Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HOROSZKÓP 2012. Vajon milyen hatások befolyásolják az egyes jegyek cselekedeteit, gondolatait 2012-ben? Kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra az új év?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HOROSZKÓP 2012. Vajon milyen hatások befolyásolják az egyes jegyek cselekedeteit, gondolatait 2012-ben? Kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra az új év?"— Előadás másolata:

1

2 HOROSZKÓP 2012. Vajon milyen hatások befolyásolják az egyes jegyek cselekedeteit, gondolatait 2012-ben? Kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra az új év? Zene: YanniKattintásra

3 Bak (12.22-01.20) Vízöntő (01.21-02.19) Halak (02.20-03.20) Kos (03.21-04.20) Bika (04.21-05.20) Ikrek (05.21-06.21) Rák (06.22-07.22) Oroszlán (07.23-08.22) Szűz (08.23-09.22) Mérleg (09.23-10.22) Skorpió (10.23-11.21) Nyilas (11.22-12.21)

4 Bak Az év els ő harmada számos pénzügyi és egyéb problémát rejt. Váratlan kiadások nehezítik mindennapjaidat, és lesznek olyan pillanatok, amikor legszívesebben feladnád a harcot, olyan kilátástalannak t ű nik majd minden. Földies jelleged segítségével analizáld helyzetedet, hisz messze nem olyan reménytelen a szituáció, mint amilyennek átmenetileg tűnhet! Októberre rendez ő dik minden, s megoldódnak gondjaid. Ha költözésen, állásváltoztatáson töröd a fejed, vágj bele! Az év vége a lenyugvást és a kiegyensúlyozottságot hozza számodra.

5 Vízönt ő Életviteleden és gondolkodásmódodon is változtatni kell ahhoz, hogy eredményesebb légy 2012-ben! Erre kiváló id ő szak már az év eleje is. Jól teszed, ha többet dolgozol, másodállást vállalsz. Ideje hosszú távra tervezned, nem csak a jelen pillanat a lényeges! Hiába vagy megfontolt, óvatos ember, a tavasz folyamán nagy a veszélye annak, hogy valaki félrevezethet, ezért légy a szokottnál is körültekint ő bb, bizalmatlanabb, különösen pénzügyi dolgokkal összefüggésben. Az év második fele extra sikereket hoz.

6 Halak Számodra az újjászületés éve lesz 2012 - a megújulás, a régi vágyak megalkotásának ideje. 2011-ben nehezen haladtál el ő re, de most képes leszel újat mutatni, s ez gyors sikert hoz neked. Olyan vágyad is teljesül nyárig, melyr ő l már letettél. Az élet kiszámíthatatlan - ezt folyamatosan tapasztalod, de egyben élvezed is! Er ő ben és energiában nem lesz hiány. Nyáron viszont többször megeshet veled, hogy nem látod a fától az erd ő t, és naivitásodnak köszönhet ő en kihasználnak. Az ő szi hónapok alaposan kifárasztanak majd, hisz sok új tennivaló vár rád.

7 Kos 2012-ben el kell felejtened az olyan szavakat, mint a pihenés, a lazsálás és a szórakozás. Sikeres és mozgalmas év lesz, ám nemcsak támogatásban és nagyszer ű lehet ő ségben b ő velkedik, hanem bizony buktatókban is. Azon Kosok viszont, akik kitartanak elveik és céljaik mellett jóban és rosszban, garantáltan komoly sikereket érnek el szeptemberig. Becsüld meg azokat az embereket a környezetedben, akik kitartanak melletted - kevés van bel ő lük, de kincset érnek!

8 Bika Földies jelleged miatt általában nem jellemz ő rád, ám 2012-ben mégis hajlamos leszel arra, hogy alaposan összekuszáld az életedet. Ráadásul ez nem is egyszeri, hanem többszöri alkalom lesz, szinte minden életterületen. És hogy miért? Mert unod az egyhangúságot, gyökeres változásokra vágysz, ráadásul jogosan! A magánéletedr ő l elmondható, hogy rendezetlen, de ezt magadnak köszönheted. Jó tervezéssel az év végére összerakod életed szétzilált puzzle-ját.

9 Ikrek Az elmúlt három év kevés igazán jelent ő s sikert hozott számodra, ám eljött a változás ideje! Hagyd magad mögött a múltat, csak a jöv ő be tekints. Itt az ideje a gyökeres változtatásoknak! Foglalkozz vadonatúj dolgokkal, ne halogass semmilyen munkát, ne zárkózz el a barátaidtól, se a családodtól. Keresd tudatosan az új lehet ő ségeket. Jupiter segítségével minden esélyt megkapsz ahhoz, hogy nyár elején óriási fordulatot vegyen az életed. Azon változások, melyek 2012-ben történnek veled, hosszú távra határozzák meg mindennapjaid alakulását.

10 Rák Fontos, fordulatokkal t ű zdelt év vár rád. Minden, amit most teszel jelentős hatással lesz a következ ő évekre is! Érdekes és változatos hónapok követik egymást, ám légy óvatos és körültekint ő, mert hajlamos leszel a meggondolatlanságra, különösen január és május kötött. Minden döntést alaposan fontolj meg, még jobb, ha kikéred a családod, barátaid ő szinte véleményét. Most nem célszer ű forrófej ű nek, szeleburdinak lenni, csak magadnak okozol vele gondot.

11 Oroszlán 2011-ben sok lehet ő séget elszalasztottál, 2012-ben viszont nem kerülheted el a pozitív változásokat! Az újesztendő a fordulatok és új lehet ő ségek ideje lesz számodra. Bár nem csak fény és csillogás jellemzi mindennapjaidat, unatkozni biztosan nem fogsz. A tavasz folyamán gyakoriak lehetnek a veszekedések családtagokkal, barátokkal, és ez leginkább a te hibád, mivel szereted a problémákat eltussolni ahelyett, hogy igyekeznél megoldani! Kora ő szt ő l mozgalmasság jellemzi az év hátralév ő részét.

12 Sz ű z Sz ű zként 2012-ben rendkívül fogékony leszel minden újdonságra, kiemelked ő en igaz ez a családalapításra, új munkalehet ő ség felkutatására, tanulmányok megkezdésére vagy éppen régebb óta halogatott vizsgák letételére. Ha nem tervezed ezek egyikét sem, akkor az élet más területein, de a váltás és változás szinte kötelez ő feladat! Különösen azért is fontos ez, mert a munkában nagy sikerek várnak rád. Miért ne hagynád, hogy megtörténjen veled a jó?

13 Mérleg 2012 meglehet ő sen vegyes hatásokkal bír, siker és kudarc, szakítások és újrakezdések váltogatják egymást folyamatosan, a nyugalom messzire kerül. Lényeges, hogy semmilyen dologgal összefüggésben ne húzd az id ő t, csak a saját napjaidat keseríted meg, ha nem hozol meg sorsdönt ő elhatározásokat. Merd felvállalni azt, aki valójában vagy, gondolataidat és véleményedet ne rejtsd véka alá! Már az év els ő felében új barátokra lelhetsz, de a nyár közepe után kötött ismeretségek már nem annyira megbízhatóak.

14 Skorpió Olyan érdekes, új és sorsdönt ő lehet ő ségek sorát kínálja számodra 2012, melyekre régóta vársz. Nagyszer ű esélyed van arra, hogy végre kilépj az egyhangú, sehová nem vezet ő hétköznapokból, és tegyél valamit azért, hogy sorsod sokkal jobb irányba haladjon tovább! Fontos, hogy barátaidat és azon embereket, akik körülvesznek, jól válogasd meg, mert közülük többen is komoly csalódást okozhatnak. Keményen kell dolgoznod a sikerért, de az eredmények ne maradnak el.

15 Nyilas Gy ű rd le magadban régi berögzöttségeidet! Az év eleji eltúlzott fogadalmak helyett ésszer ű dolgokat és célokat t ű zz ki magad elé, melyekhez nem szükséges eget és földet megmozgatni, mégis teljesíthet ő ek lesznek. Kifejezetten sikeres és eredményes éved lesz, ám számos akadállyal kell szembenézned. F ő leg az emberi kapcsolatok terén lesznek nehézségeid. Új barátokra lelsz, de ezért néhány régir ő l le kell mondanod. Rengeteg kihívás jön, de képes leszel ezeket legy ű rni.

16 Sok boldogságot,sikereket és jó szerencsét kívánok! Annika


Letölteni ppt "HOROSZKÓP 2012. Vajon milyen hatások befolyásolják az egyes jegyek cselekedeteit, gondolatait 2012-ben? Kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra az új év?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések