Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A béketámogató műveletek alapjai II.. Mi volt a házi?  Beadandó: Tervezzétek meg részletesen, milyen erőket és eszközöket használnátok egy árvíz elhárítása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A béketámogató műveletek alapjai II.. Mi volt a házi?  Beadandó: Tervezzétek meg részletesen, milyen erőket és eszközöket használnátok egy árvíz elhárítása."— Előadás másolata:

1 A béketámogató műveletek alapjai II.

2 Mi volt a házi?  Beadandó: Tervezzétek meg részletesen, milyen erőket és eszközöket használnátok egy árvíz elhárítása során!  Szóbeli: Keressetek egy példát az interneten az éhezők, a katasztrófasújtott térségek támogatásával kapcsolatban, és a következő órán néhány mondattal mutassátok be!

3 A nem háborús műveletek lényege  Katonai képességeket igénylő, de nem kimondottan katonai cselekmény.  Háborúban is sor kerülhet rá. Például?

4 A műveletek osztályozása  kitelepítő műveletek  humanitárius műveletek  fegyverzetellenőrzés  kábítószerellenes műveletek  terrorizmus elleni műveletek  erődemonstráció  béketámogató műveletek (eljárások),  kutató, mentőműveletek  gazdasági segítségnyújtás  hazai polgári hatóságok támogatása

5

6

7

8

9 Feladat - most  Hogyan működtetnétek egy menekülttábort? Alkossatok kis csoportokat, és tervezzétek meg!

10 Van kérdés?


Letölteni ppt "A béketámogató műveletek alapjai II.. Mi volt a házi?  Beadandó: Tervezzétek meg részletesen, milyen erőket és eszközöket használnátok egy árvíz elhárítása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések