Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer köszönet és hála mindenkinek akik a sok,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer köszönet és hála mindenkinek akik a sok,"— Előadás másolata:

1

2 Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer köszönet és hála mindenkinek akik a sok, roppant hasznos e-mail-t küldtek! Egész életemben adósuk maradok.

3 Külön köszönöm annak aki értesített, hogy a levélboríték ragaszójába egérszart kevernek...most egy boriték leragasztásánál egy vizesruhát használok.

4 Az összes spórolt pénzem elfogyott, mert elajándékoztam egy beteg kislány számára (Penny Brown) aki már a 173 416-odik alkalommal szorul kórházi kezelésre.

5 Végül is semmi pénzem nem maradt, de a helyzet változni fog amikor megkapom Bill Gates-től azt a 15 000 $ -t amit a Microsoft és az AOL felkínált, mert részt vettem a spéci e-mai küldési programjukban… …vagy amikor egy magas rangú banktisztviselő Nigériából értesített, hogy megosztaná velem azt a 7 millió dollárt amit reám testált egy ügyfele aki távoli rokonom volt és nem hagyott végrendeletet.

6 Nem kell aggódnom lelkem megmentéséért mert van 363 214 őrző-védőangyalom és ezek mind reám vigyáznak, és Teréz anya minden kívánságomat teljesíteni fogja.

7 Már nem használok semmilyen izzadsággátlót, akkor sem ha úgy bűzlök mint egy görény, mert megtudtam, hogy rákot okoznak…

8 Megtanultam azt is, hogy az imáim meghallgatásra találnak és öt percen belül minden kívánságom teljesül ha továbbküldöm még hét ismerősömnek/bará tomnak a kapott e- mail-t…

9 Nem tankolok csak ha egy barátom a kocsiban marad és őrzi azt, mert így nem tud egy sorozatgyilkos besurranni a hátsó ülésre amíg én kifizetem a benzin árát.

10 Nem járok már a nagy bevásárló központokba mert valaki lefújhat egy bénító after shave-vel és kirabol.

11 Nem válaszolok a telefonhívásokra mert félek, hogy rávesz valaki, hogy hívjak fel egy számot, majd a számlánál kiderül, hogy ez egy jamaikai, ugandai, singaporei vagy üzbegisztáni hívás volt.

12 Nektek köszönhetem, hogy már nem merem a más WC-jét használni mert lehet, hogy ott bujkál egy csúnya nagy afrikai barna pók, megcsípi a fenekemet és végem.

13 Nem merem már felvenni a földről a talált pénzt, mert mint megtudtam tőletek fennáll az a veszély hogy amikor lehajolok, reám ugrik egy sexmániás pasas és akkor nekem annyi.

14 Amennyiben nem küldöd el ezt a levelet 70 percen belül legalább 144.000 embernek…..nem történik semmi.

15 Apropó...egy dél-amerikai tudós, hosszú és fáradságos kutatómunka után kimutatta, hogy a kevésbé intelligens és a szexuálisan gyengén teljesítő emberek úgy olvassák az elektronikus leveleket, hogy közben a kezüket az egéren tartják. He, he, he... Ne fáradj, ne vedd le róla a kezed... Már késő!!!

16 Kedves barátaim, Ezennel tudatom veletek, hogy a 2009-re küldött jókívánságaitokból, a világon semmi sem teljesült. Ezért megkérnélek benneteket, hogy 2010-re már csak pénzt és piát küldjetek

17


Letölteni ppt "Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer köszönet és hála mindenkinek akik a sok,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések