Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy ébredés története II. Készítette: Jon A. Palmer.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy ébredés története II. Készítette: Jon A. Palmer."— Előadás másolata:

1 Egy ébredés története II. Készítette: Jon A. Palmer

2 Kérdések Hány embert hívtál már az angol Alphára? Hány röplapot és plakátot osztottál? Jelentkeztél már az Alphára? Ha nem, miért nem?

3 „És monda nékik: Kövessetek engem, és azt mívelem, hogy embereket halásszatok.” (Máté 4:19)

4 Jézus Krisztus így hívta el az első tanítványait (akik az összes tanítvány 25%-át alkotják) halászás ~ evangélizáció fontos a megfelelő csalétek a halászáshoz „Az igaznak gyümölcse életnek fája; és lelkeket nyer meg a bölcs.” (Példabeszédek 11:30) „Ímé, én elbocsátlak titeket, mint juhokat a farkasok közé; legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelídek mint a galambok.” (Máté 10:16)

5 Vallásosság veszélye ( prédikáció szakértőkké válunk ) Jézus Krisztus nem a szenzációs prédikációt fogja megjutalmazni, ő a gyümölcsöket nézi. Mi lélekmentők vagyunk, vagy azoknak kellene lennünk. Pál futása Mentőorvosok példája ~ gyülekezet

6 Jézus Krisztus azért halt meg, hogy embereket mentsen meg, nem azért, hogy emberekkel szórakozzon vagy a szellemi ismeretünket tágítsa. A hívő ember fő feladata, hogy lelkeket mentsen meg. Amelyik gyülekezet nem így tesz, eltévesztette az elhívását. Kórházi funkciók ~ gyülekezet

7  Természetesen nemcsak az Alfán keresztül lehet evangelizálni  Nekünk jelenleg ez a stratégiánk (az iskolával együtt).  Ez a mi talentumunk és Isten számon fog kérni bennünket, ha nem optimálisan használjuk ki.

8 Angol Alfa előkészületek: Hála Istennek, vannak, akik nagyon beleadták magukat ebbe a munkába Várjuk azt, hogy idővel minél többen vegyék ki a maguk részét. Így tudunk egy kórházat kiépíteni a sok millió magyar és külföldi ember megmentésére, akikért Jézus Krisztus drága vére hullott.

9 „A jótéteményben pedig meg ne restüljünk, mert a maga idejében aratunk, ha el nem lankadunk.” (Galata 6:9)


Letölteni ppt "Egy ébredés története II. Készítette: Jon A. Palmer."

Hasonló előadás


Google Hirdetések