Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot........és egy pillangót.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot........és egy pillangót."— Előadás másolata:

1

2

3 Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot........és egy pillangót.

4 Istentől kaktuszt kapott,

5 és pókmacskát. és pókmacskát.

6 A férfi elszomorodott, nem értette, miért nem teljesült kérése. A férfi elszomorodott, nem értette, miért nem teljesült kérése. Később arra gondolt: Istennek a sok emberrel rengeteg dolga van, bizonyára valamit összekevert... Később arra gondolt: Istennek a sok emberrel rengeteg dolga van, bizonyára valamit összekevert... Úgy döntött, inkább nem kérdezi meg Őt. Úgy döntött, inkább nem kérdezi meg Őt. Bizonyos idő elteltével eszébe jutott a kaktusz és a pókmacska, elment megnézni őket. Bizonyos idő elteltével eszébe jutott a kaktusz és a pókmacska, elment megnézni őket.

7 Hogy meglepődött, mikor látta, hogy a tüskés, csúnya kaktusz kivirágzott, Hogy meglepődött, mikor látta, hogy a tüskés, csúnya kaktusz kivirágzott, s hogy a ronda pókmacska átváltozott gyönyörű pillangóvá.

8 Isten mindig csak helyesen cselekszik! Isten mindig csak helyesen cselekszik! Tudja, mi a legjobb számunkra, még ha nekünk néha nem is annak tűnik. Tudja, mi a legjobb számunkra, még ha nekünk néha nem is annak tűnik. Ha valamit szeretnénk és helyette mást kapunk, HIGGYÜNK. Higgyük, hogy a jó eljut hozzánk a legmegfelelőbb időben. Higgyük, hogy a jó eljut hozzánk a legmegfelelőbb időben.

9 Az, amit szeretnél.......nem mindig az, amire szükséged van! Ne feledd….. A ma TÜSKÉI......holnapra VIRÁGOK lesznek!...holnapra VIRÁGOK lesznek!

10 hogy senki ne adja fel a reményt, a holnap jobb lesz. hogy senki ne adja fel a reményt, a holnap jobb lesz. SZÉP NAPOT! Küldd ezt a gondolatot tovább, Küldd ezt a gondolatot tovább,


Letölteni ppt "Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot........és egy pillangót."

Hasonló előadás


Google Hirdetések