Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2010. szeptember 3-5. www.szeptemberfeszt.hu Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2010. szeptember 3-5. www.szeptemberfeszt.hu Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál."— Előadás másolata:

1 2010. szeptember 3-5. www.szeptemberfeszt.hu Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál

2 Előzmények 2000-ben jött létre a rendezvény, melynek akkor két fő eleme a Pörköltfőző verseny és az óriásbográcsban mesterszakácsok által készített rekord mennyiségű pörkölt volt. Mára a gasztronómiai programok mellé kialakult egy igen erős kulturális kínálat is! A SzeptEmber Feszt létrehozásának célja, hogy a fővárosban is legyen egy olyan családi rendezvény, ahol egyszerre van jelen a hagyományos magyar gasztronómia, a kultúra és a szórakozás.

3 Új helyszín: a Népliget Az immár 11 éves fesztivált idén is a Népligetben rendezzük meg. A programelemek folyamatos bővülésével az eredetileg egynapos rendezvény néhány éve már három napon keresztül várja a látogatókat. Nem lesz ez idén sem másként, az új helyszín adta lehetőségeket is minél inkább szeretnénk kihasználni. Természetesen a régi jól bevált attrakciókat is láthatja a közönség.

4 Programok Pörköltfőző versenyek Gasztronómiai bemutatók Élőzenei koncertek több színpadon Játszóház gyerekeknek Kézműves bemutatók PerifériArt kiállítás Magyarországi Rekordok Napja

5 Osztálytársak Találkozója A SzeptEmber Feszt keretében lehetőséget kínálunk arra, hogy évről-évre, előre tervezhető időpontban, helyszínen találkozhassanak egymással a rég nem látott osztálytársak az Osztálytársak Találkozója keretében. Segítséget nyújtunk a szervezéshez is, hiszen biztosítjuk a helyszínt, a programokat, a jelentkezést ill. igény esetén a pörköltfőzésben való részvételt.

6 Pörkölt Parádé Rákpörkölt, harcsapörkölt, tojásos zöldborsópörkölt, birkapörkölt, vaddisznópörkölt, tojáspörkölt, borjúpörkölt, körömpörkölt és marhalábszárpörkölt! Ez csak néhány a több, mint 30 fajta meghökkentő pörkölt közül, amelyek az elmúlt évben, a klasszikus pörköltek mellett kóstolhatóak voltak a SzeptEmber Feszt-en. Végre egy olyan fesztivál, ahol a látogatók nem csak láthatják, de el is fogyaszthatják a különlegesnél különlegesebb pörkölteket, amelyeket ismert éttermek neves szakácsai készítenek!

7 Látogatók Családok, a gasztronómia és a koncertek iránt érdeklődők az ország egész területéről, ill. Budapesten tartózkodó külföldi turisták. A hétvégi programjukat tervezetten alakítják úgy, hogy legalább egy teljes napot a rendezvényen töltenek. A képek különböző színpadoknál, más-más időpontban készültek.

8 Látogatók száma Látható, hogy az új helyszínnek, a Népligetnek köszönhetően jelentős mértékben nőtt a látogatók száma és változott az összetétele. Idén is további növekedésre számítunk.

9 Sajtómegjelenések az elmúlt években Népszabadság Népszava Blikk Metropol Szabad Föld Fejér Megyei Hírlap Zalai Hírlap Békés Megyei Hírlap Telehold Pincér Wan2 Diéta & Fitness Magazin Néhány példa, mely újságokban írtak a SzeptEmber Feszt-ről:

10 A GKRTE, mint díszvendég Az előző évek gyakorlatának megfelelően egy-egy díszvendéget látunk vendégül. A díszvendég kiemelt szerepet kap a rendezvény kommunikációjában és a helyszínen is. Célunk a látogatók számára közelebb hozni és ismertebbé tenni díszvendégünk tevékenységét, nevezetességeit, látnivalóit.

11 Tervezett hirdetések reklám spotok országos televíziókban és rádiókban nyomtatott hirdetések: Repülőgép fedélzeti magazinok, Pesti Est magazin, Servus programajánló, Helyi Téma, Budapesti Piac internetes megjelenés: MT Zrt. külképviseleti honlapjain, est.hu és PORT.hu programajánló portálokon közterületi reklámok: járműreklám buszokon és villamosokon, metróreklám, city light plakátok 300.000 db szórólap elkészítése és terjesztése a Tourinform irodákon, utazási irodákon, rendezvényeken, postaládákon keresztül 10.000 db műsorfüzet terjesztése a helyszínen, mely tartalmazza a részletes programot, térképes útmutatót a helyszínről

12 Támogatóinknak ajánljuk megjelenés szórólapon, műsorfüzetben, honlapon embléma elhelyezése hirdetésekben bemutatkozási, kitelepülési lehetőség a helyszínen színpadok névhasználata a SzeptEmber Feszt 2010 támogatója cím használata lehetőség céges partnertalálkozókra, dolgozói csapatépítésre

13 Köszönöm a figyelmüket! www.szeptemberfeszt.hu Gál Gábor


Letölteni ppt "2010. szeptember 3-5. www.szeptemberfeszt.hu Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál."

Hasonló előadás


Google Hirdetések