Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét."— Előadás másolata:

1 A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét

2 Sahasrara Chakra Amiről szó lesz: Tudás Tapasztalás Tulajdonságok
Tisztítás

3 Sahasrara Tudás “Mindaddig nem ismerhetitek fel életetek értelmét, amíg nem kerültök kapcsolatba azzal az erővel, amely teremtett benneteket.“ Shri Mataji Nirmala Devi

4 Sahasrara Tudás “Amikor a Kundalini eléri a Sahasrarát, a lótusz szirmok megnyílnak és a megvilágosodás (Samadhi) bekövetkezik. Erős lüktetést érezhettek a fejetek tetején, amit egy olvadó érzés és a kutacs csontból eredő hűvös vibrációk áramlása követ.“ Shri Mataji Nirmala Devi

5 Sahasrara Tudás “Ez az igazi keresztségetek, ami által tudjátok, hogy valóban újjá születtetek“. Shri Mataji Nirmala Devi

6 Sahasrara Tudás A Szahasrara a fej tetején helyezkedik el, a kutacs csont területén (limbikus terület).

7 Sahasrara Tudás A fejtetőn található Helye a kézen:

8 Sahasrara Tudás Jellegzetességek Szirmok száma: 1000
Elem: Az összes chakra egyesülése Szín: Szivárvány (összes szín) Fizikai megnyilvánulás: Az agy limbikus része Bolygó: Plútó Köve: Gyöngy

9 Sahasrara Tudás A Brahmarandra egy pont a Sahasrara csakrán, ahol a Kundalini áthalad. Shri Mataji nyitotta meg május 5-én

10 Sahasrara Tudás Minden csakrának és az uralkodó istenségeik székhelyei megtalálhatóak az agy limbikus területein. BRAHMARANDA HEART NABHI VISHUDDHI A brahmarandra a szívnek a helye a Sahasrara csakrában. AGNYA SWADISTHANA BACK AGNYA HAMSA (MOOLADHARA)

11 Sahasrara Tudás Megnyilvánulás Vibrációk Hűvös fuvallat Jóga

12 Sahasrara Tudás A Sahasrara csakra isteni megnyilvánulása a kapcsolat az abszolúttal. Ezen aspektus neve: Shri Kalki (Szentlélek, Ruh, …)

13 ISTENSÉGEK SHRI KALKI-t fehér lovon lovagolva ábrázolják, karddal a kezében.

14 ISTENSÉGEK Azért jön, hogy minden gonoszt elpusztítson az Utolsó Ítélet idején, hogy megalapozza az Isteni Királyságot a Földön. Shri Mataji úgy írja le őt mint Krisztust akinek megvan valamennyi pusztító ereje az Ő megbocsátása nélkül

15 ISTENSÉGEK Shri Kalki a világ kollektív erejét is jelenti, ami a saját elpusztításán dolgozik.

16

17

18 ISTENSÉGEK Jézus megjövendölte, hogy utána eljön a Vígasztaló, Megváltó és Tanácsadó. Jézus azt mondta, hogy ő az út (Agnya csakra). Ez az út vezet a Szahaszrara csakrába.

19 ADI SHAKTI „Shakti” jelentése erő, a női principium energiája. „Adi” jelentése ősi, alapvető; így az Adi Shakti az ősi alapvető erőt jelenti, mely teljes és mindent átható. Az Adi Shakti Isten ereje és tiszta vágya egyben, nyugaton úgy ismert mint a Szent Lélek.

20 Sahasrara Tudás A Sahasrara chakra mantrája AUM twameva sakshat
Shri Kalki sakshat Shri Adi Shakti Mataji Shri Nirmala Devi Namo Namaha

21 Sahasrara Tulajdonságai
Kollektív tudat Integráció Csend Kétség nélküli tudatállapot

22 Sahasrara Jótéteményei
Megvilágosodás Integráció Jóga (kapcsolat) Egység

23 Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra
Használjuk Shri Mataji Nirmala Devi Három Nagy Mantráját Kijelentés: “Anyám, kérlek erősítsd meg az önmegvalósulásomat”, “Anyám, kérlek jöjj a figyelmembe”, “Anyám, kérlek fogadd el a teljes odaadásom és a legőszintébb köszönetemet, amiért Sahaja Jógivá/Jóginivé tettél” Adjunk vibrációkat a chakrának fejünk tetejét masszírozva az óramutató járásának megegyező irányban Fejlesszük ki a felajánlást Shri Matajinak meditácó révén (ne csak a felismerést, hanem a felajánlást). Ő jelen van a teremtés összes részecskéjében és Ő alkotta a teremtést.

24 Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra
Egyedül Ő adta meg az Önmegvalósulást Csakis az Ő érdeme az összes önmegvalósult lélek közössége Ő Jézus Krisztus próféciájának beteljesítője, amikor a következőt mondta: “A Bátorító azonban, a Szent Szellem, akit az Atya nevemben küldeni fog, mindenre meg fog tanítani titeket, s mindenre emlékeztetni fog, amit mondottam nektek”. - János 14.26 Az erő amely az összes negativitást megsemmisíti, az Ő kollektív Lényén keresztül történik meg, először Ekadesha Rudra és végül Shri Kalki formájában

25 Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra
Erősítsd meg a kapcsolatot Istennel azáltal hogy stabilizálod a Kundalinit a Sahasrara chakrában. Brahma Shakti csakis akkor fogja nagymértékben megtisztítani a lényed és megadni az Önmegvalósulás örömét. Bal Sahasrara problémák esetén (jobb oldali gondokból erednek), használd a következő megerősítést: “Shri Mataji, teljes mértékben Te vagy a spirituális felemelkedés összes kihívásának a győzelme” (Shri Kalki Shaktija). Nyomjuk le többször az Egot a fej hátsó részén keresztül a bal Swadisthan chakráig.

26 Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra
Jobb Sahasrara problémák esetén (bal oldali gondokból erednek) használd a megerősítést “Shri Mataji, kegyelmed által védelmezve vagyok az összes kísértéstől és győzedelmeskedni fogok az összes kísértés felett a felemelkedésért” vagy “Shri Mataji, a kegyelmed által szerencsés vagyok, hogy a Szentlélek figyelmében lehetek” (Shri Mataji Shaktija) Végül tudjuk, hogy Shri Mataji kielégítette az összes kereső tiszta vágyát. Most teljes mértékben meg kell alapoznunk a helyünk, mint önmegvalósult lelkek, Isten országában.

27 SHRI MATAJI: A Szahaszrara megnyitása előtt az emberek elméje az egyik irányba, szíve egy másikba, teste pedig egy harmadik irányba haladt, így nem tudta mihez kezdjen.

28 SHRI MATAJI: A Mesterek megmutattát az embereknek a spirituális utat. A vallások - melyek az ő tanításaikra épülnek - egymás ellen harcolnak és tudásukat arra használják, hogy hatalomra tegyenek szert. A Szahaszrara szintjén közvetlenül tudjuk az igazságot. Az Anyának kellett azt megnyitnia.

29 SHRI MATAJI: Valamennyi csakrát megvilágosítja a Kundalini és megáldja az Isteni Erővel, azonnal integrálttá váltok; az emberek a vibrációk szerint tudnak megítélni dolgokat és mindent elhagynak, ami romboló, átlag feletti személyiséget fejlesztenek ki.

30 SHRI MATAJI: Csak a folyamatos meditáción keresztül tudjuk felismerni a Szahaszrara potenciálját. Shri Krishna mondta: “Adjatok át nekem minden Darmát, és én mindenről gondoskodni fogok.”

31 Meditáljunk csendben 31


Letölteni ppt "A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét."

Hasonló előadás


Google Hirdetések