Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítették: a Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium 7.a osztályos tanulói.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítették: a Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium 7.a osztályos tanulói."— Előadás másolata:

1 Készítették: a Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium 7.a osztályos tanulói

2  Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal: avar áldosgyöket, só, feldarabolt csirkehús, tejföl, fehérbor, friss gyömbér, vöröshagyma, fahéj, hagymafű, bors, sáfránygyömbér, kömény, hungyök, citromlé, liszt, reszelt citromhéj, tojás, méz, gyökfű. Köretnek lisztből és tojásból monyádot készítünk, amelynek masszájába összevágott, friss hagymafüvet keverünk. Az üstönyt tálalás előtt összevágott, friss gyömbérrel és friss gyökfűvel szórjuk meg. A RECEPT:

3  Együtt a csapat a gimnázium konyhájában - ismerkedés a recepttel:

4  A csirkehús feldarabolása:

5  Zöldségfélék pucolása:

6  Zöldségfélék apróra vágása:

7  A hús sütése:

8  Készül a monyád:

9  Hagymafű összevágása:

10  Avar áldosgyöket készítése:

11  Monyád kifőzése:

12  Kíváncsian várjuk az eredményt:

13  Az ebéd tálalva:

14  Éhesek vagyunk, enni akarunk!

15  Étkezés előtti ima:

16  Ez finom lett!

17  Ebédelünk:

18  Készítsd el te is a Csepel-szigeti csirkeüstönyt hagymafüves monyáddal ! A neve furcsa, de az íze pompás.


Letölteni ppt "Készítették: a Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium 7.a osztályos tanulói."

Hasonló előadás


Google Hirdetések