Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Javítja a mikrokeringést, visszaviszi Önt a természetbe.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Javítja a mikrokeringést, visszaviszi Önt a természetbe."— Előadás másolata:

1 Javítja a mikrokeringést, visszaviszi Önt a természetbe.
Anion-kibocsátó kézi készülék Javítja a mikrokeringést, visszaviszi Önt a természetbe.

2 Lao-ce: „25. vers” „Az ember alá van vetve a Földnek, a Föld alá van vetve az Égnek, az Ég alá van vetve a Taonak, a Tao pedig önmagát kormányozza.” A természet három ajándéka: Levegő - anion Napfény - Hosszú hullámhosszú infravörös sugárzás (FIR) Föld - A Föld saját mágneses tere Az anion, a FIR és a mágnesterápia, a természet három ajándéka alapján kifejlesztett technológiák fontos szerepet fognak játszani a 21. században.

3 Anion A reaktív oxigénfajtának vagy a levegő vitaminjának is nevezett anion ugyanolyan létfontosságú az ember fennmaradásához, mint a napfény vagy a levegő. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy az anion-tartalom a levegő minőségének fontos meghatározója. A levegőben lévő anionok nem csupán a por mennyiségének csökkentésében és a levegő fertőtlenítésben, illetve tisztításában hatékonyak. Sikeresen aktiválják a levegőben lévő oxigénmolekulákat is, amelyek így tovább hordozzák az anionokat. Az ilyen környezet segíthet a tüdő megfelelő működésében, elősegíti az anyagcserét, növeli a betegségekkel szembeni ellenállást, és megfelelően szabályozza az ember központi idegrendszerét, amitől frissnek és energikusnak érezzük magunkat.

4 Hogyan jön létre anion a természetben?
Az anion valójában a levegő negatív töltéssel rendelkező részecskéje. A szó általában „negatív oxigén ionra” utal, amely egy oxigénmolekulából és egy szabad elektronból alakul ki a levegőben. Az elektromos kisülés jelensége (villámlás), a fotoelektromos hatás, az égés, egy szökőkút, a víz hullámzása és a vízesés ionizálni tudják a természetben lévő levegőt, amivel pozitív ionokat és anionokat hoznak létre. Az anionok levegőben történő keletkezésének három módja a következő:   Dörgés, villámlás, ultraviola (UV) sugárzás és aniont formáló radioaktív anyagok hatására a levegő ionizálódik. A vízesésben gyorsan lezúduló víz, a hullámok vagy egy vihar szétválasztja a levegőben lévő pozitív töltésű hidrogén ionokat a negatív töltésű oxigén ionoktól. Az elektromos kisülés vagy az erdők fáiban végbemenő fotoszintézis által okozott fotoelektromos hatás ionizálja a levegőt és anionokat hoz létre.

5 Anion koncentráció(pcs/㎝3)
Környezet Anion koncentráció(pcs/㎝3) Erdő 20000 Tengerpart és vízesés 10000 Üdülőövezet 5000~10000 Falu 1000~5000 Vadon, külváros 700~1000 Park 400~1000 Zöldterület az utcán 200~4000 Városi iroda 100

6 Légszennyezés a városban
Az Egészségügyi Világszervezet (W.H.O.) legújabb statisztikái szerint a belső terek légszennyezése a modern ember lassan ölő gyilkosává vált. Egy felnőtt embernek naponta kg levegőre van szüksége, így a levegő minősége közvetlen hatással van a szervműködésre. Egy orvosi tanulmány szerint az ipari szennyezés , a véggáz, a légkondicionálók és díszítések által okozott szennyezettség a szédülés és gyengeség legfőbb okai. Ezek a szennyezések az idő múlásával különböző betegségek kialakulásához vezetnek. Évente 110 ezer ember hal meg a belső terek légszennyezettségétől, ami 10,6 milliárd USD veszteséghez vezet. Az egyik felmérés szerint a házi dekorációk 70%-a nem felel meg az egészségügyi előírásoknak, amiből 34% ráadásul erősen szennyezettnek számít. A környezetbarát családi termékek használata mindeközben nem éri el a 0,03%-ot. A levegő megtisztítása és minőségének javítása sürgető szükségletté vált, amire már az emberek is vágynak.

7 Működési elv - 1 Az anion kibocsátó készülék kis tartományban leutánozza a „dörgés és villámlás” természetes jelenségét. Impulzusok vagy áramfejlesztő elektromos eszköz segítségével az alacsony töltést magas negatív töltésű egyenárammá alakítja, ami erős fényudvart generál a rostecset hegyénél, rövid idő alatt nagy mennyiségű elektront szabadítva fel ezzel. Az elektronok önállóan nem maradhatnak jelen a levegőben, így az oxigénmolekulákkal (O2) együtt rövid idő alatt anionokat alkotnak. Anion Generator

8 Működési elv - 2 Levegő bemenet Gomb Automata szivargyújtó vagy elektromos csatlakozó Rácsos kimenet A készülék anionokat bocsát a levegőbe egy professzionális, kefementes, halk centrifugális ventillátorral. Mikor az anionok koncentrációja a levegőben elér egy bizonyos szintet, az emberek úgy fogják érezni, mintha egy erdőben, vagy éppen egy vízesés mellett lennének.

9 Felhasználási lehetőségek
Különösen jól alkalmazható a rossz szellőzésű helyiségek, például hálószobák, mosókonyhák, fürdőszobák, autók, stb. esetében. A készüléknek egy fémfúvókája van. A gép egy 20 m2-es helyiségben fejt ki ideális hatást.

10 A termék hatásai - 1 Aktív oxigént termel: az anionok hatékonyan aktiválják a levegőben lévő oxigénmolekulákat és könnyebben felvehetővé teszik őket a szervezet számára. Javítja a tüdő működését: a tüdő 20%-kal több oxigént képes felvenni, illetve 15%-kal több szén-dioxidot képes leadni, amennyiben a szervezet anionok által szállított oxigénhez jut. Szagok semlegesítése: Fertőtlenít, sterilizál, eltávolítja a furcsa szagokat és semlegesíti a káros gázokat. A negatív elektromos töltésű anion spontán módon leköti a levegőben lévő pozitív elektromos töltésű port, így semlegesítve azt. A bőr védelme: Semlegesíti a statikus elektromosságot: anion réteget képezve csökkenti, illetve semlegesíti a televíziók és számítógépek által kibocsátott magas töltésű káros statikus elektromosságot. Táplálja a hajat: hidratáltabbá teszi a hajat. Általánosságban a haj felületén igen sok az elszórt korpa. Az anionok megszüntethetik a korpásodást és fényessé tehetik a hajat. Mi több, semlegesíthetik a hajszálak közti statikus elektromosságot, így előzve meg a hajvégek töredezését. 10

11 A termék hatásai - 2 Vér tisztítása:
A vér viszkozitása javítható, a véredények kitágíthatóak, az artériás véredények görcsös összehúzódása és így a magas vérnyomás is csökkenthető anionok bevitele révén. Segítheti a sejtek regenerálódását, javíthatja a szív működését és táplálja a szív belső izomfalát. Segíthet a szív és érrendszeri betegségek, illetve az agyi erek elzáródása következtében kialakult betegségek gyógyításában. Képes növelni a sejtek energia- és anyagcseréjét, életképességét, javítja a tüdő működését azáltal, hogy oxigént biztosít a sejteknek. Depresszió enyhítése: Az emberek kipihentnek és nyugodnak érzik tőle magukat azáltal, hogy növeli a levegő oxigéntartalmát. Javítja az alvás minőségét: a negatív oxigénionoktól az emberek felfrissültnek érzik magukat, így javul munkájuk hatékonysága és alvásuk minősége. A fájdalomérzeten is hatékonyan könnyít.

12 A lehető legmagasabb anion koncentráció
Tulajdonságok - 1 Anion koncentráció tesztelése A lehető legmagasabb anion koncentráció A legfejlettebb anion-kibocsátó eljárás: elektromosan vezető rostecset segítségével; Ideális távolság az anionok belélegzésére a készülék kimeneti nyílásától cm-re van.

13 Tulajdonságok - 2 Alacsony ózontartalom
Ózon koncentráció tesztelése Alacsony ózontartalom Különleges ioncserés technológia alkalmazásával meggátolja az ózon kialakulását, így javítja a szervezet funkcióinak szabályozását. Azonosítja az ózontartalmat. 0,3 m távolságból nem érezhető ózonszag (hasonló a szalma és a hal szagához).

14 Tulajdonságok - 3 A termék tulajdoságai
A praktikus tervezésnek köszönhetően a bemeneti részbe kedvenc illatát helyezheti el. Szabadon beállítható a kiáramló levegő iránya a redős kimeneti nyílás kialakításának és alsó támasztékának köszönhetően. Mechanikus gombok és infravörös elven működő távirányító, mely kényelmesebbé teszi a használatot. Automata szivargyújtóval és elektromos csatlakozóval látták el, így otthon és autóban is használható. A készülék felső fedele könnyen leszerelhető, így a bemeneti nyílás és a redős kimeneti nyílás tisztítható és karbantartható.

15 Terméktesztelési módszer
Tegye a kezét 5 cm távolságra a készülék kimeneti nyílásához. Ha hideg, akkor a gépből anionos levegő áramlik. Ugyanakkor érezheti a friss illatot, ez az anionok „illata”. A légmozgást és illatot előidéző készülék anion kibocsátó készüléknek minősül. Helyezzen port és jutasson füstöt egy átlátszó (körülbelül 20 cm x 30 cm x 20 cm méretű) tárolóba, majd takarja le. Helyezze a tárolót a légtisztító elé. A por és a füst nem sokkal a gép bekapcsolása után el fog tűnni.    Helyezze az anion-kibocsátó készüléket egy jellegzetes szagú helyre. Tapasztalni fogja, hogy nem sokkal később az adott szag elkezd megszűnni.

16 Mindig a tökéletesség nyomában…
WINALITE Mindig a tökéletesség nyomában…


Letölteni ppt "Javítja a mikrokeringést, visszaviszi Önt a természetbe."

Hasonló előadás


Google Hirdetések