Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bonyolult,hosszadalmas számolási eljárások elkerülésére Matematikai műveletek végzésére képletekkel Grafikus összefüggések (diagram) megjelenítésére.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bonyolult,hosszadalmas számolási eljárások elkerülésére Matematikai műveletek végzésére képletekkel Grafikus összefüggések (diagram) megjelenítésére."— Előadás másolata:

1

2

3 Bonyolult,hosszadalmas számolási eljárások elkerülésére Matematikai műveletek végzésére képletekkel Grafikus összefüggések (diagram) megjelenítésére Adatok összegyűjtésére, tárolására

4

5 Táblázatot készíthetünk a Microsoft Office csomag segítségével. Ezen belül a Microsoft Excel, és Microsoft Word alkalmazásával. A táblázat segítségével a táblázat alapján készíthetünk diagramot is.

6

7 Első változatát Richard Brodie írta 1983-ban DOS-t futtató IBM PC-kre Azóta megjelent Apple Macintosh-ra (1984), SCO UNIX-ra és Microsoft Windowsra (1989) is A Word 6 for Windowstól kezdődően a Windowsra készült Word-verziók magyar nyelven is megjelentek

8 TUDTAD? A WORD ANGOL SZÓ. MAGYAR JELENTÉSE A „SZÓ”

9 A Wordben a Táblázat - Beszúrása Táblázat menüpontra való kattintással történik.

10 Az előző folyamat után megjelenik egy új kis ablak az „Új táblázat” címmel, itt beállítjuk a nekünk megfelelő oszlopok és sorok számát,majd rákattintunk az OK gombra, ezután megjelenik a táblázatunk.

11 Ki kell jelölnünk az oszlopot, amelyet meg szeretnénk számozni, úgy, hogy a legfelső sor tetején megjelenjen egy fekete nyilacska, aminek segítségével egy kattintásra kijelölhetjük a kívánt oszlopot.

12 Ezután az eszköztárban kattintsunk a „számozás” alkalmazásra, és így a celláink meg lesznek számozva.

13 ☻ Jelöljük ki a táblázatunkat, ☻ Majd Formátum / Szegély és mintázat menüpont segítségével beállíthatjuk a táblázat vonalvastagságát és színét.

14 1.Ezután kiválasztjuk, hogy a táblázat mely részeinek vastagságát szeretnénk megváltoztatni 2.Majd a „Vonalvastagság”-nál kiválasztjuk a választott vonalvastagságunkat 3.Végül pedig beállíthatjuk a színét

15

16

17

18 Beállíthatjuk többek között a betűtípust, a betűstílust, a betűméretet és a betűszínt is, amit egyébként be tudunk állítani az eszköztárban is.

19

20

21

22

23 http :// hu. wikipedia. org / wiki / Microsoft _ Word http :// office. microsoft. com / hu - hu / word - help / CH 010173208. aspx


Letölteni ppt "Bonyolult,hosszadalmas számolási eljárások elkerülésére Matematikai műveletek végzésére képletekkel Grafikus összefüggések (diagram) megjelenítésére."

Hasonló előadás


Google Hirdetések