Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az aszimmetria Repiszky Eszter. Az aszimmetriát mint témát azért választottam, mert könnyen tudom kapcsolni a tervezési stílusomhoz és az egyéniségemhez.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az aszimmetria Repiszky Eszter. Az aszimmetriát mint témát azért választottam, mert könnyen tudom kapcsolni a tervezési stílusomhoz és az egyéniségemhez."— Előadás másolata:

1 Az aszimmetria Repiszky Eszter

2 Az aszimmetriát mint témát azért választottam, mert könnyen tudom kapcsolni a tervezési stílusomhoz és az egyéniségemhez (elevenség, mozgékonyság). Továbbá érdekel az aszimmetria kiváltó oka/célja (mint pszichológiailag (személyiség), mint a tervezés szempontja szerint).

3 Az aszimmetria: Szimmetria hiánya: nem kívánatos forma elem (de ez nem így van) Figyelemfelkeltésének az eszköze – Felhívó hatású/figyelem fókuszálása (Braun zsebszámológép) – Meghökkentség (Mariscal széke – nem a funkció kívánja az aszimmetriát)

4 Divat tervezésben: exkluzivitás jelképe (Hanae Mori)

5 Békésen megfér a szimmetriával Arc mint testrész: Arcképen: aszimmetria megfigyelése

6 Elvont formaelem: elevenség, mozgás kifejeződése – Utazási irodák hirdetései FUNKCIÓK kiemelésének eszköze (jobb/balkezesség)

7 Figyelni kell: az egyensúlyra – „Az aszimmetria egymással való kiegyensúlyozása ugyan azt a teljességet nyújthatja mint a szimmetrikus komponálás.” Tág teret ad a tervező rafinériának

8 Saját példák

9


Letölteni ppt "Az aszimmetria Repiszky Eszter. Az aszimmetriát mint témát azért választottam, mert könnyen tudom kapcsolni a tervezési stílusomhoz és az egyéniségemhez."

Hasonló előadás


Google Hirdetések