MINT ÜZLETI LEHETŐSÉG !
Lehet mondani pld: Új internetes video techológia, most kezd elterjedni a világon. Ez a vállalat lehet a következő Yahoo, Google, Youtube. 2011 májusban kezdett globálissá válni. A legalacsonyabb piaci ár a legjobb minőségben. Nagyon könnyen kezelhető, bár ki meg tudja tanulni 5 perc alatt. Meg akarják hóditani a világot és ezért sok pénzt fizetnek vissza azoknak akik ezzel foglalkoznak. A legnagyobb globális üzleti lehetőség, nem kell elmenni sehová, még angolul sem kell tudni. Terjed mindenhol a világon. MIKOR VAGY KÉSZ PÉNZT KERESNI? Azonnal kezdheted, amint kész van az irodád. Ez pedig csak 5 perc. Napi kifizetés van. Csoportos struktúra !!! Keressél pénzt olyanokkal akiket te soha nem ismertél és valószínű nem is fogsz, de még is minden hónapban jövedelmet kapsz utánuk. KÉSZ VAGY MÁR …. AKKOR GYERÜNK !!! Let’s Go !

6 Nagyon keveset ( még nem tudsz semmit)
Érdeklődés felkeltéséről van csak szó. Éreztesd velük, hogy lelkes vagy és nagy lehetőség előtt állsz. Példák: - megoldottam anyagi problémáimat. Egy komoly globális üzletet találtam. - Fantasztikus üzletemberekkel találkoztam a héten. A jövő héten elkezdek velük együtt dolgozni. - Tudsz esetleg valakit aki üzleti lehetőséget keres. Partnerekre van szükségem. - Tegnap este találkoztam ezzel a személlyel a múltamból és hihetetlen nagy üzletet épített az elmúlt pár hónapban. - Holnap lesz egy konferencia hívásom egy tuti sikeres üzletemberrel.

7 Most mutattak be nekem egy vállalatot, ami éppen most keres partnereket Magyarországon.
Magyarországon most fogja kinyitni az európai piacot. Erre Magyarország van a legjobb helyen Európa közepén a nyugat és a kelet közötti átjárón. Nagyon lelkes vagyok ettől a video kommunikációs eszköztől és főleg az ajánlói programjától. Ismered az Apple-t igaz? Mit csinálnál, ha egy olyan cég életébe tudnál beleszólni mint az Apple volt 10 évvel ezelőtt? Tudod mi a következő óriási online üzlet? Az ONLINE VIDEÓ ! Minden évben megduplázódik a használók száma. Hallottad már, hogy a Youtube a második legnagyobb kereső az interneten? Tudod miért? Szeretnél amerikai jövedelmet keresni itthonról úgy, hogy még az autódat sem kell beindítanod az üzlet miatt? Megtaláltam a világ legkisebb befektetésével elkezdhető üzletét, aminek gyakorlatilag nincs kereseti korlátja. A legjobb benne, hogy $-ban keresek , nem kell elmennem sehová és a saját magam főnöke vagyok.

8 MIT FOGSZ KÉRDEZNI A PROFITÓL ?
Keresd meg, hogy ki alkalmas erre. Lehet, hogy az a személy nem a szponzorod. Addig menj a szponzorvonalon felfelé, amíg meg nem találod a helyes személyt. Mindent tudjál meg tőle, RÓLA, hogy fel tudd építeni a jelöltednek. Pld: mennyi ideje csinálja, milyen szinten áll, valamilyen ízelítőt a jövedelméről,.Milyen a kapcsolata a vállalat vezetőségével? Miért választotta ezt az üzletet? Milyen sikerei voltak azelőtt? Te megemlítheted-e azokat a sikereket is. Mekkora csapata van? Hány személynek segített már elindulni? Mi az ő jövőjének a célja az üzleti vállalkozásban és mennyi idő alatt tudja a céljait elérni. Mit tanácsol neked? Milyen formában szokta ő a hármasokat végezni.

9 MIT FOGSZ MONDANI A PROFINAK MAGADRÓL?
A profik állandóan keresnek olyanokat mint Ők !!! Ezt ne felejtsd el. Minél jobban be tudod magadat mutatni a profinak annál jobb és fontos, hogy megértesd vele,hogy te nagyon komolyan veszed ezt. Ha ez sikerült, bizonyítanod kell tettekkel. Ne csak a szád járjon… csináld is. A profi tudni fogja ugyanis, hogy mennyire vagy komoly. Fontos, hogy jól kezdjél és a profi komolyan vegyen mert neked ő el tudja indítani az üzletedet úgy ahogy azt te nem tudod nélküle. Ha komolyan vesz téged, mindig rendelkezésedre fog állni. Amikor együtt tudsz dolgozni vele sokkal gyorsabban fejlődsz anyagilag és szellemileg. Ő el fog téged ismerni, ami nagyon fontos neked. Tehát vegyed komolyan, akkor Téged is komolyan vesz mindenki.


Letölteni ppt "3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN"

Hasonló előadás


Google Hirdetések