Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Quality Cardio szíve egészségéért

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Quality Cardio szíve egészségéért"— Előadás másolata:

1 Quality Cardio szíve egészségéért
A Quality Cardió a Pannonikum termékcsalád tagja, a rágótabletta megalkotása a táplálkozás tudomány legújabb  eredményeit hasznosítja.  Bizonyítottan megállapították, hogy a vörös szőlőnek a héjában és magjában, valamint az ebből készült vörösborban olyan anyagok találhatók, amelyek naponta fogyasztva hosszútávon védenek a fellépő szívinfarktussal, trombózissal és érelmeszesedéssel szemben, valamint segítenek a koleszterin megfelelő szinten tartásában.

2 A Quality Cardió felhasználása, hatása
A vörös szőlő héjában és magjában, valamint a kék-, vörös-, és piros bogyós gyümölcsök héj alatti részében található, (ún. másodlagos anyagok, amelyek a flavonoidok csoportjába tartoznak) polifenol vegyületek védik az ereket, csökkentik a vérnyomást, növelik az érfalak rugalmasságát. Ezekből válogattuk össze, és ezekből készül a Quality Cardio termék, mely csak a Yess Plus hálózatában kapható. -  Csökkentik a trombózis kialakulásának lehetőségét - Növelik az érfalak rugalmasságát.          - Erős gyökfogó hatással rendelkeznek, erősítik a szervezet  immunrendszerét, megkötik a károsító szabadgyököket. - Időskorban, nagyfokú stressz, vagy munkatempó hatására látásunk romolhat.  A flavonoidok olyan vegyületek, amelyek a karotinokkal együtt elősegítik a tisztább látást (főleg retina-elváltozásokban).       Pár hét után már megmutatkozik a látásjavulás.

3 A Quality Caardio a szervezetet lugosítja, méregteleníti szervezetünket
Ezt a hatást a Spirulina alga tudja megsokszorozni, mert a karotin tartalma TÍZSZER NAGYOBB, mint a sárgarépáé. - Emellett az összes B-vitamint tartalmazza, szerves kötésben, kiemelve a B12 vitamint. - Tudományosan megalapozott tanulmány igazolja, hogy vírus és baktériumölő hatása is van (herpesz, AIDS, hepatitis). - Javítja a köröm, haj, valamint a vérplazma állapotát. - Sejtvédő hatása révén a vírusok nem tudnak bejutni azokba. - Nyolc féle  esszenciális zsírsavat tartalmaz, 18 féle aminosavat, vasat, kalciumot, cinket, mangánt és jelentős mennyiségű szelént. Az érszűkületben szenvedőknek, akik átestek, illetve a rizikófaktorba tartozóknak, mind a trombózis, mind a magas vérnyomás, a szívinfarktus, vagy az azt megelőző állapotban, esetleg már lezajlott folyamatoknál ezt a Yess Plus terméket kifejezetten ajánljuk.  Megelőzés céljából napi 3 db rágótablettát javasolt összerágni, vagy sok folyadékkal lenyelni.  Ha tehetjük, egészítsük ki a PANNONICUM zöldség- vagy gyümölcs porral. Gyerekek is fogyaszthatják, hiszen rajtuk is egyre gyakrabban megjelennek a felnőttkori megbetegedések (szív, érrendszer, vérnyomás) A Quality Cardio rágótabletta semlegesíti a méreganyagokat, nehézfémeket, lúgosít, tehát létrehozza az ideális sav-bázis egyensúlyt.      Még a testszagot is képes semlegesíteni!

4 Az egészségvédelem csúcspontja: az algák
Az alga ereje: energiaforrás a munkához, sporthoz és a mindennapi élethez Aki a munkájában, a sportban vagy a mindennapi életben a legmagasabb teljesítményt várja el magától, az nem hanyagolhatja el a saját testét. A fizikai vagy szellemi megterhelés többszörösére növeli az érintett sejtek energia szükségletét. Ha nincs tartalék, hiányállapot alakul ki. Csak úgy jutunk mi is maximális energiához, ha elegendő és megfelelő táplálékhoz, értékes vitálanyagokhoz juttatjuk testünket. Az algákban fellelhető anyagok táplálják idegeinket és izmainkat egyaránt. Ugyan így szellemi képességünk is függ az elegendő vitálanyag tartalékainktól. Kevesebb, mint két óra szellemi munka letelte után már csökken koncentráló- és gondolkodásképességünk. Egy folyamatos "idegtáplálás" a legmegfelelőbb segítség ilyenkor. Főként a mikro-algák hatékonyságára vonatkozó kutatások csak rövid ideje folynak. Tápértékük mellett, leginkább gyógyászati alkalmazhatóságuk áll a figyelem középpontjában. Az előzetes és a klinikai tanulmányok számos pozitív hatásra utalnak: koleszterinszint-csökkentés, ellenállóképesség-erősítés, probiotikus baktériumok szaporodása a belekben, sejtmegóvás, és még sok más pozitív hatás. Mivel tartalmuk építő eleme az izom- és idegsejteknek is, a bennük lévő vitálanyagok elősegítik a mentális kiegyensúlyozottságot, védelmet nyújtanak a fizikai megerőltetéseknél, fenntartják a szervezet öngyógyító erejét, valamint a szellemi erő- és sejtregeneráló képességét. A természetes és mérgezőanyagoktól mentes táplálék egészségünk alapköve, a mikro-algák az egészséges táplálkozás csúcspontjai.

5 Természetes szépségmegőrzés és ápolás: Szépség algák által
Külsőnk tükrözi testünk anyagcseréjét. Amikor jól érezzük magunkat pozitív a kisugárzásunk, bőrünk sima, hajunk csillog, motiváltnak, magabiztosnak és meggyőzőnek érezzük magunkat. Amikor viszont szervezetünk hiányt szenved, ez befolyásolja egész lényünket: fáradékonyak, kedvetlenek leszünk.  A sejtek alultáplálása a legveszélyesebb. Ennek következménye az ellenállóképességünk romlása, vitalitásunk elvesztése és a felgyorsult öregedés. Mindez megelőzhető az algákból könnyedén kinyerhető vitálanyagok segítségével. Anyagcserénk pillérei - a zsír- és aminosavak, a vitaminok, az enzimek és ásványi anyagok - nem csak vitalitást és egészséget biztosítanak. Sejtjeink táplálékának minősége fontos szerepet játszik ezek öregedési folyamatában. Az elegendő vitálanyagforrás megóvja sejtjeinket, ezáltal szépségünket, életkedvünket, és korai öregedésünk természetes megelőzéséről gondoskodik. Chlorella vulgaris - A tisztító hatású csoda A Clorella vulgaris egysejtű édesvízi növény. A Spirulinával ellentétben, a Clorella sejtfala háromrétegű, így magas rostanyag tartalmának köszönhetően serkenti emésztésünket. Klorofil tartalma felülmúlja a Spirulináét is. De, egy másik tulajdonsága teszi e mikro-algát a modern táplálkozás számára oly fontossá: feltehetőleg egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően e parányi algát ma a világ mindenütt a szervezet méregtelenítésére használják. Minél jobban méregtelenítettük testünket, májunk és vesénk annál jobban képes ellátni tisztító feladatát. Így válik a Chlorella egészségünk és ellenállóképességünk fontos fenntartójává.

6 Terméktapasztalatok Nyár óta fáj a szívem szinte állandóan. Szívnagyobbodásom, COPD-m, asztmám és magas vérnyomásom van. Két hete szedem a Cardiót, de már a negyedik-ötödik naptól teljesen megszűnt minden fájdalmam. Ritkábban megy fel a vérnyomásom és nem fáj a fejem sem napok óta. Jobb a közérzetem is. A 17 éves lányomnak hetekig görcsölt a gyomra. Ha evett, azért, ha nem evett, akkor meg azért. A két étkezés között szinte állandóan hányingere volt, időnként elájult. Az orvos szerint valószínüleg reflux betegsége van. Vizsgálatokra küldte, de csak későbbi időpontokat kapott. Elkezdtem vele szedetni a Pannonicum gyümölcsport és a Hummel Mikrorostos Gélt. Két-három nap alatt a tünetei szinte teljesen megszűntek. Jelenleg  jól van, jobb az étvágya, nem fáj a gyomra, megszűnt a hányingere. Szerintem a jövő heti ultrahang vizsgálat nem fog mutatni semmilyen elváltozást. És talán a gyomortükrözést is megússza. Molnárné Á. Éva "Olvasáshoz +2-es szemüveget kellett használnom. A második doboz Pannonicum Quality Cardió elfogysztása után meg kellett keresnem a +1-es szemüvegemet, mert határozottan élesebb lett a látásom. Bíróné Horváth Éva„ A QUALITY CARDIÓ  számomra nagy meglepetést hozott. Ajándékként kaptam regisztráláskor, elkezdtem szedni, jó ízű nem is gondoltam arra mire jó, amit rágok. Egy jó hét után azt vettem észre, hogy többet birok járni nem fájnak a láb ujjaim, de nem tulajdonítottam semmi jelentőséget Rágtam tovább a Qualityt. Ma reggel 9 órától délután 4 óráig csak mentem, álltam, mentem, nem ültem le egy pillanatra sem és most vettem észre, hogy az idő elmúlt és az én lábujjaim nem zsibbadtak el, nem fáj nem panaszkodom és ez férjemnek is feltűnt. Szuper. Ajánlom mindenkinek. Csermák Lajosné

7 Terméktapasztalatok folytatása…
Nevelőapámnál (akkor 46 éves volt) 10 évvel ezelőtt diagnosztizáltak leukémiát. Szerencsére gyógyszeres kezeléssel és havi kétszeri transzfúzióval szinten lehetetett tartani állapotát, de az orvosok így is csak 5 évet jósoltak neki. 5 évvel ez előtt a megújult gyógyszeres kezelése mellett alternatív gyógymódokhoz fordultunk és ezek következményeként nevelőapám állapota, kedve, erőnléte sokat javult, bár vért még így is gyakran kellett kapnia (szinte 2 hetente), mert a gyógyszer nemcsak a fehérvérsejtek számát csökkentette drasztikusan, hanem mellékhatásként a vörösvérsejtek számát is! Pár hónapja ismerkedtünk meg az üzletrendszerrel és termékeivel. A Quality Cardio a termékleírások alapján ígéretesnek mutatkozott, így nevelőapám elkezdte szedni (az arany és ezüst kolloid mellett). Egy havi adag után elment a szokásos ellenőrző vérvizsgálatra, melynek eredménye meglepő és örömteli volt: a fehérvérsejtek száma teljesen normális volt, a vörös vérsejtek száma pedig nőt!! Utóbbira még sohasem volt példa, maximum az előző vizsgálathoz képest nem volt olyan nagy a vörösvérsejtek fogyása, de sohasem növekedett ez a szám. Újabb két hét elteltével még mindig nem kellett vért kapnia apámnak a vizsgálatok szerint, viszont a gyógyszer-adagján csökkentettek…! Nagyon örülünk és köszönjük Quality Cardió!   (Kakucs József – Gyõr)

8 Mivel az összetevők természetes kötésben vannak, nem fordulhat elő túladagolás, valamint nem okoz a májban elváltozásokat.  Kisgyerekektől az idősekig mindenki fogyaszthatja. A leírt tapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést. További már-már hihetetlen tapasztalatokról olvashat a következő oldalon: Használja ki a VIP Törzsvásárlóinkat megillető kedvezményes vásárlási lehetőségeket (kedvezményes vásárlás, ajándékok, sorsolások), ismerkedjen a rendszerrel, és ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. A termék ajánlásával és fogyasztásával a termék minimális összegbe kerülhet és a későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

9 Figyelem! A képen látható Quality Cardio rágótabletta bolti forgalomban nem kapható. Kizárólagos forgalmazó: YESS Europe Kft. Hogyan vásárolhat olcsóbban? A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető). Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve. Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti. A kedvezmény eléréséhez is kaphat kedvezményt, ha a Törzsvásárlói VIP aktiváló csomagot választja. Mit nyújt ez a csomag? Máris alacsonyabb árakat és egy 500 Ft-os kupont, mely az árból levonható. A kuponja számát én őrzöm, jeleznie kell felém, hogy igényt tart rá. Az érvényesítéshez a megrendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. VIP-tagsági - regisztráció

10 Keressen meg kérdéseivel!
Harasztiné Meskula Márta 06/20/ Skype: meskula.marta A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. Az idézett terméktapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.


Letölteni ppt "Quality Cardio szíve egészségéért"

Hasonló előadás


Google Hirdetések