Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A szeretetről.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A szeretetről."— Előadás másolata:

1 A szeretetről

2 „Egy csecsemő csak mosolyog: nem mérlegeli, ki méltó a mosolyára és ki nem. Mi is újra tanulhatnánk mosolyogni még mielőtt bármit megítélnénk.”

3 „Minden alkalommal, amikor önzetlenül adunk számunkra is tágasabbá válik a világ.”

4 „Tanuld meg, hogyan kell névtelenül ajándékozni
„Tanuld meg, hogyan kell névtelenül ajándékozni. Az igazi szabadság az, ha úgy adunk, hogy nem várunk érte elismerést, sem köszönetet.”

5 „ Az anya szeretetteljesen tekint a gyermekére és a tökéletessel találkozik. nekünk is ugyanígy kellene tekintetnünk minden létezőre.”

6 „Mindegy milyen csodálatos ajándékkal lepsz meg valakit; semmi nem helyettesítheti az őszinteséget, hűséget, elismerést, az időt, nevetést, törődést.”

7 „Elismerés, csodálat, nagylelkűség, megbocsátás: ezek a szeretet alapjai, és a humor a védőernyő fölötte.”

8 „Tudd, hogy ki vagy s honnan jöttél
„Tudd, hogy ki vagy s honnan jöttél. Amit csak tudsz, gyűjts össze minden jó emléket a családodról, elődeidről. Ismerd meg bátorságuk történetét, hogy miképp élték túl a nehézségeket. Légy büszke az örökségedre. Beszélj róla szeretettelien.”

9 „Az emberi szeretet a bennünk lévő Isteni szeretet legmagasabb rendű kifejeződése. De az emberi szeretethez el kell fogadnunk, hogy akit szeretünk nem isteni lény.”

10 „Az elismerés gyönyörűen kifejezi a szeretetet.”

11 „Krisztus születésének története egyebek között azt is megérteti, milyen fontos, hogy mindig találj helyet az otthonodban és az asztalodnál másoknak, még az idegeneknek is. Ám ne feledd: ezt a helyet először a szívedben kell megtalálnod.”

12 „Ha kételkednél az élet erejében és a megújulás hatalmában, csupán figyelj az óriási kőtömb észrevehetetlenül piciny résén áttörő fűszál csodájára.”

13 „Aki nem szeret, nem ismerte meg az Istent; mert az Isten szeretet.”
Készítette: Máténé Rita


Letölteni ppt "A szeretetről."

Hasonló előadás


Google Hirdetések