Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vénusz Életbiztosítási Program. A termék hiánypótló, hiszen:  Változik a nők társadalmi helyzete  Munka mellett gyermeket is nevelnek  Nő a gyermeküket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vénusz Életbiztosítási Program. A termék hiánypótló, hiszen:  Változik a nők társadalmi helyzete  Munka mellett gyermeket is nevelnek  Nő a gyermeküket."— Előadás másolata:

1 Vénusz Életbiztosítási Program

2 A termék hiánypótló, hiszen:  Változik a nők társadalmi helyzete  Munka mellett gyermeket is nevelnek  Nő a gyermeküket egyedül nevelő nők száma  Még mindig alacsonyabb a keresetük, mint a hasonló beosztású férfiaknak, kevesebb járulékot fizetnek és várhatóan alacsonyabb lesz a nyugdíjuk  A nőket a férfiakétól eltérő kockázatok jellemzik Vénusz A biztosítási szerződés abban az esetben lehet megfelelő az Ön számára, ha azt valóban hosszabb távra – a szerződés Önnek hátrányos szabályaira tekintettel is – a feltételek, szabályzatok teljes ismeretében köti meg. Ez a prezentáció tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a részletes feltételeket. Szerződése megkötése előtt mindenképpen tanulmányozza át alap- és kiegészítő biztosításaink szabályzatait és függelékeit!

3 A nők születéskor várható élettartama a férfiakénál átlagosan 8 évvel hosszabb (a KSH 2005-ös adatai szerint nők esetében 77 év, míg férfiaknál 69 év). Várható élettartam Magyarországon

4  Fiatal, huszonéves nők esetében – elsősorban a szülések miatt – az elvégzett műtéteknek majdnem egyharmadát női okú műtétek adják  A 35, illetve 45 évesek esetében az összes elvégzett műtét majdnem az egynegyedét adják Nőkön elvégzett műtétek

5  Alaptermék: Tartamos kockázati életbiztosítás (TR-01)  Két új kiegészítő biztosítás is választható: Női betegségekre szóló kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (NKN-01) Női betegségekre szóló műtéti térítést nyújtó kiegészítő biztosítás (NMT-01) Újdonság, hogy az egészséges nők állapotával összefüggő biztosítási eseményekre is térítést nyújtanak!  A TR-01-hez eddig felvehető összes kiegészítő választható kockázat-elbírálástól függően  Befektetéstechnikai kiegészítő is választható Mi is az a Vénusz?

6  A műtéti lista alapján térít  Egyedi elbírálás alapján EU-s kórházakban elvégzett műtétre is  Három műtéti kategória: Kis műtétek: 1 Közepes műtétek: 2 Nagy műtétek: 3  Szüléssel, vagy a változó korral járó műtétek közül többre térítünk Női betegségekre szóló műtéti térítés

7 Női betegségekre szóló kórházi napi térítés  Az ápolási lista alapján térít  3 napot meghaladó kórházi ápolás minden napjára kifizeti a napi térítési összeget  Egyedi elbírálás alapján EU-s kórházi ápolásra is térít!  Feltétel, hogy az ápolás oka bizonyítottan nőgyógyászati, illetve szülészeti legyen  Térítési összeg: Minimum: 1000 Ft Maximum: 10 000 Ft

8 Érvek a Vénusz mellett  TR-01 alapbiztosítás: Haláleseti kifizetés - anyagi segítség a családtagoknak  Miért fontosak az új kiegészítők a nők számára? Nők állapotaihoz, betegségeihez kapcsolódó eseményekre térítenek  Miért ajánljuk szülés előtt álló nők számára? Szülésre és meddőséghez kapcsolódó beavatkozásokra is térít  Miért ajánlható már szülés után lévő, érettebb nők számára? A változó korhoz kapcsolódó egészségügyi beavatkozások esetén is térít  Miért ajánlható a díjnövelési opció?* Tartam végén egy magasabb lejárati összeg kifizetésére nyújt lehetőséget, hiszen az biztosítások díjai alapvetően a kockázatokat fedezik az opció igénybevétele nélkül A mentesülések és kizárások tekintetében az Általános Személybiztosítási Szabályzat és a Különös feltételek az irányadóak * A befektetési kockázatot a szerződő viseli, a biztosító hozam- vagy tőkegaranciát nem vállal. Az eszközalapok egységeinek megvásárlása – különösen rövid távon – magában hordozza az egységek árfolyamának, így az ekképpen nyilvántartott megtakarítások értékének csökkenési kockázatát is. Az eszközalap múltbeli teljesítménye nem jelent garanciát a jövőbeni hozamokat illetően.


Letölteni ppt "Vénusz Életbiztosítási Program. A termék hiánypótló, hiszen:  Változik a nők társadalmi helyzete  Munka mellett gyermeket is nevelnek  Nő a gyermeküket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések