Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion."— Előadás másolata:

1

2 „Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion hegye, amely nem inog, hanem örökre megáll. Jeruzsálemet hegyek fogják körül, népét pedig az Úr karolja át most és mindörökké.” Zsolt. 125: 1-2

3 Bízom csendesen

4 Uram, mert er ő sen tart h ű kezed, Bízom csendesen.

5 Mert szereteted hordoz és vezet, Bízom csendesen.

6 A bátorságot, er ő t Te adod. Dicsérlek ! Szent a Te akaratod.

7 Uram, mert megváltottad életem, Bízom csendesen.

8 Mert vérz ő bárány lettél érettem, Bízom csendesen.

9 Veled gy ő zök le poklot és halált. Formálj engem bárány-arcodra át!

10 Mert Atyádnál közbenjársz érettem, Bízom csendesen.

11 Mert gy ő zelmesen Te jársz énvelem, Bízom csendesen.

12 Rád nézek, ha ellenség ostromol. Jobb menedéket nem lelnék sehol.

13 Bár a jövend ő újra ködlepett, Bízom csendesen.

14 Tudom, Te véghez viszed tervedet, Bízom csendesen.

15 Ha nem látok, csak egy lépésre még, Te magad jársz velem, és az elég.

16 Ismeretlen szerz ő után németb ő l fordította Túrmezei Erzsébet

17 Bízom csendesen Uram, mert er ő sen tart h ű kezed, Bízom csendesen. Mert szereteted hordoz és vezet, Bízom csendesen. A bátorságot, er ő t Te adod. Dicsérlek ! Szent a Te akaratod. Uram, mert megváltottad életem, Bízom csendesen. Mert vérz ő bárány lettél érettem, Bízom csendesen. Veled gy ő zök le poklot és halált. Formálj engem bárányarcodra át! Mert Atyádnál közbenjársz érettem, Bízom csendesen. Mert gy ő zelmesen Te jársz énvelem, Bízom csendesen. Rád nézek, ha ellenség ostromol. Jobb menedéket nem lelnék sehol. Bár a jövend ő újra ködlepett, Bízom csendesen. Tudom, Te véghez viszed tervedet, Bízom csendesen. Ha nem látok, csak egy lépésre még. Te magad jársz velem, és az elég.


Letölteni ppt "„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion."

Hasonló előadás


Google Hirdetések