Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

LOPKODÁS UTÁN KAPKODÁS KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "LOPKODÁS UTÁN KAPKODÁS KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG."— Előadás másolata:

1 LOPKODÁS UTÁN KAPKODÁS KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG

2 A ROKKANTAK VÉDELMÉBEN! NEM VOLT HIÁBA VALÓ, HOGY NAPONTA FEHÍVTAM A KÖZVÉLEMÉNY FIGYELMÉT: A ROKKANTAK HELYZETE TARHATATLAN! AZ OMBUDSMAN BEADVÁNYOM MINDEN EGYES PONTJÁT ELFOGADTA S MEGÁLLAPÍTOTTA: - A JELENLEGI ELJÁRÁS SÉRTI AZ EMBERI MÉLTÓSÁGOT - SÉRTI A TISZTESÉGES ELJÁRÁSHOZ VALÓ JOGOT - ÉS SÉRTI A SZOCIÁLIS BIZTONSÁGHOZ VALÓ JOGOT TEKINTETTEL, ARRA HOGY AZ OMBODSMAN HELYT ADOTT KÉRÉSEMNEK ÉS Ő MAGA IS TARHATATLANNAK MINŐSÍTI A TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁST, ANNAK MEGSEMMISÍTÉSÉT KÉRI AZ ALKOTMÁNY BÍRÓSÁGTÓL!

3 A NYUGDÍJREFORM IS CSAK ÁTVERÉS VOLT ORBÁN VIKTOR 2010: „HÁL ISTENNEK A BAJNAI KORMÁNY EGY MŰKÖDŐKÉPES ÉS FINANSZÍROZHATÓ NYUGDÍJRENDSZERT HAGYOTT HÁTRA, AMIHEZ KÖZEL 30 ÉVIG NEM KELL HOZZÁ NYÚLNI” ORBÁN VIKTOR 2010: „BIZTOS NYUGDÍJAT GARANTÁLNI CSAK AZ ÁLLAM TUD, EZÉRT A RENDSZERT ÁTÁLLÍTJUK A NÉVRESZÓLÓ EGYÉNI SZÁLÁS NYUGDÍJMODELLRE” SELMECZI GABRIELLA 2010: „ A MAGÁNNYUGDÍJRENDSZER EGYÉNI SZÁMLÁIT ÁTVISSZÜK AZ ÁLLAMIBA ÉS OTT VEZETJÜK MAJD” MATOLCSY GYÖRGY 2010: „A VISSZALÉPŐK MEGTAKARÍTÁSAI EGYÉNI SZÁMLÁRA KERÜLNEK ÉS A HÁZASTÁRS ÖRÖKÖLHET” ORBÁN VIKTOR 2011: „AZ ÁLLAMI NYUGDÍJRENDSZER IS ÁTÁLL AZ EGYÉNI SZÁMLÁKRA, EZ PEDIG ÁTLÁTHATÓVÁ TESZI A MEGTAKARÍTÁST” SELMECZI GABRIELLA 2012: JÚNIUSRA DERÜL KI, HOGY A NYUGDÍJRENDSZERT MILYEN MÓDON ALAKÍTJA ÁT A KORMÁNY” MÉSZÁROS JÓZSEF 2012: „A GYERMEVÁLLALÁST A NYUGDÍJRENDSZERBEN EL KELL ISMERNI…MÁR TÖRVÉNYJAVASLAT IS KÉSZÜL ERRŐL”

4 JÓZAN ÉSZ GYŐZELME A FORRADALMI LENDÜLET FÖLÖTT! Nem kellett nyugdíjegyetemet végezni ahhoz, hogy az igeretek szakmailag, végrehajthatósági oldalról nézve komolytalannak minősültek. A nyugdíjasok társadalma részben megnyugodhat, mert nincs már nyugdíjvédelmi megbízott. Megnyugodhat 10 millió magyar ember mert nem rombolnak tovább egy több, mint 100 éves rendszert (hol volt az EMI amikor romboltak?) Viszont szeretném tudni, hogy mennyi pénzt költött az ONYF esetleg más gazdasági szervezet az egyéni számla kidolgozására és bevezetésére!!!

5 ÖRÜLÖK,BOSSZANKODOM, ÉS SÍRNI TUDNÉK! ÖRÜLÖK, HOGY LEÁLLÍTOTTÁK A HÜLYESEGÉT: PL. NEM VEZETIK BE A GYERMEKEK UTÁN JÁRÓ NYUGDÍJKEDVEZMÉNYEKET, MERT… BOSSZANKODOM, MERT NEM ÉRTETTÉK MEG: NEM LEHET MEGSZÜNTETNI VÁLOGATÁS NÉLKÜL A KORHATÁR ALATTI NYUGDÍJAKAT, EGY EMELKEDŐ NYUGDÍJKORHATÁR MELLETT (s ezt még Balogh Zoltán sem érti meg: lásd válaszlevél Harrach Péternek). SÍRNI TUDNÉK AMIATT A GAZEMBERSÉG MIATT, AHOGY A ROKKANT NYUGDÍJAT ÉS A BALESTI ROKKANTSÁGI NYUGDÍJAT KINYÍRTÁK A MAGYAR NYUGDÍJRENDSZERBŐL.


Letölteni ppt "LOPKODÁS UTÁN KAPKODÁS KORÓZS LAJOS ELNÖKSÉGI TAG."

Hasonló előadás


Google Hirdetések