Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az innováció következményei. A., A következmények vizsgálata – az eddigiek során igen kevés figyelmet fordítottak rá I. Az ügynökök véleménye II. A hagyományos.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az innováció következményei. A., A következmények vizsgálata – az eddigiek során igen kevés figyelmet fordítottak rá I. Az ügynökök véleménye II. A hagyományos."— Előadás másolata:

1 Az innováció következményei

2 A., A következmények vizsgálata – az eddigiek során igen kevés figyelmet fordítottak rá I. Az ügynökök véleménye II. A hagyományos vizsgálati módszerek elégtelensége III. A következmények mérhetősége B., A következmények tipizálása I. Kívánatos versus nem-kívánatos következmények 1. definíciók 2. az elkülönítés lehetséges formái 3. az elkerülés lehetősége 4. windfall profit II. Közvetlen versus közvetett következmények

3 III. Előre várt versus előre nem várt következmények 1. definíciók 2. az előre nem várt következmények témaköre C., A dinamikus egyensúly igénye I. Az egyensúly típusai II. Az innováció és az egyensúly D., Az egyenlőtlenségek kérdésköre I. A következmények újabb típusa 1. általános eset 2. az induló társadalmi szerkezet fontossága II. Az egyenlőtlenségek kezelésének problémaköre 1. az információhoz jutás 2. az információ értékelése 3. az anyagi erőforrások


Letölteni ppt "Az innováció következményei. A., A következmények vizsgálata – az eddigiek során igen kevés figyelmet fordítottak rá I. Az ügynökök véleménye II. A hagyományos."

Hasonló előadás


Google Hirdetések