Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa."— Előadás másolata:

1

2 Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa

3 Ezt a verset egy kamaszlány írta, aki a rák végső stádiumában szenved. Szeretné látni, hányan olvassák el. A vers magáért beszél.

4 Legyetek szívesek továbbítsátok! Az orvosa küldte szét, így jutott hozzám is, és én lefordítom most Nektek.

5 LASSÚ TÁNC Néztél valaha gyermekeket a játszótéren? Vagy hallgattad az eső zaját, mikor lehull a földre? Vagy követted-e egy lepke szabálytalan röptét? Vagy figyelted-e, a nap hogyan oldódik fel az éjszakában? Jobban tennéd, ha lassítanál. Ne táncolj ilyen gyorsan. Az idő rövid. A zenének vége lesz. Napjaidon átrohansz? Amikor kimondod: „Hogy vagy?” meghallgatod a választ?

6 Amikor a napnak vége van végigheversz-e ágyadon hogy a fejedben átfutó ezernyi gondolatnak helyet adj? Jobban tennéd, ha lassítanál. Ne táncolj ilyen gyorsan. Az idő rövid. A zenének vége lesz. Mondtad-e valaha fiadnak „majd holnap…” anélkül, hogy siettedben észrevetted volna bánatát? Vesztettél el jó jó barátságot visszahozhatatlanul, csak azért, mert nem volt rá időd hogy felhívd, és azt mond „Szia”?

7 Jobban tennéd, ha lassítanál. Ne táncolj ilyen gyorsan. Az idő rövid. A zenének vége lesz. Ha ennyire rohansz hogy elérj valahová, elveszíted az utazás örömét. Ha egész napodat lihegve rohanod át, a kapott ajándékot mintha sosem nyitnád ki... de az út porába dobod. Az élet nem versenyfutás. Fogd kezedbe inkább lassan. És hallgasd muzsikáját.

8 Küldd szét ezt az e-mailt. A küldéseket számolják. KÉRLEK TITEKET, KÜLDJÉTEK EL MINDENKINEK, AKIT ISMERTEK és talán azoknak is, akiket nem ismertek. Ez a kívánsága egy különleges kislánynak, aki hamarosan elhagyja ezt a világot rákbetegsége miatt. Ennek a kislánynak kevéske hónapja van hátra az életből, és utolsó kívánságaként akarta elküldeni ezt a levelet, hogy mindenki elmondhassa, élje saját életét a maga teljességében, amíg teheti, s ahogy ő már nem fogja tudni megtenni. Minél több ember kapja meg ezt a levelet, annál nagyobb reményt kap ő maga és családja, mivel minden egyes címzett után a The American Cancer Society 1 centet adományoz kezeléséhez, és gyógyulása utolsó kisérletéhez. Ez nem kerül pénzbe senkinek, csak egy kis időt kéne rááldozni.

9 Ez egy Ölelési bizonylat!! Prof. Alessandro Cicognani Direttore Unità operativa di Pediatria, Università degli Studi di Bologna, Policlinico S.Orsola-Malpighi, Via Massarenti 11, 40138 Bologna Tel. studio: +39 051 6364814 Fax: +39 051 390070

10 Legyen boldog napod…


Letölteni ppt "Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa."

Hasonló előadás


Google Hirdetések