Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is."— Előadás másolata:

1 GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is.

2 Cégünk elkötelezte magát amellett, hogy valódi segítséget nyújt az üzletembereknek, hogy üzleti kapcsolataikat tudják bővíteni! Ezáltal stabilitást és növekedést hozzanak a saját üzletükbe, ami növekvő profitot eredményez! Cégbemutató

3 Mi a legnagyobb probléma ma a vállalkozásokban? Kevés a megrendelőKevés a megrendelő Sok az eladatlan termékeSok az eladatlan terméke Konkurencia harcKonkurencia harc Finanszírozási problémákFinanszírozási problémák Stagnálás van, vagy lassú fejlődésStagnálás van, vagy lassú fejlődés

4 Ezen dolgok közül mi az, amelyik leginkább aggasztja Önt?

5 Nézzük meg, milyen hatással vannak ezek a problémák a vállalkozása túlélésére!

6 Ha megnézzük az elmúlt évek tendenciáit, akkor Ön szerint mi várható a következő évek során? Az globálissá váló piacból egyre kisebb szelet jut Önnek, ha nem terjeszkedik folyamatosan… Ehhez viszont kapcsolatok kellenek!

7 Ha nem keres folyamatosan új kapcsolatokat, Ön szerint ez j a v u l n i fog, vagy r o m l a n i? Albert Einstein szerint: „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

8 Akkor most őrültek leszünk? Vagy épelméjűek?!

9 Azok a cégek, akik folyamatosan bővítették kapcsolati rendszerüket, egyre szélesebb körben váltak ismertté, így a gazdasági helyzettől függetlenül, jó eredményeket tudnak felmutatni!

10 Most pedig szeretnénk bemutatni Önnek, hogyan tudja a mi segítségünkkel a kapcsolati tőkéjét bővíteni, ezáltal stabilitást és növekedést hozni a saját vállalkozásába!

11 Jövőkép, aminek a részesei lehetnek Stabil adat, hogy amekkora kapcsolati tőkével rendelkezik egy vállalkozás, azaz minél többen ismerik, annál nagyobb a bevétele, és a hosszú távú túlélése csak így biztosított.

12 Jövőkép, aminek a részesei lehetnek A www.globalpartner3.com, jelenleg egy egyedülálló üzleti partnerkereső rendszer, ami folyamatos fejlődésének köszönhetően egyre szélesebben körben tud kapcsolati tőkét biztosítani a cégeknek!

13 Miért is mondjuk ezt? Mert ez az első üzleti oldal a világon, ami a hálózati marketinget ötvözte a hagyományos marketinggel! Mert a leghatékonyabb terjesztési mód a személyes kapcsolat, ezért gyorsabban növekszik a partnerek, és az üzleti lehetőségek száma is! Mert ebből kifolyólag rövid idő alatt lehet üzleti partnereket találni, így képes gyorsabb növekedést elérni!

14 Mi az Ön haszna ebből? Kitűnhet a konkurencia közülKitűnhet a konkurencia közül Nagyobb bevételre tehet szertNagyobb bevételre tehet szert Nagyobb árrésNagyobb árrés Nagyobb nyereségNagyobb nyereség Kiépített nemzetközi kapcsolatokKiépített nemzetközi kapcsolatok Hatékonyabban értékesített termékHatékonyabban értékesített termék Fizetőképes kereslet, és vásárlókFizetőképes kereslet, és vásárlók Fizetőképes nemzetközi kapcsolatokFizetőképes nemzetközi kapcsolatok Magasabb áron eladott termék, vagy szolgáltatásMagasabb áron eladott termék, vagy szolgáltatás Biztos megélhetés, a több lábon állás miattBiztos megélhetés, a több lábon állás miatt Folyamatosan növekvő és anyagilag stabilizált cégFolyamatosan növekvő és anyagilag stabilizált cég Megmaradt üzletkötői díjMegmaradt üzletkötői díj Exportcég által kivitt terméknél, megmaradt közvetítői díjExportcég által kivitt terméknél, megmaradt közvetítői díj Kialakított üzleti kapcsolatokon keresztül, jelentősen megnövekedett kapcsolati tőke, és anyagi haszonKialakított üzleti kapcsolatokon keresztül, jelentősen megnövekedett kapcsolati tőke, és anyagi haszon

15 Miért éri meg tovább ajánlani?

16 Trend Szinte minden cég címlisták, e-mail listák alapján dolgozik, bővíti kapcsolatait, és teszi magát ismertté! Ma a legnagyobb trendek közé tartoznak a CRM rendszerek! 2000-től az információ korába léptünk, és az információ áramlás mennyisége, és sebessége számít igazán!

17 Működő vállalkozások száma csak Magyarországon: 524.098* db! Ha megnézzük, hogy az országban jelenleg igazán hatékony Üzleti partner kereső rendszert szinte alig használnak, akkor látható, hogy milyen lehetőségek vannak még lefedetlenül a piacon! Mekkora a célpiac? * 2011. januári adat

18 Gondoljon bele, több mint 500.000 cég szoros együttműködése milyen hatalmas gazdasági erőt képviselne! Mindezt belföldön megvalósítva egy életerős és virágzó gazdaságot tudunk létrehozni! Ez egy sikertörténet, amelynek Ön is a részese lehet! több lehetőségük lenne új munkahelyeket teremteni… több lehetőségük lenne új munkahelyeket teremteni… magasabb lenne az életszínvonal… magasabb lenne az életszínvonal… itthon maradna a tőke nagyobb része… itthon maradna a tőke nagyobb része…

19 Mindennek a megvalósításában segít ez a rendszer!

20 Mennyit lehet vele keresni?

21 Előfizetési díjak Negyedéves előfizetés díja 30.000 HUF Egész éves előfizetés díja 100.000 HUF A feltüntetett árak, nettó árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

22 10%10%10%10%10%10%10%10% Jutalékok Szerződött partnereink minden általuk ajánlott ügyfél, minden egyes befizetése után, 10% jutalékban részesülnek! Szerződött partnereink minden általuk ajánlott ügyfél, minden egyes befizetése után, 10% jutalékban részesülnek! 10%

23 Közvetlen jutalék Ön meghív 12 céget a rendszerbe, és mindegyik után megkapja az éves előfizetési díjának 10%-át. Ez pontosan: 12 * 100.000 HUF * 10% = 120.000 HUF

24 Pontrendszer Negyedéves előfizetés pontértéke 30 Egész éves előfizetés pontértéke 120

25 Kvalifikáció Azon partnereink, akik 3 egymást követő naptári hónapban teljesítik a 480 PP*-t (vagy hamarabb elérik az összesen 1440 PP-t), Manager státuszba lépnek. *PP: Personal Points – egyéni pontok száma. Az üzletépítő egyéni pontjai, a közvetlenül általa beregisztrált partnerek befizetett előfizetési díjai után kerülnek kiszámításra.

26 Tervezhető jutalékok Azon Managerek, akik egy naptári hónapban teljesítik az összesen 1440 GP*-t (amiből minimum 480 PP), adott hónapban is a Manager státusz szerinti jutalék kifizetésre jogosultak. *GP: Group Points – a csoport pontjainak száma. Az üzletépítő csoportjának pontjai a közvetlenül általa beregisztrált partnerek, valamint a közvetlenül általa beregisztrált üzletépítők, és azok partnerei befizetett előfizetési díjai után kerülnek kiszámításra, maximum 5 mélységig

27 Vezető Managerek Silver Manager: adott hónapban legalább 4 Managere van, akiket közvetlenül ő hívott meg a rendszerbe. Gold Manager: adott hónapban legalább 8 Managere van, akiket közvetlenül ő hívott meg a rendszerbe. Diamond Manager: adott hónapban legalább 12 Managere van, akiket közvetlenül ő hívott meg a rendszerbe.

28 Manager jutalékok PartnerManager Silver Manager Gold Manager Diamond Manager 1. Szint 10%10%10%10%10% 2. szint 8%8%8%8% 3. szint 6%6%6% 4. szint 4%4% 5. szint 2%

29 Hálózati jutalék Ön meghív 12 személyt a rendszerbe, és ők is elkezdenek új cégeket, és személyeket meghívni. Így Ön is, és ők is Managerré válnak…

30 Hálózati jutalék Ha csak a minimális feltételekkel számolunk, Ön a következő jutalékra jogosult: 1. mélység: (itt Ön dolgozik) 480 pont  4 * 100.000 HUF * 10% = 40.000 HUF1. mélység: (itt Ön dolgozik) 480 pont  4 * 100.000 HUF * 10% = 40.000 HUF 2. mélység: (itt a Managerei dolgoznak) 480 pont  4 * 100.000 HUF * 8% = 32.000 HUF / Manager2. mélység: (itt a Managerei dolgoznak) 480 pont  4 * 100.000 HUF * 8% = 32.000 HUF / Manager 3. mélység: (itt a Managerei meghívottjai dolgoznak) 960 pont  8 * 100.000 HUF * 6% = 48.000 HUF / Manager csoport3. mélység: (itt a Managerei meghívottjai dolgoznak) 960 pont  8 * 100.000 HUF * 6% = 48.000 HUF / Manager csoport ÖSSZESEN: 40.000 + (12 * 32.000) + (12 * 48.000) = 1.000.000 HUF havonta!!! (1.mélység)(2.mélység)(3.mélység)ÖSSZESEN: 40.000 + (12 * 32.000) + (12 * 48.000) = 1.000.000 HUF havonta!!! (1.mélység)(2.mélység)(3.mélység)

31 Diamond Manager Azon vezetők, akik elérik a Diamond Manageri szintet, további kedvezményt kapnak... Nincsen kötelezően teljesítendő PP, sem GP!

32 Diamond Manager Mit is jelent mindez? Azt, hogy nálunk azon vezetők, akik felépítenek egy sikeresen működő rendszert, valóban élvezhetik az elért SZABADSÁGOT bármiféle megkötés nélkül!

33 Igen! Hiszen mindenre megtanítjuk. Van egy Professzionális képzési rendszerünk, ami az országban szinte egyedülálló. Profi szakértőkkel dolgozunk együtt, akik képzettek, és több éves tapasztalattal rendelkeznek Profi szakértőkkel dolgozunk együtt, akik képzettek, és több éves tapasztalattal rendelkeznek! Képes vagyok én erre?

34 Kérje meghívója segítségét, és töltse ki a jelentkezési lapot most!

35 GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is.


Letölteni ppt "GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések