Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén A/9 A point and figure chart, az o-x diagram. Az árfolyam változás lekövetésének egyik legegyszerűbb formája. Az árfolyam változás lekövetésének.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén A/9 A point and figure chart, az o-x diagram. Az árfolyam változás lekövetésének egyik legegyszerűbb formája. Az árfolyam változás lekövetésének."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén A/9 A point and figure chart, az o-x diagram. Az árfolyam változás lekövetésének egyik legegyszerűbb formája. Az árfolyam változás lekövetésének egyik legegyszerűbb formája. Adott egységnyi lefelé történő elmozdulást 0-val,míg felfelé történő mozgást x –el jelöli. Adott egységnyi lefelé történő elmozdulást 0-val,míg felfelé történő mozgást x –el jelöli. Az o-x diagram vízszintes és függőleges tengelye is ár ill. árváltozás. Az o-x diagram vízszintes és függőleges tengelye is ár ill. árváltozás.Előnyei: „ jól” adja a vételi és eladási jeleket. „ jól” adja a vételi és eladási jeleket. Hosszabb és rövidebb időtávokhoz egyaránt jól simogatható az egység megváltoztatásával. Hosszabb és rövidebb időtávokhoz egyaránt jól simogatható az egység megváltoztatásával. Kitűnően követi a napi árváltozásokat. Kitűnően követi a napi árváltozásokat. 15 féle nagyon pontos jelzést tud számunkra adni. 15 féle nagyon pontos jelzést tud számunkra adni.

3 Siker a tőzsdén A/9

4 Kitörés

5

6

7 Előzetes A következő alkalommal egy nagy lélegzetű részbe kezdünk. Megismerkedünk az Elliot hullámokkal, és hamarosan jön a Fibonacci szám elmélet. A képekre kattinva bővebb információ_>> A képekre kattinva bővebb információ_>>


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén A/9 A point and figure chart, az o-x diagram. Az árfolyam változás lekövetésének egyik legegyszerűbb formája. Az árfolyam változás lekövetésének."

Hasonló előadás


Google Hirdetések