Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Piac és Profit 2014.05.08. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Piac és Profit 2014.05.08. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!"— Előadás másolata:

1 Piac és Profit 2014.05.08. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

2 „A problémák mindig megtalálják a vállalkozásokat, a lehetőségeket azonban a vállalkozásoknak kell megtalálniuk!” Opten = Információ a sikerhez! Már 20 éve az üzleti és jogi információs piacon Angol, német és orosz nyelven is 100%-ban magyar tulajdonban Egyedi megoldások, tisztán online hozzáféréssel Mobiltelefonra és táblagépekre is optimalizált felületek

3 Megbízható partnerállomány? Feladataink: I.Bővítés, illetve új szereplők ellenőrzése Speciális célcsoport szűrés A leendő partnerek körültekintő elemzése (KH, Cégelemzés) II. A meglévő állomány kezelése Adattisztítás, folyamatos monitorozás (APAFI, EOKR) Eredmény: frissen tartott adatbázis, lehetőség az események időben történő reagálásra!

4 Csökkentsük a kockázatot… de HOGYAN? Új ügyfelek körültekintő keresése: Speciális leválogatás a teljes magyar cégadatbázisból egyedi igények alapján Szűrési és listaleválogatási lehetőségek az Opten Cégtár használatával A szűrési feltételek lehetőségei szinte korlátlanok!

5 OPTEN - Kapcsolati Háló Egy ábrán minden információ Tulajdonosok előélete Címkapcsolatok Személyes kapcsolatok Cégek, kockázati szintek alapján Milyen magánszemélyek állnak a cég mögött? Milyen egyéb cégkapcsolataik vannak? Milyen a valós pénzügyi helyzetük? Ügyfelek elemzése OPTEN - Kapcsolati Hálóval

6

7

8 Körültekintő, gyors ellenőrzés Cégelemzés használatával! A Cégelemzés információi: Gyors, objektív és optimális döntési javaslat Kockázati besorolás Kereskedelmi hitelkeret Összehasonlít az adott ágazat egyéb szereplőivel Pénzügyi mutatók, stb. Nem csak szakértőknek!

9

10

11

12 Követeléskezelés – EOKR 0. lépés a behajtás terén, 20-30%-os fizetési arány, Részletesen lehívható negatív információk egy cég esetén. APAFI – Automatikus Partnerfigyelő Rendszer Naprakész információ a partnerállományt érintő változásokról Heti e-mail értesítés Negatív információk Cégjegyzéki adatváltozások Kockázati besorolás változásfigyelése

13 ÖSSZEFOGLALVA Partnerkör bővítés – Marketing lista, Cégtár Kockázat csökkentés, megítélés, ellenőrzés Kapcsolati háló, Cégelemzés Követeléskezelés – EOKR Partnerállomány-figyelés – APAFI Bármikor, bárhol az interneten elérhető teljes körű információk, naprakész frissességgel!

14 Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Vida-Gősi Bernadett +36 70/ 458-9095 gosi.bernadett@opten.hu


Letölteni ppt "Piac és Profit 2014.05.08. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések