Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward"— Előadás másolata:

1 A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward http://www.lgnprosperity.com http://www.youtube.com/watch?v=JbLowxt7hj8&feature=related

2 A cég 2007 óta működik világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek, elektronikus könyvek, oktató cd-k. Nélkülözhetetlen eszközök ami egy hatékony on-line marketing értékesítés felépítéséhez szükséges.

3 AZ LGN ÚJ TERMÉKE TRAVEL CARD  Kedvezményes szállás foglalások a világ 3500 pontján  Kényelmes online foglalás  1200 dollár megtakarítás  Fantasztikus utak 2-7 főig 399- dollártól! Aki megkapta a kártyáját, be kell regisztrálnia, ha majd utazni szeretne. A kártya hátulján lévő szám és pin kód segítségével bejut a regisztrációs oldalra. Fontos: Nem névre szóló a kártya, elajándékozható, eladható. A kártyának nincsen lejárati ideje. http://www.lgnweeks.com

4

5

6

7

8  Mert akár otthonról szabad időbeosztásban dolgozhatsz.  Nincsenek irreális követelmények, minimum 2 kártya értékesítése minden független LGN munkatársnak.  Mert a regisztráció ingyenes, neked egy utazó kártyát kell megvásárolnod, majd tovább ajánlani 2 személynek.  Mert a cég folyamatos jövedelmet biztosít számunkra, 6 db utazó kártya értékesítése a csoportban már 777 dollár jutalékot biztosít neked újra és újra./szeptember 4-től új marketingterv / Nincsenek havi díjak, nincs havi vásárlási kötelezettség. Minden ciklus elején újabb utazó kártya. Jutalékunk saját a bankkártyánkra érkezik..

9 Add át a lehetőséget két olyan embernek, aki szeretne az LGN utazó kártya továbbajánlásával pénzt keresni, és így LGN független munkatársává válni. Amikor két új tagunk egyenként 2 újabb eladást realizált, megkapjuk a jutalékunkat és elindulunk egy újabb ciklusban, ahol kezdődik minden elölről. Minden újabb ciklusban a munkatársaink követni fognak, nincs osztódás és nem kell többé egy fillért sem fizetnünk. Csodák nálunk sincsenek, a jutalékok csak az eladások után keletkeznek. 2010. szeptember 4-től új kifizetési tervet vezetnek be a cégnél. Minden saját kifutás után 600 dollár Minden direkted kifutása után kapsz : 125 dollárt Minden direkted direktje után kapsz: 37 dollárt Minden direkted direktjének a direktje után további 15 dollárt fizetnek ki. Ugyanúgy a 777 dollárt fizetik ki, csak más elosztásban.

10 gy

11 Ha valaki csak Travel kártyát értékesít, tehát a weboldaláról vásárolnak egy travel kártyát, ugyanúgy bekerül egyszer a mátrixodba., de csak egyszer. A kártya értékesítése után fizet a cég külön:107,6 dollárt. Bónuszok: Heti egy kifutás után: 250 dollár Heti kettő kifutás után 500 dollár Heti három kifutás után: 750 dollár Heti négy kifutás után 1200 dollár úgynevezett autó-bonuszt ad a cég. Ezt minden hónap 15-ig fizetik. További ösztönző: 5 szintet különböztetnek meg, igazából ezek rangok, itt külön pénzt már nem adnak. 1.szint 1 befejezett ciklus 2 direkt LGN Emerald Associate 2.szint 2 befejezett ciklus 6 direkt LGN Ruby Manager 3.szint 5 befejezett ciklus 18 direkt LGN Sapphire Leader 4.szint 8 befejezett ciklus 30 direkt LGN Pearl Executive 5.szint 12 befejezett ciklus 50 direkt LGN Presidental Diamond

12 Adózás A Vásárló személyes felelősséggel tartozik a LGN programból származó jövedelmének adózásáért, szigorúan betartva annak az országnak az adótörvényeit, ahol adófizetési kötelezettséggel rendelkezik.

13 Ugye el tudod képzelni, hogy találsz 2 olyan munkatársat, aki szeret utazni és a pénzzel is tud valamit kezdeni ? Keresd meg az ajánlódat és nyomd meg a gombot ! http://www.lgnprosperity.com "Egyed ü l soha sem leszel sikeres, kell hozz á egy j ó csapat."


Letölteni ppt "A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward"

Hasonló előadás


Google Hirdetések