Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer hála és köszönet minden barátomnak és ismerősömnek,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer hála és köszönet minden barátomnak és ismerősömnek,"— Előadás másolata:

1

2 Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer hála és köszönet minden barátomnak és ismerősömnek, aki az év folyamán oly sok, roppant hasznos e-mail-t küldött nekem! Le vagyok kötelezve!

3 Külön köszönöm annak, aki tudatta velem, hogy a levélboríték ragasztójába egérszart kevernek...ezért most a boríték leragasztásahoz vizes ruhát használok.

4 Az összes megtakarított pénzem elfogyott, mert oda ajándékoztam egy beteg kislánynak (Penny Brown), aki már a 173 416-odik alkalommal szorul sürgős kórházi kezelésre.

5 Végül is semmi pénzem nem maradt… De ez hamarosan megváltozik, amikor megkapom Bill Gates-től azt a 15 ezer dollárt, amit a Microsoft és az AOL kínált fel, mert részt vettem a speciális e-mail küldési programjukban… …vagy azt a 7 millió dollárt, amely egy nigériai bank elhunyt ügyfeléé, mellesleg távoli rokonomé volt, s minthogy nem hagyott végrendeletet, a bank magas rangú tisztviselője szerint a pénz engem illet. 

6 Nem kell aggódnom lelkem megmentéséért sem, mert van 363 214 őrangyalom, mind rám vigyáz, és Teréz anya is minden kívánságomat teljesíteni fogja.

7 Már nem használok semmilyen dezodort, még akkor sem, ha úgy bűzlök mint egy görény, mert megtudtam, hogy rákot okoz…

8 Megtanultam azt is, hogy imáim meghallgatásra találnak, és öt percen belül minden kívánságom teljesül, ha a kapott e-mail-t továbbküldöm hét ismerősömnek vagy barátomnak…

9 Nem tankolok, csak ha egy barátom a kocsiban marad, vagy valaki őrzi azt, mert így nem tud egy sorozatgyilkos besurranni a hátsó ülésre, amíg én a kasszánál fizetek.

10 Nem járok már bevásárló központokba, mert valaki After Shave-nek álcázott bénító spray-jel lefújhat és kirabolhat.

11 Nem válaszolok a telefonhívásokra, mert félek, hogy valaki rávesz: hívjak fel egy számot, majd a hó végi számlában kiderül, hogy ez egy jamaikai, ugandai, singapore-i vagy üzbegisztáni hívás volt.

12 Nektek köszönhetem, hogy már nem merek idegen WC-t használni, mert lehet, hogy ott bujkál egy csúnya nagy afrikai barna pók, megcsípi a seggem, és végem van.

13 Nem merem már felvenni a talált pénzt a földről, mert - mint megtudtam tőletek - fennáll az a veszély, hogy amikor lehajolok, hátulról rám ugrik egy szex mániás pasas, és akkor nekem annyi.

14 Ha nem küldöd el ezt a levelet 70 percen belül legalább 144 000 embernek…..nem történik semmi.

15 Apropó...egy dél-amerikai tudós, hosszú és fáradságos kutatómunka eredményeként kimutatta, hogy a kevésbé intelligens és a szexuálisan gyengén teljesítő emberek úgy olvassák az elektronikus leveleket, hogy közben a kezüket az egéren tartják. He, he, he... Ne fáradj, ne vedd le róla a kezed... Már késő!!! 

16  Kedves Barátaim! Tudatom veletek, hogy a 2010-re küldött jókívánságaitokból, az égvilágon semmi sem teljesült. Ezért megkérlek benneteket, hogy 2011-re csak pénzt és piát küldjetek!

17


Letölteni ppt "Aduc mulţumirile mele tuturor acelora care mi-au trimis e-mail-uri în anul ce tocmai s-a sfârşit....... Ezer hála és köszönet minden barátomnak és ismerősömnek,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések