Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Köszöntünk a KOM-PASSZ pályaválasztási programban! Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Köszöntünk a KOM-PASSZ pályaválasztási programban! Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése."— Előadás másolata:

1 Köszöntünk a KOM-PASSZ pályaválasztási programban! Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Start Töltsd le a Tájékoztatót, és küldd el az Állapotjelentést!

2 KOM-PASSZ pályaválasztási program – 1. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól Itt jársz Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Töltsd le az I. kötetet, és az 1. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést! A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén.

3 KOM-PASSZ pályaválasztási program – 2. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól  Itt jársz Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén. Töltsd le a II. kötetet, és a 2. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést!

4 KOM-PASSZ pályaválasztási program – 3. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól   Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Itt jársz Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén. Töltsd le a III. kötetet, és a 3. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést!

5 KOM-PASSZ pályaválasztási program – 4. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól  Itt jársz   Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén. Töltsd le a IV. kötetet, és a 4. Munkafüzetet! Ha elkészültél velük, küldd el az Állapotjelentést!

6 KOM-PASSZ pályaválasztási program – 5. csomag Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése szükséges I. kötet Tájékoztató II. kötetIII. kötetIV. kötet Összefoglalás Jelentkezem tanácsadásra Kérdezek a tanácsadótól   Itt jársz Továbblépek! Kitöltöm az Állapot- jelentést Letöltheted a korábbi anyagokat is. A megnyitott füzetek között a (bal) Alt+Tab billentyűkkel mozoghatsz könnyedén.


Letölteni ppt "Köszöntünk a KOM-PASSZ pályaválasztási programban! Az anyagokat a színes képekre kattintva lehet letölteni. A továbblépéshez az Állapotjelentés kitöltése."

Hasonló előadás


Google Hirdetések