Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni."— Előadás másolata:

1 Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni

2 Mi lehet az oka az agresszivitásnak?

3 Az agresszivitásnak 2 oka lehet: A rossz nevelés Olyan ember tart őrző-védő ebet aki nem ért hozzá

4 A kutyák egyébként nem agresszívak csak az őrző-védő fajták, de ők is csak akkor ha felingerlik őket vagy rosszul, FELELŐTLENÜL nevelik őket!

5 Az emberek még felelőtlenebbek a kutyagumi ügyben.

6 Csak nem ezt várjuk el kutyánktól?

7

8 Gondolok itt az öreg hölgyekre illetve bácsikra akik már a fájós derekukkal nem tudnak a kutyaürülékért lehajolni. Nekik ugyan fontos, hogy a magányban legyen társuk de ha a vele járó „ügyeket” nem tudják elintézni, inkább ne tartsanak kutyát!

9 Abszolút nem szégyen ha egy ember, zacskóval a kezében felszedi és a kukába dobja a végterméket. Aki ezen nevetni mer, az biztosan nem szedi fel a kutyája után! És ez szégyenletesebb dolog mint aki viszont felszedi! Legjobb tudomásom szerint az ilyen kupacokért 25 000 Ft-ot kell fizetni! Úgyhogy hol is az a zacskó?

10 Miért is van ez a nagy felhajtás a kutyagumi ügyben? Mert senki nem szeretne reggel amikor éppen a munkahelyére megy belelépni egybe, hiszen akkor utána nagyon kellemetlen szaga lesz…

11 Szinte a legfontosabb dolog: KÖZTERÜLETEN SOHA NE ENGEDJÜK EL EBÜNKET, MERT A TÖRVÉNY TILTJA!!!! Én különben is olvastam már olyan kiskutyákról, amiket a gazdájuk szabadon elengedet, nem figyelt rá és a nagy kutyák széttépték! Hogy miért? Még kérdik? Mert talán a gazda még észbe kapott, hívta ártatlan ebét de az rá sem hederített! Akinek nem jön vissza a kutyája amikor hívja, akkor miért engedi el? EMBEREK! A SAJÁT KUTYÁTOK ÉLETÉVEL JÁTSZOTOK ILYENKOR, VEGYÉTEK MÁR ÉSZRE!

12 A kutyatartás igen FELELŐSSÉG TELJES munka, tehát aki kutyát akar gondolja meg 3-szor is! Mert később megbánhatja!

13 Inkább legyünk kevesebben kutyatartók, de FELELŐSSÉG TELJESEBBEK!

14 +még 1 dolog! A kutya az ember legjobb barátja!

15 Kérlek küldd tovább, hogy minél több ember legyen felelősségteljesebb! Ha nem küldöd tovább, semmi bajod nem lesz! És a szerencséd sem veszik el! Csak hogy én ezen nagyon sokat dolgoztam! Ezért kérlek küldd tovább!

16 Köszönöm, hogy végig olvastad a kutyatartással kapcsolatos felvilágosításomat! Remélem több, felelősségteljesebb kutyatartó lett! Tisztelettel: R.N.


Letölteni ppt "Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések