Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Társadalmi szerepvállalás

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Társadalmi szerepvállalás"— Előadás másolata:

1 Innováció az egészségfejlesztésben Paplanos Péter PR Manager Lilly Hungária Kft.

2 Társadalmi szerepvállalás
A társadalmi felelőssévállalás gondolatának elfogadása és normává szilárdulása hazánkban is széleskörben kialakulóban van Kormányzat, civil szféra, felelősen gondolkodó vállalatok és az öngondoskodó egyén együttműködése Közvetlen profitszerzés érdeke nélkül A Lilly számára több mint 100 éves hagyomány és elkötelezettség Az egészségügy hatékony működéséhez elengedhetetlen Innováció az egészségfejlesztésben Copyright © 2009 Lilly Hungária Kft.

3 „Virágzó” együttműködés a népegészségügyben 2004 óta
Súlyos népegészségügyi problémák fókuszban Új megvilágításban az öngondoskodás Sikeres programok a népegészségügyi felvilágosítás területén Az eredmények példaként szolgálhatnak a népegészségügyért tenni akaró vállalatok számára Innováció az egészségfejlesztésben Copyright © 2009 Lilly Hungária Kft.

4 Liliom Program Évente megközelítőleg 500 halál a méhnyakrák miatt
A méhnyak-szűrés az onkológiai szűrések közül korábban kevesebb figyelmet kapott A népegészségügyi felvilágosítás teljesen új megközelítése Átfogó kommunikációs kampány és nyereményjáték Olyan terület, amelyen a Lilly Hungáriának nincs terápiás készítménye Innováció az egészségfejlesztésben Copyright © 2009 Lilly Hungária Kft.

5 Liliom Program - Eredmények
Áttörést hozott a méhnyak-szűréshez kötődő felvilágosításban A Liliom Program összesen három fázisban valósult meg között 46 ezer hölgy vett részt a nyereményjátékban A jelentkezők közel fele korábban semmilyen nőgyógyászati szűrésen nem vett részt között 4,2 százalékról 8,6 százalékra emelkedett az államilag finanszírozott szűrésen résztvevők száma Évente 84 hölgy életét mentette meg a program! Innováció az egészségfejlesztésben Copyright © 2009 Lilly Hungária Kft.

6 ELÉG! A dohányzásból A Liliom Program elemeit felhasználva, továbbfejlesztve program indult a női dohányzás visszaszorításáért A kezdeményezés az emóciókon alapuló meggyőzést alkalmazta Az anyaság és a dohányzás veszélyeinek összekapcsolása Fontos szempont volt a pontos mérhetőség Közel 2000 hölgy vett részt a „Hagyd abba és nyersz” nyereményjátékban Innováció az egészségfejlesztésben Copyright © 2009 Lilly Hungária Kft.

7 Diaktívan a diabétesz ellen
A korábbi, szűrésre összpontosító programok helyett konkrét megoldási javaslatot ad Felhívja a figyelmet a testsúly- és a vércukorkontroll összefüggéseire Életmód és testsúlycsökkentő programmal segíti a cukorbetegeket Kiemeli az öngondoskodás szerepét A legnagyobb hazai cukorbeteg-szervezeten keresztül a betegek, családtagok széleskörű bevonása történt Több mint 300 cukorbeteg fogyott a program hatására Innováció az egészségfejlesztésben Copyright © 2009 Lilly Hungária Kft.

8 A sikertényezők Az anyagi támogatáson túl közös gondolkodás, munka, megvalósítás, örömök Bátorság, kezdeményezőkészség, elkötelezettség Az üzleti szférából átvett kommunikációs modell a népegészségügyben „Mi, a Lillynél hiszünk abban, hogy új, innovatív ötletekkel, jelentős fejlődést lehet elérni a népegészségügyi felvilágosítás területén, eredményesen el lehet juttatni az emberekhez az öngondoskodás és szemléletváltás fontosságát.” Innováció az egészségfejlesztésben Copyright © 2009 Lilly Hungária Kft.

9 Innováció az egészségfejlesztésben
KÖSZÖNÖM FIGYELMÜKET!


Letölteni ppt "Társadalmi szerepvállalás"

Hasonló előadás


Google Hirdetések