Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy ritka látvány! El Capitan "Fire" vízesés Yosemite Nemzeti Park, Kalifornia, USA Ez a hely 1890 -ben lett nemzeti park. Ezt a világszerte híres, egyenetlen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy ritka látvány! El Capitan "Fire" vízesés Yosemite Nemzeti Park, Kalifornia, USA Ez a hely 1890 -ben lett nemzeti park. Ezt a világszerte híres, egyenetlen."— Előadás másolata:

1

2 Egy ritka látvány! El Capitan "Fire" vízesés

3 Yosemite Nemzeti Park, Kalifornia, USA Ez a hely 1890 -ben lett nemzeti park. Ezt a világszerte híres, egyenetlen terepének, vízeséseinek és évszázados fenyőerdőinek köszönheti. Ez magában foglal 1200 négyzetkilométert és egy gyönyörű vízesést, az El Capitan -t. A vízesés fantasztikus látványát a napfény visszatükröződése hozta létre, amint az aláhulló vízbe ütközik egy speciális szögnél. Ez a ritka jelenség csak február vége felé egy két hetes időszakban látható. Hogy fényképezhessék ezt a ritka eseményt, a fotósoknak gyakran éveket kell várni türelmesen, hogy elkaphassák a látványt. Ennek az az oka, hogy megjelenése néhány természeti jelenség szerencsés egybeesésétől függ: A vízesés képződése - a vízjárást a hegytetőn a hó és a jég olvadása alakítja. Ez megolvadhat már decemberben vagy januárban is, és lehet, hogy februárban már nem tudja táplálni a vízesést. A napsugarak speciális szöge, ami éri a lehulló vizet. A Nap pozíciója követelmény, pontosan egy adott helyen kell megjelennie, ami csak februárban történik meg, egy rövid órában a szürkület előtt. Ez egybeesik azzal a ténnyel, hogy arrafelé az időjárás abban az időben gyakran változó, kiszámíthatatlan. Ezért nehéz megszerezni ezeket a képeket.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 FIN Vége


Letölteni ppt "Egy ritka látvány! El Capitan "Fire" vízesés Yosemite Nemzeti Park, Kalifornia, USA Ez a hely 1890 -ben lett nemzeti park. Ezt a világszerte híres, egyenetlen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések