Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Willard Wigan: Miniatűr művészet Willard Wigan „nano-művész” Jersey-ben. Nagy Britanniában él, és a világ legapróbb művészetében alkot. Késő éjszaka dolgozik,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Willard Wigan: Miniatűr művészet Willard Wigan „nano-művész” Jersey-ben. Nagy Britanniában él, és a világ legapróbb művészetében alkot. Késő éjszaka dolgozik,"— Előadás másolata:

1 Willard Wigan: Miniatűr művészet Willard Wigan „nano-művész” Jersey-ben. Nagy Britanniában él, és a világ legapróbb művészetében alkot. Késő éjszaka dolgozik, és mozdulatait két szívdobbanás közé időzíti.

2 Legtöbb műve belefér egy tű fokába, mint ez az arany Szabadság-szobor.. A mellőzött, dislexiás gyermek manapság minden idők legünnepeltebb, legismertebb mikro-miniatűristájává nőtte ki magát, aki szó szerint képes egy porszemből az igazi szépséget létrehozni.

3 Charles Dickens Winston Churchill Willard képes mesterművet alkotni egy varrótű apró fokában, egy szög tetején, egy szempilla csúcsán, vagy homokszemen. Némelyik sokszorta kisebb, mint a pont ennek a mondatnak a végén.

4 Elvis egy szög fején Marilyn Monroe egy gyémánton A teljesen autodidakta tanuló Wigan felhívta magára az orvosi tudományos világ figyelmét, és beszédtémává vált mikro-sebészek és nano-technológusok között, valamint világszerte az egyetemeken.

5 Cassius Clay (a későbbi Muhammad Ali) vs. Sonny Liston….az egész ring alig nagyobb egy gyufa fejénél. Frankie Dettori Dubai Millenniumot üli meg egy szög fején

6 Egy lány piros léggömbbel egy tű által tartott szempillán sétál Egy macska egy cicabajuszon mászik Wigan legkisebb szobrocskáinak méretét a hüvelyk ezredrészével lehet csak kifejezni, így érthető, hogy remekül elférnek egy 3 ezred hüvelyk vastagságú hajszálon.

7 Vonósnégyes egy tű fokában. Az Utolsó Vacsora egy tű fokában

8 Hófehérke és a hét törpe (figyeljük meg a boszorkányt az almával a tű foka felett) Pán Péter, Csingiling, és a Darling család gyermekei: John, Wendy és Michael (mackóval) egy kisméretű horgon.

9 Wigan munkássága úttörőnek mondható – részben a látvány döbbenetes szépsége miatt, mely az elme felfogóképességének határát feszegeti, másrészt mert azt demonstrálja, hogy ha egy ember meg tudja valósítani a lehetetlent, akkor mindnyájunkban ott van a lehetőség, hogy túllépjünk a képességeinket gúzsba kötő tévhitünkön. Oz, a nagy varázsló, szereplők: Dorothy, a Gyáva Oroszlán, a Madárijesztő, a Bádogember, Glinda és a gonosz Nyugati Boszorkány.

10 Zeus, egy homokszemen ami egy szög fején van Rodin „A gondolkodó”-ja egy szög fején

11 Michelangelo Dávidja elől- és hátulnézetben egy szög fején Mikor ilyen méretekkel dolgozik, Wigan drámai mértékben lelassítja szívverését és légzését meditáció segítségével és megpróbálja megtalálni a harmóniát az elméje, teste, lelke és a Teremtő között. Ekkor elkezd festeni, vagy szobrot alkotni, a kéz tökéletes nyugalma érdekében két szívdobbanás között.

12 A Titanic egy tű hegyére erősített üvegszemcsén Tömör arany hajó egy kristályon, mellette egy tű

13 The Tower Bridge in London. VIII. Henrik hat feleségével, akik közül sokan időztek a Tower-ban Wigan szerint művészete hasonló ahhoz, mint mikor egy buborékot próbálunk átszúrni egy szöggel, anélkül, hogy kilyukasztanánk

14 Ádám és éva egy ceruza grafit hegyéből kifaragva 22 karátos aranyszitakötő egy tű hegyén pihen

15 A tű foka Arany tigris Gyöngybagoly baba

16 Egy szög feje Elefánt hattyú Jegesmedve cukor kristályon

17 For more information, or to view exhibition schedules, go to: http://www.willard-wigan.com/art.html angolból fordította: Vasas Z. http://www.willard-wigan.com/art.html


Letölteni ppt "Willard Wigan: Miniatűr művészet Willard Wigan „nano-művész” Jersey-ben. Nagy Britanniában él, és a világ legapróbb művészetében alkot. Késő éjszaka dolgozik,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések