Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

♫ Kapcsold be a hangszórót! ♫ Kapcsold be a hangszórót! KATTINTÁSSAL FOLYTASD Copyright © 2007 Tommy's Window. Minden jog fenntartva. A vadlibák leckéje.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "♫ Kapcsold be a hangszórót! ♫ Kapcsold be a hangszórót! KATTINTÁSSAL FOLYTASD Copyright © 2007 Tommy's Window. Minden jog fenntartva. A vadlibák leckéje."— Előadás másolata:

1

2 ♫ Kapcsold be a hangszórót! ♫ Kapcsold be a hangszórót! KATTINTÁSSAL FOLYTASD Copyright © 2007 Tommy's Window. Minden jog fenntartva. A vadlibák leckéje

3 Gondolkodtál már azon, hogy a vadlibák miért pont V alakban repülnek ? Mint sok más esetben, itt is jó indoka volt az Úristennek, hogy az állatok viselkedése ilyen legyen.

4 A liba a szárnycsapásaival olyan légáramot kelt, amely segíti az utána szálló libát a repülésben. Így aztán a V alakban repülő csapat 71 % -al hosszabb utat tehet meg, mint egy liba egyedül.

5 …és inkább visszatér a csapathoz Ha valamelyik liba elhagyja a csapatot, úgy érzi, mintha valami húzná lefelé…

6 … az emberek is, akik együttműködnek, egyfelé haladnak, hamarabb érnek célhoz, mint azok, akik egyedül próbálkoznak. Úgy mint a vadlibák… Úgy mint a vadlibák…

7 Ha a vezérliba elfárad, besorol a csapat mögé hogy megpihenjen. Helyette a csapat élén más liba veszi át a szerepet. Ha az embereknek annyi eszük volna mint a vadlibáknak, már rájöttek volna, hogy a siker az együttműködésben van. Felváltva vállalnák a nehéz munkát és a vezetés nehézségeit. Ha a vezérliba elfárad, besorol a csapat mögé hogy megpihenjen. Helyette a csapat élén más liba veszi át a szerepet. Ha az embereknek annyi eszük volna mint a vadlibáknak, már rájöttek volna, hogy a siker az együttműködésben van. Felváltva vállalnák a nehéz munkát és a vezetés nehézségeit.

8 A hátul repülő libák hangosan biztatják az elöl repülőket. Fontos, hogy a biztatás őszinte legyen, mert másképp az csak hápogás.

9 Addig maradnak vele, míg fel nem épül, vagy ki nem szenved. Ha valamelyik liba megsérül, további kettő, vele marad, hogy segítsék és védjék a földön.

10 Aztán útra kelnek, hogy elérjék a csapatukat, vagy más csapathoz csatlakozzanak. Jó volna, ha mi is ilyen önfeláldozók volnánk és kiérdemelnénk barátainktól, hogy szükség esetén mellettünk álljanak.

11 hogy az Isten okos teremtményeitől tanuljunk. Elég megállni, figyelmesen hallgatni és nézni, és az Úristen feltárja előttünk csodáit. hogy az Isten okos teremtményeitől tanuljunk. Elég megállni, figyelmesen hallgatni és nézni, és az Úristen feltárja előttünk csodáit. Ahhoz nem kell tudósnak lenni, Ahhoz nem kell tudósnak lenni,

12 “Kérdezd csak a barmot az is megtanít rá, az ég madarai hirdetik majd neked. Tanítód lesz, mi a földön csúszik-mászik, a tenger halai elbeszélik neked. Ki az aki mindebből nem tudná meglátni, hogy az Isten keze teremtett mindent ?“ JÓB 12:7-9 Ha több prezentációt akarsz látni, kattints ide: www.tommyswindow.com


Letölteni ppt "♫ Kapcsold be a hangszórót! ♫ Kapcsold be a hangszórót! KATTINTÁSSAL FOLYTASD Copyright © 2007 Tommy's Window. Minden jog fenntartva. A vadlibák leckéje."

Hasonló előadás


Google Hirdetések