Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amikor úgy érzed, hogy minden oly nehéz Sötét gondok nyomasztják a szívedet. Nem gondolod, hogy valaki lát ilyenkor, Akkor egy csendes hang ezt suttogja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amikor úgy érzed, hogy minden oly nehéz Sötét gondok nyomasztják a szívedet. Nem gondolod, hogy valaki lát ilyenkor, Akkor egy csendes hang ezt suttogja."— Előadás másolata:

1 Amikor úgy érzed, hogy minden oly nehéz Sötét gondok nyomasztják a szívedet. Nem gondolod, hogy valaki lát ilyenkor, Akkor egy csendes hang ezt suttogja neked:

2 Hittel magas hegyet mozdítsz el, A pusztaság is zöldell, A nagy tenger hulláma falként félre áll. Hittel a gyenge újra fölkel, A lankadó erőt nyer, A hit hatalma történelmet átformál.

3 Új remény ébred és a felhők oszlanak, Legördülnek terheid és felsóhajtasz. Kezed önkéntelenül mozdul az ég felé, Ott van Atyád, aki örökkön örökké él.

4 A hit legyőzhetetlen, a legnagyobb erő. Jézus a hit fejedelme, aki eljövendő.

5 Hittel magas hegyet mozdítsz el, A pusztaság is zöldell, A nagy tenger hulláma falként félre áll. Hittel a gyenge újra fölkel, A lankadó erőt nyer, A hit hatalma történelmet átformál.


Letölteni ppt "Amikor úgy érzed, hogy minden oly nehéz Sötét gondok nyomasztják a szívedet. Nem gondolod, hogy valaki lát ilyenkor, Akkor egy csendes hang ezt suttogja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések