Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tompa Mihály Alapiskola, Rimaszombat. Kik ?... a III. és a IV.évf. tanulói Mikor ?... 2009. 6. 8-tól – 14-ig Hová ?... Kľačno Škola v prírode.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tompa Mihály Alapiskola, Rimaszombat. Kik ?... a III. és a IV.évf. tanulói Mikor ?... 2009. 6. 8-tól – 14-ig Hová ?... Kľačno Škola v prírode."— Előadás másolata:

1 Tompa Mihály Alapiskola, Rimaszombat

2 Kik ?... a III. és a IV.évf. tanulói Mikor ?... 2009. 6. 8-tól – 14-ig Hová ?... Kľačno Škola v prírode

3 A természeti iskola a gyönyörű erdőkkel körülvett Kľačno faluban található, a Felső – Nyitra mentén Privigye (Prievidza) és Zsolna (Žilina) útvonalon. A környék kiváló lehetőséget nyújt üdülésre, túrázásra, sportolásra.

4 Elszállásolás 4 - 6 ágyas szobákban. Minden szobának előszobája és mosdója van. A zuhanyozó és az illemhely a folyosón található.

5 Mit kell vinni ? az egészségbiztosítási kártyát, a szülők telefonszámát, füzeteket, munkafüzeteket, íróeszközöket, zsírkrétát, ollót, jegyzetfüzetet, társasjátékot, könyvet,

6 ... és még ? -alsóneműket, zoknikat, - pizsamát, - melegítőt, sportruhát, trikókat, - esőköpenyt, - turistacipőt, sportcipőt, papucsot, - törülközőt, tisztálkodási szereket, - hátizsákot, műanyag flakont,...

7 ...és ami nem maradhat otthon ! a jókedv, a humor, a vidámság


Letölteni ppt "Tompa Mihály Alapiskola, Rimaszombat. Kik ?... a III. és a IV.évf. tanulói Mikor ?... 2009. 6. 8-tól – 14-ig Hová ?... Kľačno Škola v prírode."

Hasonló előadás


Google Hirdetések