Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi: A lovat és a lovasát a tengerbe vetette. Az Úr az én pajzsom, szabadítóm.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi: A lovat és a lovasát a tengerbe vetette. Az Úr az én pajzsom, szabadítóm."— Előadás másolata:

1 Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi: A lovat és a lovasát a tengerbe vetette. Az Úr az én pajzsom, szabadítóm ő lett nékem. Dicsőítem őt, ő az én Istenem, magasztalom, mert atyáim Istene.

2 -Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Olyan az Úr, mint a hős harcos, és Mindenható az ő neve. A fáraó szekereit és seregét a tengerbe vetette, válogatott harcosai elmerültek a Vörös- tengerben.

3 - Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. A hullámok elborították őket, mint a kő, mélybe merültek. A te jobbod, Uram, erejével tündöklik, uram, jobbod szétzúzza az ellenséget.

4 - Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Bevezeted népedet, és elülteted örökséged hegyén, melyet erős lakhelyeddé és szentélyeddé a te kezed formált. Az Úr uralkodik örökkön-örökké. - Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi.


Letölteni ppt "Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi: A lovat és a lovasát a tengerbe vetette. Az Úr az én pajzsom, szabadítóm."

Hasonló előadás


Google Hirdetések