Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek."— Előadás másolata:

1

2 Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

3 Nu Skin White System A Nu Skin White termékcsalád hatékonyan lecsökkenti a bőrelszíneződések, sötét foltok, napfény hatására megjelenő szeplők megjelenését, megakadályozza a melanin túltermelést és lelassítja a természetes öregedési folyamatokat.

4 Epidermis (a bőr felső rétege)
A bőr szerkezete Epidermis (a bőr felső rétege) Corneocyták Keratinocyták Bazális sejtek A melanin az alapsejteken belül képződik

5 A melanin termelés egy két részből álló folyamat:
1) Sejten belüli aktivitás A melanocytákon belül, az epidermisben lévő sejtek felelősek a melanin termelésért- az ultraibolya sugárzás aktiválja a tyrosinase enzimet. Az enzim pedig stimulálja a tyrosine melaninná történő átalakulását- a fő faktor, ami meghatározza a bőr színét. Melanocyta Bazális sejt Tyrosinase Tyrosine Melanin

6 A melanin termelés egy két részből álló folyamat:
2) Sejtközi aktivitás A Melanin átkerül a melanocytákból a keratinocytákba, vagy bőrsejtekbe. Ahogy a keratinocyták egyre feljebb kerülnek, a melanin megjelenik a bőr felületén, elszíneződések, sötét foltok és szeplők formájában. Elszíneződés Keratinocyták Melanin az alapsejtekben Az Epidermis struktúrája (a bőr felső rétege)

7 Összetevők, melyek meggátolják a sejten belüli folyamatot.
A Nu Skin White meggátolja a Tyrosinase-t az alábbi három Botanikai kivonattal: Faeper kivonat Medvemálna kivonat Édesgyökér kivonat Ha a melanin termelést meggátoljuk, az eredmény, világosabb bőr.

8 Thea Sinensis vagy Japán Zöld Tea kivonat
Összetevők, melyek meggátolják a sejtközi folyamatot Thea Sinensis vagy Japán Zöld Tea kivonat Meggátolja a melanin átvitelét a melanocytákból a keratinocytákba. A kivonat a levelekből származik.

9 A termékek Nu Skin White Skin Lotion Nu Skin White Essence
Nu Skin White Milk Lotion Nu Skin White Cream Nu Skin White UV Base Nu Skin White Masque

10 Nu Skin White Skin Lotion
Segítségével fenntartható a bőr fénylő, ragyogó megjelenése. Elhalványítja az elszíneződéseket, egyenletes bőrtónust ad.

11 Nu Skin White Skin Lotion
Az antioxidáns védelem megvéd a napsugárzás és a környezet okozta sötét foltoktól, és szeplőktől. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

12 Nu Skin White Skin Lotion – Kulcs előnyök
Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz Előkészíti a bőrt a kezeléshez

13 Nu Skin White Skin Lotion - Használat
Naponta kétszer, tisztítás után, egy vatta segítségével vigyük fel az arcra és a nyakra. Ezt kövesse a White Essence majd a White Milk Lotion vagy a White Cream.

14 Nu Skin White Essence Hatékonyan csökkenti az elszíneződéseket és javítja a bőrtónust. Segít visszaállítani a fiatalos arcszínt.

15 Nu Skin White Essence – Kulcs előnyök
Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

16 Nu Skin White Essence – Kulcs előnyök
Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

17 Nu Skin White Essence - Használat
Naponta kétszer vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion után, különös tekintettel az egyenetlen tónusú vagy színű területekre. Ezt kövesse a White Milk Lotion vagy a White Cream.

18 Nu Skin White Milk Lotion
Visszaállítja a bőr vibráló, egészséges ragyogását. Ahogy az elszíneződések elhalványodnak, úgy javul a bőr tónusa és színe.

19 Nu Skin White Milk Lotion
A napsugárzás okozta sötét foltok és szeplők eltűnnek, a bőr egészségessé és vonzóvá válik.

20 Nu Skin White Milk Lotion – Kulcs előnyök
Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

21 Nu Skin White Milk Lotion – Kulcs előnyök
Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

22 Nu Skin White Milk Lotion - Használat
Reggel vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion és a White Essence után.

23 Nu Skin White Cream – Kulcs előnyök
Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését. Sodium PCA-t és Hyaluron savat tartalmaz.

24 Nu Skin White Cream – Kulcs előnyök
A hidrolizált szója protein segít irányítani és fenntartani a megfelelő faggyú szintet a bőrben. Az ethoxydiglycol a kivonatok rendkívül gyors bőrbe juttatását eredményezi.

25 Nu Skin White Cream - Usage
Este vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion és a White Essence után.

26 Nu Skin White UV Base Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

27 Nu Skin White UV Base – Kulcs előnyök
UV védelem a nap káros sugárzásától. Biztosítja a smink egyenletes, sima felvitelét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz.

28 Nu Skin White UV Base - Használat
A Nu Skin White termékek használata után, még a smink előtt, simítsuk el a White UV Base-t az arcon és a nyakon.

29 Nu Skin White Masque Segít egyensúlyban a bőr tónusát és tovább finomítja a világosságát. Hatékony összetevői hidratálják és fényesebbé teszik a bőrt, miközben segítik ellenőrizni a faggyú szintet.

30 Nu Skin White Masque – Kulcs előnyök
Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

31 Nu Skin White Masque – Kulcs előnyök
Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

32 Nu Skin White Masque - Használat
Tisztítás után, vigyen fel egy vékony réteget a teljes arc és nyakfelületre, elkerülve a hajvonalat, szemöldököket, szem és száj környéket. 15-20 percig hagyja fenn, majd húzza le.

33 Nu Skin White Masque - Usage
Ezt kövesse a White Skin Lotion, a White Essence majd a White Milk Lotion. Használja kétszer vagy háromszor egy héten.

34 Nu Skin White-Használati utasítás
REGGEL NuSkin Cleanser 100% szappan mentes; minden NuSkin tisztító eltávolítja a szennyeződéseket és kíméletes a bőrhöz. White Skin Lotion Segít ragyogóvá és tisztává tenni a bőrt, elhalványítva az elszíneződéseket. White Essence a legkoncentráltabb termék a NuSkin White vonalban; tökéletes a különös figyelmet igénylő elszíneződött területeknél. White Milk Lotion Egy könnyű krém az elszíneződések kezelésére. NuSkin White Cream (opcionális) Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. White UV Base Az UV védelem előnyeivel kombinálva, ez a termék sima, egyenletes felületet biztosít.

35 Nu Skin White -Használati utasítás
ESTE NuSkin Cleanser White Masque 100% szappan mentes; minden NuSkin tisztító eltávolítja a szennyeződéseket és kíméletes a bőrhöz. Segít ellenőrizni a faggyú szintet és fényessé teszi a bőrt. White Skin Lotion Segít ragyogóvá és tisztává tenni a bőrt, elhalványítva az elszíneződéseket. White Essence A legkoncentráltabb termék a NuSkin White vonalban; tökéletes a különös figyelmet igénylő elszíneződött területeknél. White Milk Lotion Egy könnyű krém az elszíneződések kezelésére. NuSkin White Cream Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét.

36 Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

37


Letölteni ppt "Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések