Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 A kongresszusi részvételt a Janssen Cilag Kft támogatja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " A kongresszusi részvételt a Janssen Cilag Kft támogatja."— Előadás másolata:

1

2  A kongresszusi részvételt a Janssen Cilag Kft támogatja.

3  Minden embernek van nehéz élethelyzetekben öngyilkossági gondolata.  Az egészséges személyiségnél a gondolat és a tett közé egy „láthatatlan sorompó” ékelődik.

4  A krízisben lévő ember tartósan vagy átmenetileg veszít szeretetre való készségéből.  Nem képes adni, haragszik a világra, rossz hangulatot áraszt maga körül, vagyis a depresszió örvényébe kerül.  Ördögi kör jön létre.

5  Nem kívánt terhesség.  A magzat elleni rejtett agresszió.  A neheztelés rejtett vagy nyílt formában megmarad.  A magzatba bevésődik egy emléknyom.  A destruktív késztetések élete részévé válnak.

6  A szocializáció „kimaradt” lépcsőfokai behozhatatlanok.  A születés után van egy igen rövid időszak, amikor visszafordíthatatlanul bevésődő tapasztalatok keletkeznek.  Destruktív „emléknyomok”.

7  Valami történik, ami aktiválja a cselekvést.  Mindig előbukkan a kapcsolati konfliktus.  Mintegy ráadásként adódik az éppen aktuális nehézség.

8  Az önmagukról tárolt információk hiányosak.  Családi kontroll probléma: egyszerre van jelen a kötődés és a kötődés hiánya.  A terápiás szerződés törékenysége.  Leggyakoribb okok.

9  A rövid távú „nyereség” érdeke elmossa a hosszú távú „veszteség” veszélyét.  Az egészségre káros szerek használata gyakori, majd napi szokássá válik.  Öngyilkossági tendencia.

10  Személyiségzavar  Pszichiátriai kórképekkel kombinálódik.

11  A szeretet tudatos megélése és gyakorlása.  Közös szabályrendszer.  Az öngyilkossági cselekmény szigorú tiltása.


Letölteni ppt " A kongresszusi részvételt a Janssen Cilag Kft támogatja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések