Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Microsoft Office WORD 2007 Formázás Egy előadás könnyen vitára ösztönözheti a hallgatóságot. A PowerPoint bemutatók használatával azonban megfelelő mederbe.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Microsoft Office WORD 2007 Formázás Egy előadás könnyen vitára ösztönözheti a hallgatóságot. A PowerPoint bemutatók használatával azonban megfelelő mederbe."— Előadás másolata:

1 Microsoft Office WORD 2007 Formázás Egy előadás könnyen vitára ösztönözheti a hallgatóságot. A PowerPoint bemutatók használatával azonban megfelelő mederbe terelheti a hozzászólásokat. Vetítés közben nyomja le a jobb oldali egérgombot Válassza a Jegyzőkönyvvezetőt Válassza a Műveletek lapot Gépelje be a hozzászólásokat az elhangzás sorrendjében Az OK gombbal a panel kikapcsolható A vetítés végén önműködően létrejön egy Műveletek című kocka, ami a beírt hozzászólásokat tartalmazza.

2 Formázási egységek karakter bekezdés szakasz

3

4 Karakterformázás Betűtípusok Betű stílusok Betűméret Betűszín Aláhúzás típusa Aláhúzás színe Különlegességek Betűköz Effektusok a szövegben

5

6 Bekezdés Bekezdés: két paragrafus (bekezdés) jel közötti szövegrész bekezdés részei: 1. első sor 2. függő sorok

7 Igazítások Behúzás (balra, jobbra, típusa, mértéke) (Nézet>Vonalzó) Térköz (előtte, utána, sorköz, értéke) Felsorolás és számozás Szegély és mintázat (kivéve Oldalszegély) Rendezés (szöveg/numerikus adat) Bekezdés

8

9 Szakasz oldalbeállítások eltérő lapméret, tájolás (írásirány), margó, függőleges igazítás, élőfej/élőláb beálltása változó hasábszám (automatikus) oldalszegély szakaszonkénti lábjegyzet/végjegyzet szakaszonként különböző élőfej/élőláb (pl.: fejezetenként más)


Letölteni ppt "Microsoft Office WORD 2007 Formázás Egy előadás könnyen vitára ösztönözheti a hallgatóságot. A PowerPoint bemutatók használatával azonban megfelelő mederbe."

Hasonló előadás


Google Hirdetések