Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?."— Előadás másolata:

1 Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?

2 Mik a legfőbb problémák számukra? „Sajnos egyre kevesebb a pénzünk, nekünk vásárlóknak!” Egyre jobban terjed a bizalmatlanság! Egyre több az álvállalkozó, aki átver és lehúz minket! A csökkenő bevételek miatt egyre kevesebben tudják jelezni felénk, hogy Ők is léteznek! Pedig lehet, hogy jobb minőségű kiszolgálást kapnánk tőlük! Itt vannak a multik és a külföldi cégek is, melyek egyre nagyobb szeletet hasítanak ki országunk piacából!

3 De Mi hoztunk egy döntést! Segítséget nyújtunk a valódi, hazai vállalkozásoknak a talpon maradásra! Segítünk nekik, hogy minél több emberhez jussanak el! Segítséget nyújtunk az embereknek, hogy elkerüljék a szélhámosokat! Segítünk, hogy mindenki elégedett legyen!

4 Megalkottunk egy internetes portált, amely: Több mint egy „cégtár”! A hazai vállalkozások adatait tartalmazza! Plussz… Lehetőséget biztosít számodra, hogy értékeld azokat a cégeket, melyekkel kapcsolatba kerülsz! Kiválaszthatod azt a vállalkozást egy munka elvégzésére vagy egy termék vásárlásához, amelyet a legjobbnak értékeltek a vásárlók! Otthonról egyszerűen, ingyen kérhetsz árajánlatot partnereinktől!

5 Igaz, kicsik vagyunk még, hiszen most indulunk útnak! De már előre látjuk célunkat! Segíts, hogy mielőbb elérjük azt, hiszen ez az, ami mindenkinek hasznára válik!

6 Küld el ezt az információt azoknak az ismerőseidnek, akik számára hasznos lehet! Köszöni a segítséget: A TUTIcégek.hu csapata Te is számíthatsz ránk! http://tuticegek.hu


Letölteni ppt "Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?."

Hasonló előadás


Google Hirdetések