Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0032 A projekt az Európai Unió támogatásával,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0032 A projekt az Európai Unió támogatásával,"— Előadás másolata:

1 A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása
TÁMOP /2-2F A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

2 Pályaorientáció és karrier-tanácsadás
TÁMOP /2-2F Pályaorientáció és karrier-tanácsadás A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrációs Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

3 TÁMOP /2-2F  1. A TISZK honlapra pályaorientációval és életpálya-építéssel kapcsolatos témák összeállítása 2.Továbbképzés szervezése (tartása) pályaorientáció témakörben. 3.Előadás(ok) pályaorientáció és életpálya-tervezés témakörben 4.Egységes pályaorientációs tematika kidolgozása a TISZK intézményeinek 5.Információs programok kidolgozása 6. Csoportos továbbtanulási tanácsadás a felsőoktatásba készülőknek 7. Felnőttek számára pályaorientációs életpálya-tanácsadási szolgáltatás biztosítása A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrációs Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

4 TÁMOP /2-2F 8. Általános iskolák számára elérhető pályaválasztást támogató szolgáltatások 9. Egyéni vagy/és csoportos pályaválasztási-, és karrier-tanácsadás 10.Életpálya nyomon követés megvalósítása 11.Elektronikus táv-tanácsadás (Chat, telefon, , tömegkommunikációs csatornák és az információs technológia használata a szaktanácsadásban) 12.Családpedagógiai tanácsadás rendszerének kidolgozása A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrációs Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

5 TÁMOP /2-2F Pályaorientációs továbbképzések szervezése, előadások az alábbi témakörökben:   - Pályaorientáció elmélete és gyakorlata - Személyiségértékelés - Pályaorientációs foglalkozások módszertana - Csoportos orientáció, számítógéppel támogatott orientáció - Speciális nevelési ismeretek - Munkaerőpiaci ismeretek - Tanulási technikák, tanulás tanítása - Életpálya-tervezés A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrációs Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

6 Csoportok Tanácsadás típusai
TÁMOP /2-2F Csoportok Tanácsadás típusai 7-8. osztályos diákok Szülők Döntéselőkészítő tanácsadás Pályaválasztási tanácsadás Pályaorientációs tanácsadás Öndefiníciót támogató tanácsadás Szakiskolai tanulók (9-10. osztály közismereti szakasz) Pályakorrekciós tanácsadás Pályaismeretre épülő tanácsadás (Szakképző szakasz) Kulcsképességek feltárása Elhelyezkedést segítő tanácsadás Speciális nevelési igényű tanulók Gimnáziumi tanulók Pályaorientáció tanácsadás Továbbtanulási tanácsadás Felnőttek Igényfelmérő tanácsadás Pályakorrekciós, pályaorientációs tanácsadás Munkavállalási tanácsadás A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrációs Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


Letölteni ppt "A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0032 A projekt az Európai Unió támogatásával,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések