Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Véletlenek ? A körülmények egybeesései ?. Abraham Lincoln a Kongresszus tagja lett 1846-ban Abraham Lincoln elnök lett 1860-ban. John F. Kennedy a Kongresszus.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Véletlenek ? A körülmények egybeesései ?. Abraham Lincoln a Kongresszus tagja lett 1846-ban Abraham Lincoln elnök lett 1860-ban. John F. Kennedy a Kongresszus."— Előadás másolata:

1 Véletlenek ? A körülmények egybeesései ?

2 Abraham Lincoln a Kongresszus tagja lett 1846-ban Abraham Lincoln elnök lett 1860-ban. John F. Kennedy a Kongresszus tagja lett 1946-ban John F. Kennedy elnök lett 1960-ban.

3 Úgy a Lincoln mint a Kennedy név 7 betűből áll. Mindketten az emberi jogok elkötelezettei voltak.

4 Mindkét elnök felesége egy – egy gyermekét elvesztette míg a Fehér Ház lakója volt Mindkét elnököt fejlövéssel gyilkolták meg.

5 Mindkét elnök pénteki napon halt meg. Lincoln titkárnőjének Kennedy volt a neve. Lincoln titkárnőjének Kennedy volt a neve. Kennedy titkárnőjének Lincoln volt a neve. Kennedy titkárnőjének Lincoln volt a neve.

6 Mindkét elnököt egy - egy “déli - államokbeli” gyilkolta meg. Mindkét elnöknek az utóda egy - egy “déli - államokbeli” volt. “déli - államokbeli” volt.

7 Mindkettő utódjának neve 7 betűből áll, mindkettőt Johnson – nak nevezték. Andrew Johnson, aki Lincoln utódja volt, 1808 – ban született. 1808 – ban született. Lyndon Johnson, aki Kennedy utódja volt, 1908 –ban született. 1908 –ban született.

8 John Wilkes Booth, aki Lincoln gyilkosa volt, 1839 – ben született. Lee Harvey Oswald, aki Kennedy gyilkosa volt, 1939 – ben született.

9 Mindkét merénylőnek 3 neve volt. Mindkettőnek a teljes neve összesen15 betűből áll.

10 Lincoln egy ”Kennedy” nevű színházban halt meg. Kennedy egy “Lincoln” márkanevű limuzinban halt meg.

11 John Wilkes Booth megkísérelt elillanni egy színházból és letartóztatták egy emeletes bérházban Lee Harvey Oswald megkísérelt elillanni egy emeletes bérházból és letartóztatták egy színházban.

12 Booth és Oswald, mindkettő meghalt a pere lefolytatása előtt. Egy héttel meggyilkolása előtt Lincoln szabadságon volt Monroe - ban, Maryland – ben. És még egy meglepetés... Egy héttel meggyilkolása előtt Kennedy szabadságon volt Marilyn Monroe – val.

13 Mindez, csak a véletlen műve lenne … ?


Letölteni ppt "Véletlenek ? A körülmények egybeesései ?. Abraham Lincoln a Kongresszus tagja lett 1846-ban Abraham Lincoln elnök lett 1860-ban. John F. Kennedy a Kongresszus."

Hasonló előadás


Google Hirdetések