Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.

2 Nem lesz egyedül a szívem többé, glori’ halleluja,
Velem az én Uram mindörökké, glóri’ halleluja! Jézus hajnalcsillag glóri’ halleluja, Jézus hajnalcsillag, glóri’ halleluja!

3 Urunk, hála, hogy te táplálsz napról napra szüntelen!
Áldva légy, hogy minden új nap új öröm, új kegyelem! De a szívünk vágyakozva azért sóhajt tefeléd: Engedd, Jézus, megízlelnünk örök élet kenyerét!

4 Hozzád kiáltok, URam, siess segítségemre, figyelj szavamra, ha kiáltok hozzád! Jusson eléd imádságom, mint illatáldozat, imára emelt kezem, mint esti áldozat! URam, tégy zárat a számra, őrizd ajkaim nyílását! Ne engedd, hogy szívem rosszra hajoljon, hogy bűnös dolgot műveljek a gonosztevőkkel együtt; finom falatjaikból nem akarok enni. De én rád tekintek, én Uram, URam! Hozzád menekülök, ne vedd el életemet! Őrizz meg a tőrtől, amelyet nekem vetettek, a gonosztevők csapdáitól! A bűnösök beleesnek saját hálójukba, én pedig elkerülöm azt. Hangosan kiáltok az ÚRhoz, hangosan könyörgök az ÚRhoz. Kiöntöm előtte panaszomat, elmondom neki nyomorúságomat. Amikor elcsügged a lelkem, te akkor is ismered utamat. zsoltár

5 Találkozni jöttem Veled, Istenem
Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

6 Vágylak megismerni Téged, Istenem, Szentlelkedben járni és élni szüntelen.
Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

7 Ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól….

8

9

10

11


Letölteni ppt "JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések