Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nu Skin White System  Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nu Skin White System  Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek."— Előadás másolata:

1

2 Nu Skin White System  Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

3 Nu Skin White System  A Nu Skin White termékcsalád hatékonyan lecsökkenti a bőrelszíneződések, sötét foltok, napfény hatására megjelenő szeplők megjelenését, megakadályozza a melanin túltermelést és lelassítja a természetes öregedési folyamatokat.

4 A bőr szerkezete A melanin az alapsejteken belül képződik Epidermis (a bőr felső rétege)

5 1) Sejten belüli aktivitás A melanocytákon belül, az epidermisben lévő sejtek felelősek a melanin termelésért- az ultraibolya sugárzás aktiválja a tyrosinase enzimet. Az enzim pedig stimulálja a tyrosine melaninná történő átalakulását- a fő faktor, ami meghatározza a bőr színét. A melanin termelés egy két részből álló folyamat: Melanocyta Bazális sejt Tyrosinase Tyrosine Melanin

6 A melanin termelés egy két részből álló folyamat: 2) Sejtközi aktivitás A Melanin átkerül a melanocytákból a keratinocytákba, vagy bőrsejtekbe. Ahogy a keratinocyták egyre feljebb kerülnek, a melanin megjelenik a bőr felületén, elszíneződések, sötét foltok és szeplők formájában. Az Epidermis struktúrája (a bőr felső rétege)

7 A Nu Skin White meggátolja a Tyrosinase-t az alábbi három Botanikai kivonattal: Ha a melanin termelést meggátoljuk, az eredmény, világosabb bőr. Faeper kivonatMedvemálna kivonatÉdesgyökér kivonat Összetevők, melyek meggátolják a sejten belüli folyamatot.

8 Thea Sinensis vagy Japán Zöld Tea kivonat A kivonat a levelekből származik. Meggátolja a melanin átvitelét a melanocytákból a keratinocytákba. Összetevők, melyek meggátolják a sejtközi folyamatot

9 A termékek  Nu Skin White Skin Lotion  Nu Skin White Essence  Nu Skin White Milk Lotion  Nu Skin White Cream  Nu Skin White UV Base  Nu Skin White Masque

10 Nu Skin White Skin Lotion  Segítségével fenntartható a bőr fénylő, ragyogó megjelenése.  Elhalványítja az elszíneződéseket, egyenletes bőrtónust ad.

11 Nu Skin White Skin Lotion  Az antioxidáns védelem megvéd a napsugárzás és a környezet okozta sötét foltoktól, és szeplőktől.  Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

12 Nu Skin White Skin Lotion – Kulcs előnyök  Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét.  A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz  Előkészíti a bőrt a kezeléshez

13 Nu Skin White Skin Lotion - Használat  Naponta kétszer, tisztítás után, egy vatta segítségével vigyük fel az arcra és a nyakra. Ezt kövesse a White Essence majd a White Milk Lotion vagy a White Cream.

14 Nu Skin White Essence  Hatékonyan csökkenti az elszíneződéseket és javítja a bőrtónust.  Segít visszaállítani a fiatalos arcszínt.

15 Nu Skin White Essence – Kulcs előnyök  Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.  Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

16 Nu Skin White Essence – Kulcs előnyök  Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét.  A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

17 Nu Skin White Essence - Használat  Naponta kétszer vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion után, különös tekintettel az egyenetlen tónusú vagy színű területekre. Ezt kövesse a White Milk Lotion vagy a White Cream.

18 Nu Skin White Milk Lotion  Visszaállítja a bőr vibráló, egészséges ragyogását.  Ahogy az elszíneződések elhalványodnak, úgy javul a bőr tónusa és színe.

19 Nu Skin White Milk Lotion  A napsugárzás okozta sötét foltok és szeplők eltűnnek, a bőr egészségessé és vonzóvá válik.

20 Nu Skin White Milk Lotion – Kulcs előnyök  Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését..  Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

21 Nu Skin White Milk Lotion – Kulcs előnyök  Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét.  A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

22 Nu Skin White Milk Lotion - Használat  Reggel vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion és a White Essence után.

23 Nu Skin White Cream – Kulcs előnyök  Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.  Sodium PCA-t és Hyaluron savat tartalmaz.

24 Nu Skin White Cream – Kulcs előnyök  A hidrolizált szója protein segít irányítani és fenntartani a megfelelő faggyú szintet a bőrben.  Az ethoxydiglycol a kivonatok rendkívül gyors bőrbe juttatását eredményezi.

25 Nu Skin White Cream - Usage  Este vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion és a White Essence után.

26 Nu Skin White UV Base  Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését..  Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

27 Nu Skin White UV Base – Kulcs előnyök  UV védelem a nap káros sugárzásától.  Biztosítja a smink egyenletes, sima felvitelét.  A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz.

28 Nu Skin White UV Base - Használat  A Nu Skin White termékek használata után, még a smink előtt, simítsuk el a White UV Base-t az arcon és a nyakon.

29 Nu Skin White Masque  Segít egyensúlyban a bőr tónusát és tovább finomítja a világosságát.  Hatékony összetevői hidratálják és fényesebbé teszik a bőrt, miközben segítik ellenőrizni a faggyú szintet.

30 Nu Skin White Masque – Kulcs előnyök  Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését..  Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

31 Nu Skin White Masque – Kulcs előnyök  Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét.  A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

32 Nu Skin White Masque - Használat  Tisztítás után, vigyen fel egy vékony réteget a teljes arc és nyakfelületre, elkerülve a hajvonalat, szemöldököket, szem és száj környéket.  15-20 percig hagyja fenn, majd húzza le.

33 Nu Skin White Masque - Usage  Ezt kövesse a White Skin Lotion, a White Essence majd a White Milk Lotion.  Használja kétszer vagy háromszor egy héten.

34 Nu Skin White-Használati utasítás Az UV védelem előnyeivel kombinálva, ez a termék sima, egyenletes felületet biztosít. Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. Egy könnyű krém az elszíneződések kezelésére. a legkoncentráltabb termék a NuSkin White vonalban; tökéletes a különös figyelmet igénylő elszíneződött területeknél. Segít ragyogóvá és tisztává tenni a bőrt, elhalványítva az elszíneződéseket. 100% szappan mentes; minden NuSkin tisztító eltávolítja a szennyeződéseket és kíméletes a bőrhöz. White UV Base NuSkin White Cream (opcionális) White Milk Lotion White Essence White Skin Lotion NuSkin Cleanser REGGEL

35 Nu Skin White -Használati utasítás Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. Egy könnyű krém az elszíneződések kezelésére. A legkoncentráltabb termék a NuSkin White vonalban; tökéletes a különös figyelmet igénylő elszíneződött területeknél. Segít ragyogóvá és tisztává tenni a bőrt, elhalványítva az elszíneződéseket. 100% szappan mentes; minden NuSkin tisztító eltávolítja a szennyeződéseket és kíméletes a bőrhöz. Segít ellenőrizni a faggyú szintet és fényessé teszi a bőrt. NuSkin White Cream White Milk Lotion White Essence White Skin Lotion NuSkin Cleanser White Masque ESTE

36 Nu Skin White System  Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

37


Letölteni ppt "Nu Skin White System  Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések