Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy utazási iroda Franciaországba szervez utat kifejezetten időseknek. Miközben a nénikékkel és bácsikákkal teli autóbusz halad Lourdes felé, az egyik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy utazási iroda Franciaországba szervez utat kifejezetten időseknek. Miközben a nénikékkel és bácsikákkal teli autóbusz halad Lourdes felé, az egyik."— Előadás másolata:

1

2

3 Egy utazási iroda Franciaországba szervez utat kifejezetten időseknek. Miközben a nénikékkel és bácsikákkal teli autóbusz halad Lourdes felé, az egyik nénike megkopogtatja a sofőr vállát és egy marék hámozott mogyoróval kínálja.

4 A meglepett sofőr köszönetet ad és jóízűen megeszi a mogyorót.

5 A mogyorókínálás öt perc múlva megismétlődik. A sofőr ismét megköszöni és megeszi a mogyorót.

6 De öt percen belül újabb marék mogyoró érkezik és ez így megy tovább...

7 A több mint egy tucat maréknyi mogyoró után a sofőr már nem bírja tovább és így szól: - Nénike,... nagyon kedves magától hogy dugig töm mogyoróval, de nem gondolja hogy talán a másik 40 utas is szívesen enne belőle? Miért nem kínálja meg őket is?

8 - Ó édes fiam!... nekünk nincsenek fogaink hogy megrágjuk a mogyorót.

9 Mi csak leszopogatjuk a csokoládét róla!!!


Letölteni ppt "Egy utazási iroda Franciaországba szervez utat kifejezetten időseknek. Miközben a nénikékkel és bácsikákkal teli autóbusz halad Lourdes felé, az egyik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések