Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd."— Előadás másolata:

1

2 Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd

3

4 Az a gond, hogy az emberek többsége nem akarja a hitet, amíg nincs rá szükségük, aztán hirtelen észreveszik, hogy nincs hitük, amely most nagyon szükséges, mert hiányzik nekik Isten Igéjének alapja. Hogyan is hihetnének valamiben, amiről alig tudnak valamit vagy egyáltalán semmit?

5 Ahogy nincs jó építmény jó alap nélkül, ugyanúgy nem lehet szilárd hit az Isten Igéjének alapja nélkül.

6

7 Ha hűen olvasod és tanulmányozod Isten szavát, gondolkodsz rajta vagy netán fejből tanulod, minden szó inspirál majd, erősít és növeli a hitedet. Ha hűen olvasod és tanulmányozod Isten szavát, gondolkodsz rajta vagy netán fejből tanulod, minden szó inspirál majd, erősít és növeli a hitedet.

8 Töltsd meg az értelmed és szíved pozitív, lelkesítő, erősítő és hitet formáló gondolatokkal az Ő Igéjéből és hamarosan ámulni fogsz a hited felett, amid lesz– valódi hit; Töltsd meg az értelmed és szíved pozitív, lelkesítő, erősítő és hitet formáló gondolatokkal az Ő Igéjéből és hamarosan ámulni fogsz a hited felett, amid lesz – valódi hit; olyan, amely minden próbát kiáll, amely csodákat művel és az a fajta hit, amely nem múlik el – amely az Ő Igéjének kőkemény alapján alapszik!

9 www.tommyswindow.com További PowerPoint prezetációkat itt talál: Szöveg: David Brandt Berg


Letölteni ppt "Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd."

Hasonló előadás


Google Hirdetések