Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Üdvözöljük a Waldviertelben. következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Üdvözöljük a Waldviertelben. következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés."— Előadás másolata:

1 Üdvözöljük a Waldviertelben

2 következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés

3 Egymás kölcsönös elismerése és tisztelete Nagy mértékű egyéni felelősségvállalás Hosszú távú együttműködés Kiváló minőségű munkahelyek Élethosszig tartó tanulás A közösségi összetartást ösztönző tevékenységek A munkaképesség fenntartása különböző életszakaszokban Állásrotáció A potenciálok és az igények figyelembevétele Rugalmas és családbarát munkaidő Fenntartható humánerőforrás-gazdálkodás – miért?

4 Valamennyi korosztály támogatása és fejlesztése Képzési lehetőségek kínálata Gondos bevezetés a vállalatba Rugalmas munkaidők és munkahelyek A szociális komponensek erősítése Egészségügyi és szociális kínálat Esélyegyenlőség Az „idősebbek“ szaktudásának hasznosítása Milyen célokat határoztunk meg?

5 Egyéni munkaidő- és munkahelymodellek „Élethosszig tartó tanulás“ és továbbképzés Elégedettség Munkatársi profil elkészítése Vegyes csapatok + idősebb munkavállalók felvétele Milyen eredmények születtek?

6 Betanítási terv A szaktudás hasznosítása és a folyamatok, eljárások fejlesztése Értékelés és elismerés cégen belül/kívül Alacsony mértékű fluktuáció / betegállományok alacsony száma Az arany Nestor-díj elnyerése Milyen eredmények születtek?

7 ARANY NESTOR-DÍJ 2010

8 A létrehozott struktúrák megszilárdítása és erősítése A „generációk menedzsmentjének“ további tudatosítása a vállalatnál A munkaidő/munkahely speciális harmonizálása az adott korosztálynak megfelelően A munkáltatói márka erősítése Melyek a következő mérföldkövek?


Letölteni ppt "Üdvözöljük a Waldviertelben. következetesség ● kézi munka ● tapasztalat ● bölcsesség ● megbecsülés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések