Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?"— Előadás másolata:

1 Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni? Mit játszanak a keszthelyi … színházban …-án? Milyen érdekes kiállítások vannak a Festetics múzeumban? Mennyibe kerül a belépőjegy? Írj legalább 5 érdekes keszthelyi látnivalót!

2 Internetes keresés 2 A Felsőtárkányból induló kisvasúttal szeretnénk eljutni a Stimeczházhoz. Gyalogtúra keretében meglátogatjuk a Vöröskő forrást, majd visszasétálunk a Stimeczházhoz. Mennyibe kerül egy vonat jegy? Milyen hosszú gyalogtúrát tervezhetünk, ha reggel az első vonattal megyünk és az utolsóval jövünk haza? A felsőtárkányi Bambara hotelben érdekes állatok őrködnek a pihenni vágyó vendégek felett. Hányan vannak? Mennyibe kerül egy éjszaka a Bambara hotelben?

3 Internetes keresés 3 A mogyoródi aquaparkba kirándulunk. Mennyibe kerül egy diákjegy Egerből oda vissza, ha vonattal utazunk? Mennyibe kerül egy diákjegy belépő? Melyik nap kapnak a diákok külön kedvezményt a belépő árából? Hány csúszda van a parkban?

4 Internetes keresés 4 A kérdések a Magyar Nemzeti Múzeumra vonatkoznak. Mikorra nyúlik vissza a múzeum alapítása? Milyen e-mail címen érhető el a tárlatvezetés? A Nemzeti Múzeum hányadik emeletén található a koronázási palást? Hogyan kapcsolódik a lapidárium a Nemzeti Múzeumhoz?

5 Internetes keresés 5 A kérdések a http://www.mult-kor.hu oldalra vonatkoznak.http://www.mult-kor.hu Milyen események történtek a szülinapodon? Mit jelent az osztrakiszmosz szó?

6 Internetes keresés 6 Keresd fel a http://www.mindmegette.hu weboldalt!http://www.mindmegette.hu Melyik hozzávaló kell a puha kakaós szelethez? (méz, tojás, élesztő, tejföl, só) Milyen különleges hozzávalóra van szükség a teaszörp elkészítéséhez? Milyen étel a taffantyú? Mennyi idő alatt készül el?

7 Internetes keresés 7 Keresd fel a Budapesti Állatkert honlapját! Melyik részében találhatók a zsiráfok? A Nagytóban milyen madarak találhatók? Hány webkamera van az állatkert területén? Milyen látogatói szabályok vonatkoznak az állatkerti játszótérre?


Letölteni ppt "Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések